Şimdi Ara

Geldiklerini çok belli ettiler ne olur yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım cinler genellikle fiziksel olarak zarar veremezler insana. kolunu kırmak falan çok ekstrem şeyler bunlar. bak kesinlikle olamaz demiyorum elbette fiziksel zarar verilen durumlar da olur ama bu çok çok nadirdir ve iyice bu işlere gömülmen lazım ifrit vs. uğraşman lazım baya. yoksa standart bi davet yapıp da gelen cinin kolunu kırmas falan çok olası değil. bu gibi durumlarda genellikle psikolojik olarak rahatsız ederler alay ederler değişik görüntüler gösterirler korkuturlar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junkie05

Eğer ibranice bişeyler yaptıysanız kabala ritüelleri uyguladıysanız başın harbi belada 3 harfli olmadığını sanıyorum. Daha güçlü daha başka bişey tam uzman değilim ama Bir arkadaşa yönlendireyim seni.

Hocam konuda bilgim yok fakat bende 3 harfli olduğunu düşünmüyorum sanki farklı bir şey yapmışsınız gibi.

yalan dolan diyenlere de hiç inanmam kendi yaşadığım kendi gözlerimle gördüğüm şeylerden sonra, 3 harflilerin bu kadar etki edecek bir şey yapacağını sanmıyorum, insanın sözünü dinleyenler bile var, bazı işler için kullanılanları vs. vs.

önerebileceğim bir şey yok, benim başıma gelse cami hocasının yanında alırdım soluğu.

Bu arada anlattıklarınız gördüğüm bir çok rüyada gerçekleşen şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 27 Aralık 2013; 15:06:14 >

• bir hocaya görün derim
  • Senaryo çok kötü be. Güzel yazamamışsın. Tek kolum kırık mevzusu hiç olmamış
    Çocuk bahçesine çevirdiniz burayı valla
  • korktum :)) iyi bir csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel csb
  • Ciddiysen 3 sabah 3 akşam felak, nas, ayetel kürsi oku Allahtan yardım dile. Birine cin mektubu da yazdırabilirsin bir hocaya. Ne zaman yanında hissedersen euzübesmele çek buradan ancak bu kadar tavsiye verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin pedal -- 27 Aralık 2013; 16:48:37 >
  • abdestsiz gezmeyin hocam 7 kere ayeteş kürsi 3 er kere nas felak okıyıp cevşen takın bi de tamamdır

• Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim bugün bir hocaya gittim ilk görüşte anladı muska yazdı ve yanımdan ayırmamamı söyledi muskayı taktığımdan 1-2 saat devam etti aynı şekilde çevremde olduklarını hissediyorum bağırıyolardı ama şuan için birşey yok Allaha çok şükür gelişmeleri yazarım. Ayrıca sürekli nas felak ve ayetel kürsi okuyorum inşallah kurtulurum bunlardan.
  • Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: YagamiKun

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim bugün bir hocaya gittim ilk görüşte anladı muska yazdı ve yanımdan ayırmamamı söyledi muskayı taktığımdan 1-2 saat devam etti aynı şekilde çevremde olduklarını hissediyorum bağırıyolardı ama şuan için birşey yok Allaha çok şükür gelişmeleri yazarım. Ayrıca sürekli nas felak ve ayetel kürsi okuyorum inşallah kurtulurum bunlardan.

Şuan için geçici ve etkili bir bir yöntem olabilir. Ama yaşadıklarınızın kesinlikle başıma gelmesini istemeyeceğimden size ufak bir öneride bulunayım. Kusturarak bu işi yapan hocalar var. Muska bildiğim kadarıyla çıktığı an boyundan yada ne şekildeyse etki başlıyor. Lastikle güzelce sarıp koluna bandaj şekline getirmesini isteyebilirsin annenden. ama kesinlikle kusturularak yapılanlar var. Başka bir hocaya görünmeni öneririm kardeşim. Güzelce gusüllen abdestsiz dolaşma. Cidden farklı şeyler mevcut korkutup aklına girmek istemiyorum.

