Şimdi Ara

Gel , gel ! Epic gem'e gel !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard ufaktan ne yapacağını şaşırdı. Bol keseden dağıtmaya devam ediyor .

• blizardın butür şeylerdeki amacı gold u ve gold satıcılarını ikinci plana atmak istemesi.

yani oyunda emek>para durumunda ve bunu mümkün olduğunca üst seviyede tutmaya gayret ediorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

blizardın butür şeylerdeki amacı gold u ve gold satıcılarını ikinci plana atmak istemesi.

yani oyunda emek>para durumunda ve bunu mümkün olduğunca üst seviyede tutmaya gayret ediorlar

kesinlikle dogru paranın o kadar da bir öenmi yok yaptıgın gittigin dungeonların rep puanların yanında üstünde az para olsa bile full epic kıyafet çekersin üstüne tabi büyük emek karsılıgında tabi degerli zamanları bu kadar harcamaya deger mi orası size kalmıs

• eskiden neyse şu andada o olacak epic gemler için.hatta hala ah den almak daha mantıklı diyebilirim.

serverden servere değişiyor ama bu itemlerden birini almak için ortalama 200/300 g yi gözden çıkarmanız gerekebiliyor ki zaten bu parayı en fazla 2/3 saatte farmlamak mümkün.

ama badgeyle almaya kalksanız en az 3/4 heroic instance bitirmeniz gerekecekki buda para farmlamaya harcayacağınız zamandan daha fazlasını gerektirecektir
  • Benim gibi JC ların işine baya yaricak aslında nedeni ise aşağıdaki resimdeki gibi yeni recipler ile yapılaiblecek harika takılar. Tabi bu takılar sanırsam train edilemiyecek olması ve sunwell 25 man raid lerde drop olması artı bir dezavantajı =[. Kısaca bu recipe varsa gidip gold ile gem alıcağına şimdiden badge biriktir ve 30 badgeye 2 adet Crimson Spinel al ve bir adet epic kolyeni craft et. Tabi bunlar JC için bildiklerim diğer mesleklere görede faydalı şeyler vardır elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 5 Mart 2008; 10:39:17 >

• oh oh.biraz badge kasmanın vakti geldi (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

oh oh.biraz badge kasmanın vakti geldi (:

Ben craft olayındanda vaz geçtim =) o recipeler 25 man raidden düşüyormuş xD o yüzden Badge kasıp parasal olarak yatırım yapmayı düşünüyorum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu taslarla yapilan gemler Soulbond mu oluyor yoksa herhangi biri kullanabiliyormu.
  • Soulbound değil tabiki gemleri ahde satıp kendinde kullanabilirsin. Soulbound olan sadece JC a özel Unique Epic Gemlerdir.
  • jc lara biraz daha güzel bop itemler gelmesini umuyorum tailor misali (spellstrike set shadowave set gibi)uzun vadede kullanılabilecek şeyler kastediyorum.şu anki bop epic recipeler çok kullanışsız 14spldmg gem ile 12crit fena deil ama zaten bt yapan guildler varsa serverda bunlara yakın gem kolaylıkla alınabilir.biraz daha güzel imba bop itemler katsınlar o kadar kastık jc master olmaya enchanterların +12spl dmg on ring bile süper duy sesimizi blizz
  • Yakında badge ile char da satar bu blizz
  • Bence blizz Epic Kuş train ücretini indirsin yemin ediyorum gold alımı %50 düşer zaten çogu playera sor dicekleri ya meslek kasmak için yada epic kuş traini alabilmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockmaN1985

blizardın butür şeylerdeki amacı gold u ve gold satıcılarını ikinci plana atmak istemesi.

güzel söylüyorsunda öyle bir derdi varsa 5000 golda epic uçan binek, 1000golda normal uçan binek, 1000goldada normal epic binek koymazdı değilmi? Onlar içinde zorlu questler koyabilir yada 200-300 badge isteyebilirdi öyle değilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.