Şimdi Ara

GELDİ!!!Corsair h100i (Yeni model) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
5
Favori
8.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

@nohackmove
    H100i'lerin gümrükte olduğunu söyledi Inventus, umarım fazla takılmazlar oralarda.

ürün stokta mevcut an itibariyle

hangi stokta hani nerde?

http://www.webdenal.com/corsair-hydro-h100i-sivi-sogutma_534307.html
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98245
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5649

eksenden aldım kapıda ödeme bedeli dahil 298tl

• Ben 1 1,5 ay sonra almayi planliyordum ancak bu linkteki firnalarin hepsinde indirim var 1 2 ay sonra indirim bitince yurtdisi daha mantikli olacak gibi geliyor

• Barkod No Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 10:14:17
    2.
    Gümrükten Çıktı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 16:39:43
    3.
    PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 16:50:56
    4.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 17:09:17

gümrük olaylarının nasıl işlendiğini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    şimdi ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsız! -- 14 Şubat 2013; 23:39:23 >

• quote:

quote:

@nohackmove
    H100i'lerin gümrükte olduğunu söyledi Inventus, umarım fazla takılmazlar oralarda.

Saolasın dostum mesajını görür görmez siparişi verdim. Haftasonuna yetişsede, keyifle montajını yapsam bari.
  • quote:

quote:

quote:

@nohackmove

Saolasın dostum mesajını görür görmez siparişi verdim. Haftasonuna yetişsede, keyifle montajını yapsam bari.

inventus'tan almak isterdim açıkçası ama kapıda ödeme seçenekleriyle çok pahalıya geliyordu.eksen bilgisayardan aldım bende stokta var olduğu için sanırım c.tesi elimde olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arsız!

Barkod No Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 10:14:17
    2.
    Gümrükten Çıktı - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 16:39:43
    3.
    PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 16:50:56
    4.
    Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - İSTANBUL(AVR)(İST ULUSLARARASI KİM/İST ULUSLARARASI KİM)
    14/02/2013 17:09:17

gümrük olaylarının nasıl işlendiğini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
    şimdi ne yapmam gerekiyor?

Ödemeyi Paypal ile yaptıysan Paypal Ödeme çıktısı
    Kredi Kartı hesap özeti
    Ürünü Aldığın sitenin Sipariş özeti çıktısı

Bu Belgeleri tamamlayıp İstanbul Kargo işleme merkezine gideceksin adresini bilmiyorum

Sonra oradaki memur kutu açıp bakacak ne olduğunu vs soruyorlar sende cevap veriyorsun^^

Daha sonra vergisi varsa ödüyorsun vergi çıkmasa bile 3,6TL damga vergisi ödüyorsun

evrakları imzalayıp kutuyu alıp gidiyorsun

Bana böyle yapmışlardı işi kötü yani Yozgat'taydım bizim burada gümrük yok ta Ankara'ya gittim almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 15 Şubat 2013; 8:14:14 >

• http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98245

pahalandırmıs eksen de 275 den 291 e cıkarmıs boş ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 18 Şubat 2013; 15:50:25 >
  • bende Manisa dayım İstanbul a gitmek zorunda mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

bende Manisa dayım İstanbul a gitmek zorunda mıyım?

teslimatta nakit ödeme de aynı fiyat dolayısı ile ödemeyi yapıyorsunuz ve kargo ile adresinize geliyor.
    İstanbula gelmeniz gerekmiyor dolayısı ile.
  • quote:

quote:

teslimatta nakit ödeme de aynı fiyat dolayısı ile ödemeyi yapıyorsunuz ve kargo ile adresinize geliyor.

sağolun hocam kredi kartı ile aldım h100i yi ama ppt ile takip edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5748FE4 -- 15 Şubat 2013; 18:06:38 >
  • quote:

quote:

ord aöyle yazıyor ancak ödemeye geçtiğinizde kargo hizmet bedeli altında fiyat 298tl çıkıyor
  • quote:

quote:

quote:

Kargo muhtemelen bugun yola cıkar ve ardından takip edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo muhtemelen bugun yola cıkar ve ardından takip edebilirsiniz.

Yalniz ben Computeruniverse'den siparis verdim almanya'da...