• Bazı Bölümleri Saçma Geldi. Ne Daveti Yaptınız ? Hatırlamıyorsanız Davet Şeklini Anlatın Yardımcı Olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Bazı Bölümleri Saçma Geldi. Ne Daveti Yaptınız ? Hatırlamıyorsanız Davet Şeklini Anlatın Yardımcı Olayım.

sözde ruh daveti ama gelen ruh değil cin, defalarca kez yaptık bunu sayısını bilmiyorum ve her seferinde geldi. konuştuk muhabbet ettik, kimi zaman o sözvdü kimi zaman biz sövdük.
    yaşlarımız sanırım 16-17 civarlarındaydı bunları yaparken. özdemir sabancı o zaman yeni ölmüştü ve onun katilinin yerini sormuştuk, bize bi adres vermişti, 3 kişi olduklarını söylemişti

olayı abartıp sayısal sonucu bile sormuştuk biz
  • insan beyni sinir tanimyan bir yapi.bacagin kirilirsa bunu beynin anlar ve bacaginin kirildiginin farkina varir.ancak beynin psikolojik rahatsizliklarinda beyninde olusan sesin goruntunun kisaca herseyin gercek veya gercekdisi oldugunu ayirtedecek bir ust organ olmadigi icin kisi yasadikarinin gercek olduguna inanir.birde gecmisinden gelen bu tip olaylara inanma bilincalti varsa asla gercekdisi olayi farkedemez.
    ornegin sizofreni hastaliginda kisi halisulasyonlar gorur.beyninde yarattigi karakterler olabilir ve onlari gercek insanlarla karistirabilir.beautiful mind filmini izleyebilirsin bu konuda bir fikir edinmeni saglar.
    simdi sen oncelikle hasta oldugunu kabul et ve bir psikeyatr hekime basvur.bu insanlar psikoloji hakkinda yuzlerce kitabi bosu bosuna okumuyor.gerekli ilac tedavisi ve senin de kendi farkindaliginin artmasiyla problemini rahatlikla cozebilirsin diye dusunuyorum.

• Bende senelerden beri var olan bir şey, artık alıştım. Benim için sorun olmuyor da malesef ailen bir kişiyi kötü etkiledi.
    Küçüklüğümden bazı kareler hatırlarım ve benim kuzenimin anlattığı şeyler. Mesela 7-8 yaşlarındayken gece 12de yataktan fırlayıp; "yangır vaaaaar" " Yangır varr, yanıyorrr yanıyorr" diye bağırarak dolaşmışım(çiftlik) Kuzenimin dediği ise yüzün kapkaranlık gözlerin ise bembeyazdı. Ananem hemen kuran okumaya başladı ve kuranın sesini duyduğum an koşabildiğim kadar koşmuştum sonra korkudan olsa gerek bayılmışım.

9 veya 10 yaşlarımda evdeyken aynı şekil uyanıp, yorganı üstümden atıp. "su, su, suuu" diye bağırıyodum. Babamla aynı odada kalıyordum o zamanlar. Babam bilgisayardan Çizim yapıyordu. Telaşlandığını hatırlıyorum. Su geldikten sonra yorganı üstüme örttürmüyordum. sanki yorganı üstüme örttüğümde bütün herkes üstümdeymiş gibi, çok acaip bir duygu yaşıyordum. Annem başımda sabaha kadar Kuran okumuştu.

Benzer olaylar hep geldi gitti ve o zamanlardan kalan kekemeliğim var. Küçükken neredeyse hiç konuşamıyordum. Zamanla düzeldi fakat hala arada bir kekemeliğim oluyor.

Beni en çok etkileyen ve etkisini uzun süre atamadığım olay ise bu sene gerçekleşti. Cidden çok kötü etkiledi. Hala hatırladıkca tüylerim diken diken oluyor. Merak edenler için anlatıyorum. Her zaman olduğu gibi sabahlamış. Güzel rüyaalar görürken. birden çok ama çok kötü bir kabusa dönüştü. Birden odamın kapısını açıp, dışarı çıktım hızlı bir şekilde. Dışarı çıktığımda annemi çok kötü bir halde gördüm. Direk boynuma sarılıp beni öpmeye başladı(Sıkıca sarılıp Oğluuum kurtar beni diyen feryatı ve kokumu içine çekip beni öpmesi hala kulağımda) Annemin gözleri oyuk(yok) saçları koparılmış bir şekilde gördüm ve kan ter içinde uyandım. Uyandığımda sanki kitlenmiş gibiydim ve deliler gibi allaha yalvarıyordum. Bütün vucudumdaki uyuşukluk(soğuk bir uyuşukluk) geçince kalktım, sigara yaktım ve odamın kapısını açtım. Açtığımda Tamda rüyamda olduğu yerde Annem duruyordu ve bana bakıyordu. Yüzümün bembeyaz oluşundan oğlum ne oldu diyip yanıma geldi sarıldı ve aynı rüyamdaki gibi kokumu içine çekti. Ben 2 kat shocktaydım. Sonrasında soğuk bir duşa girip, ayılmaya çalışıyordum ama 2 ay boyunca ne zaman annemi görsem o görüntü aklıma geldi. Çok kötü bir durum yaşadım. Şimdilerde ise hala aklıma gelir ama alıştığım için çok belli etmiyorum anneme üzülüyor. Bu olayıda ilk defa burada anlatıyorum.

Birde neredeyse hergün olan bir şey var bana. Sanki böyle içime başkası girmiş gibi bir duygu, onun nefesinin sesini hissedebiliyorum. Kalbim daha değişik atmaya başlıyor. Tamamiyle ayık bir kafadayken, kafam güzel oluyor. Farklı duygular yaşıyorum ve hissediyorum. Panik yaptığımda daha kötü olduğum için, sakince bekleyip, bu hissettiklerimin geçmesini bekliyorum. 10-15 dakka içinde geçiyor.

Hayatımda hiç bir şekilde ilaç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımada psikolog veya psikiyatri yardımı almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 28 Aralık 2013; 3:51:13 >

• Ne aptal insanlarsınız. CSB olsa ne olmasa ne yardım ediyorsanız edin etmiyorsanız çıkın gidin. Her konuda csb csb iyi ki bir öğrendiniz csbyi. O kadar psikopata bağlamışlarki adım mahmut desen csb diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagamiKun

Selamlar herkese;

Geçen yaz şilede 4 arkadaşım ve ben teyzemin yazlığına gittik bu konularla ilgili bilgim iyi denilecek kadar yok onu belirtmek isterim ve net bilgisi olmayan arkadaşlar bu işe sakın kalkışmasın başlarına büyük belalar alırlar şimdi anlatıcağım üzere değerlendirmenizi kendiniz yapınız.(Yazım kurallarına elimden geldiğince dikkat edeceğim eğer yanlışım olursa özür dilerim herkesten)

Gecenin ilerleyen saatlerinde sohbet sohbeti açtı 3 erkek 2 bayan arkadaşımızla paranormal olaylardan biraz bakınalım internette derken hadi dedik davet yapalım olduğu kadar olmadığı kader şeklinde.Fakat elimizde malzemeler yoktu ertesi gün merkeze inip malzemeleri temin ettik saat gece 2,2 buçuğa kadar bu konu hakkında araştırmalar yaptık nasıl çağırılır çağırıldığında nasıl konuşmamız gerekir nasıl gönderilir falan fıstık.Derken beklenen an geldi daveti yaptık ve sonuç alamadık malesef,malesef demek istiyorum merak sardığımız için.Bu tuhaf geçen 3.günüm ve sonunda sizlerle paylaşmayı uygun gördüm başım daha çok belaya girmeden bana yardımcı olmanızı gönülden istiyorum arkadaşlar.