• Ne yapmaliyim arkadaslar.Kargoyu takip edemiyorum.Ayrica Computeruniverse'den aldim.Eksen'den degil maalesef.İstanbul'a gitme meselesi ne peki? @arsiz! Yardimci olur musun kargo takip edemiyorum.

• quote:

Ne yapmaliyim arkadaslar.Kargoyu takip edemiyorum.Ayrica Computeruniverse'den aldim.Eksen'den degil maalesef.İstanbul'a gitme meselesi ne peki? @arsiz! Yardimci olur musun kargo takip edemiyorum.

GELDİ!!!Corsair h100i (Yeni model)

kardeşim bu şekilde -5 € az eylem kredi -arkadaslar

seklidne aldı isen

yani faturada urun bedeli 74.95€ çıkıyorsa öyle istanbula gitme meselesi fln yok.

ama o indirimden yararlanmayıp 79.95 e aldıysan ki o zaman 75€ 'nun üzerine faturası olan Elektronik malzemeler gümrük den kontrol e geçer ve ek gümrük vergisi biner.

ben arastırmalarım sonucu bu bilgileri elde ettim alıcaktım bu sogutucuyu daha sonrasında sogutucuyu almak yerine PC yi komple satmaya karar verdim almadım :D

yazdıgım bilgiler eksik olaiblir ama KESİN bilgilerdir

yani sen bu 5€ indirim kodundn yararlandıysan mrk etme 15 gün sonra ürünün kapıda

ha yok yararlanmadıysan gümrüğün yolları taştan oraya gidip bir de 80 TL gümrük masrafın vs olabilir .

özeti bu sekilde.

• quote:

Ne yapmaliyim arkadaslar.Kargoyu takip edemiyorum.Ayrica Computeruniverse'den aldim.Eksen'den degil maalesef.İstanbul'a gitme meselesi ne peki? @arsiz! Yardimci olur musun kargo takip edemiyorum.

İstanbula gitmeniz gerekmez.Gümrüge takılırsa ürünü Manisa Gümrüge sevk ederler.Eger ilinizde Gümrük Müdürlügü yok ise en yakın ile sevkedilir ki var Manisada Gümrük Müdürlügü.

Gümrüge takılırsa eger ürün ptt le geliyorsa 30-35 Tl vergisini verip alırsınız o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

quote:

GELDİ!!!Corsair h100i (Yeni model)

kardeşim bu şekilde -5 € az eylem kredi -arkadaslar

seklidne aldı isen

yani faturada urun bedeli 74.95€ çıkıyorsa öyle istanbula gitme meselesi fln yok.

ama o indirimden yararlanmayıp 79.95 e aldıysan ki o zaman 75€ 'nun üzerine faturası olan Elektronik malzemeler gümrük den kontrol e geçer ve ek gümrük vergisi biner.

ben arastırmalarım sonucu bu bilgileri elde ettim alıcaktım bu sogutucuyu daha sonrasında sogutucuyu almak yerine PC yi komple satmaya karar verdim almadım :D

yazdıgım bilgiler eksik olaiblir ama KESİN bilgilerdir

yani sen bu 5€ indirim kodundn yararlandıysan mrk etme 15 gün sonra ürünün kapıda

ha yok yararlanmadıysan gümrüğün yolları taştan oraya gidip bir de 80 TL gümrük masrafın vs olabilir .

özeti bu sekilde.

Sagolun hocam faturada 74.75 yaziyor.Fwbpoln kodunu kullandim.6 sinda siparis verdim.Ayrica kargo takibide yapamiyorum.Ptt'de aradigiz urun bulunamadi diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

İstanbula gitmeniz gerekmez.Gümrüge takılırsa ürünü Manisa Gümrüge sevk ederler.Eger ilinizde Gümrük Müdürlügü yok ise en yakın ile sevkedilir ki var Manisada Gümrük Müdürlügü.

Gümrüge takılırsa eger ürün ptt le geliyorsa 30-35 Tl vergisini verip alırsınız o kadar.

Sizde sagolun...6 sinda siparis verdim.Ayrica kargo takibide yapamiyorum.Ptt'de aradigiz urun bulunamadi diyor. Bektascınar arkadasima dedigim gibi kargo takibi yok.

• AYIN 25 inde gelir ALLAHDAN bir aksilik çıkmaz ise tahminime göre . en geç 26 sı

izlenimleri vs burda paylasırsınınz xD

STOK FAN ile devam edeyim ben :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.