Pazartesi günü sabah saat 8de uyandım herzaman ki gibi işe gitmek maksadıyla,odamın kapısı dışarıdan kilitliydi annemi aradım onlar 7 7buçuk civarında çıkıyorlar evden babam annem kız kardeşim okul ve iş nedeniyle."Saçmalama oğlum senin odanın kapısını neden kilitleyelim" dedi neyse ben hallederim anne deyip kapattım telefonu hiç aklımın ucuna gelmedi tabii böyle birşey olduğu.Sağa sola bakındım saatimi takmak için komidine yöneldiğimde saatte komidinin üstünde yoktu,geceleri genelde affola tişört olmadan yatarım üstümde.Çekmecemi açtım tişörtü aldım ne göreyim? Saatimle oda kapısının anahtarı yan yana duruyor.Kuşkulanmadım değil arkadaşımı aradım tuhaflık varmı sende gibilerinden "yok kanka iyimisin" dedi iyiyim sonra görüşürüz dedim açıkcası tırstım biraz Elimi yüzümü yıkamak için lavaboya yöneldiğimde odamdan babamın sesiyle "Günaydın oğlum" lafını duyunca elim ayağım titremeye başladı girdim odaya kapattım kapıyı açtım interneti araştırma yapayım konuyla ilgili diye bulamayınca birşey çıkıp işyerine gittim.Çağrı merkezinde agent olarak çalışıyorum ben.Oturdum çağrı masamın başına çağrı almaya başladım.80 dakika mola hakkımın 10 dakikasını çay ve sigara yaparak kullanıyım diye mola butonuna bastım basar basmaz "Günaydın oğlum" lafını tekrar duydum.Tuhaf oldum çıktım terasa sigara içerken tuhaf şekilde elimi yaktım izi hala duruyor.Çay üstüme döküldü falan.İzin istedim takım liderimizden sağolsun anladı o halimi kötü olmuştum baya gittim eve kapıyı açmak için anahtarı taktığımda anahtar girmedi denedim denedim girmiyor anahtar.Noluyo yahu gibilerinden tekrar deneyince açıldı kapı.Girdim içeriye odama gidip üstümü değiştirdim falan mutfağa gidip ekmek arası bişeyler hazırlayacaktım ki gitmez olaydım,girdim mutfağa mutfağın balkonunda canlı canlı gördüm sanki annem babam kız kardeşim konuşuyorlar sinirli sinirli.Kapıyı açtım kimse yok.O anki korkumu anlatamam kimseye arkadaşlar cidden yaşayan bilir.Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayacam suyu açıyorum kaynar su akıyor elim yanıyor odama gidiyorum sanki yatakta biri uzanıyormuş gibi bilgisayarda bakınırken,tuhaf tuhaf sesler falan.
    İkinci gün daha sık yaşamaya başladım bu olayların en az iki katını.Televizyon açıkmış gibi gidiyorum salona televizyon kapalı annemin çığlık seslerini duyuyorum beynimin içinde,kız kardeşimin kabusuyla uyanıyorum ertesi gününe.
    Kolum uyurken kırıldı,kırılan kolumda ufak tefek kesikler inanlımıyacak denilecek olaylar yaşıyorum anlattığım şekilde,şuan tek kolumla birşeyler yazmaya çalışıyorum,şuan bile tüylerim diken diken oluyor an itibariyle bi huzursuzluk var içimde.Hissediyorum buralarda biryerlerde olduğunu,zaman zaman gün içinde duyuyorum kilometrelerce uzaktan çığlık seslerini.Bugün takım liderimi arayıp işe bir süre gelemiyeceğimi söyledim.İşimdende oluyorum.Biriyle konuşurken yanımda biranda birinin olduğunu hissediyorum.Hissediyorum yani burda geldi biliyorum ve benden ne istediğini bilmiyorum açıkcası.Aradan bu kadar zaman geçmiş 5 kişiden neden ben ve neden bu kadar uzun zaman sonra? Cidden hayatım zindana dönücek biliyorum.
    Bu varlıklar yüzünden kafayı yiyecek ve akıl hastanesine yatacak ilk ve son kişi olmamayıda istemiyorum arkadaşlar.Çok huzursuz çok kötü durumdayım,mutlu huzurlu bir hayatım vardı fakat 3 gün içinde olanlardan sadece birkaç kısmını yazabildim tek kolla.Burdan 15-16 yaşını geçmemiş kardeşlerime sesleniyorum,gözünüzün yağını yiyim bulaşmayın bu işe.Merak ediyorsanız filmlerini izleyin korkun korkun ki uğraşmayın.Kafamın içinde benimle alay ediyo arkadaşlar oynuyor benimle.Kız arkadaşımla çok kötü olduk sözlümle desem daha yerli olur.Çok mutluyduk ayrıca cuma gününden sonra bugün en son ayrılma noktasına geldik.Biliyorum ya o burda şuanda beni izliyor,ne yapabilirim kafayı yemek üzereyim.
    Bu yazdıklarımda gerçek dışı hiç birşey yoktur.
    Yardımcı olan olmayan herkese gönülden teşekkür ederim,Allah sizi kazadan beladan,şeytanın vesveselerinden korusun ve yüceltsin.

Nick-Mesaj uyumsuzluğu.

• OKUMAYIN !

saçma sapan :D

madem kolunda kırıl ve çizikler var, göster bilelim birader.

cin vb işler şakaya gelmez. cidden çarpılırsınız bir gün, ortada kalırsınız. iyice çoluk çocuk muhabbetine döndü bu işler. filmlerdeki gibi bardak, alfabe ile geleceklerini sananlar var. bu işler öyle kolay değil ki internette vs bulamazsın. ben bir arkadaş ateistti. bir gün sinirlendirdi beni, dedim çağır ulan bir odada falan ben dedim bulucam adamını falan. soruşturdum 2 sene kadar önce. bu işi yapan kişiler belli bir ücret istediler. hayvan ölülerinin üzerinde yazdıkları dualar vs olaylar varmış. kurban gibi ... sabun büyüsü gibi vs. yani tuzlu ve bunun parasını ben verirsem, bana da musallat olabilirmiş büyük ihtimalle. o yüzden ben vazgeçtim. isteyen ne istiyorsa inansın.

sonuçta cin gibi varlıklar, ateşten ve bizden üstün. farklı bir evrenden geliyorlar ... o yüzden atomik yapıda olan insan oğlundan üstünler.

• 18 bin alem var deniliyor hepsi birbiri ile iletişimde ise kaos kaçınılmaz
    teori tez çöker.
    çünkü her birinin kanunları kuralları birbiri ile zıt
    mantık yürüt..
    o dediklerinde bizden dir kesin.. eli kolu başı ayağı olan insan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.