Şimdi Ara

geleceği görme,kuvvetli hisler ve garip olaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
26.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kandırılıyor olabileceğiniz hiç aklınıza geldi mi?
  • Böyle şeyler halk arasında en çok 99 ve düzce depremleri sırasında konuşuluordu.Gece rüyamda deprem gördüm, öldük bittik yine deprem olucak v.s., tabi hergün deprem olduğu için rüyası çıkan kişi kendini birşey zannediyordu
    Bu gibi doğa üstü güçleri olduğunu iddia eden kişiler genelde din adamları v.s. oluyor bana göre söyledikleri doğru..Mesela Hz. peygamber efendimiz nasıl mücadele etmiş tek başına tanıdığı herkes kendisine karşı olmasına rağmen.Allah çeşitli yollardan yardım etmiştir.Gerek özel güçleri ile gerek doğrudan yardım etmiştir.Tabi ebu-cehil gibi kişilere ne yapsan boş...Yani bu gibi şeyler gerekli anlarda ortaya çıkıyor sizin benim gibi kişiler dinin yayılmasında görevimiz olmadığı için böyle şeylerin olması zor, bizim gibi sıradan insanlar için.En doğrusunu Allah bilir.Diğer bir konu da dejavu, bu çeşitli doğa üstü olaylar , geleceği yorumlama , rüya tabiri v.s. bunların hepsinin dini yorumları var araştırın derim Çünkü benim dini bilgim yeterli değil ve yanlış bilgi vermek istemiyorum.Son olarakta geleceği görmek Allah ın ilimlerinden dir.Bizim böyle özelliklerimiz yoktur olamaz,böyle konuşursanız Allah a şirk koşmak olur ve İslam dininde en büyük günahtır.Böyle şeyleri dillendirmeyin etrafınızda bazı hacı geçinen şahıslar bunu duyarsa size anında KAFİR damgası yapıştırır.Böyle çakallara koz vermeyin. Şunu da not olarak söyleyeyim bunlar benim düşüncelerim ve yorumlarımdır eksik ve yanlış şeyler yazmış olabilirim

• Bende bazen oluyor böyle şeyler fakat dejavu müdür nedir bilmiyorum.Örnek vermek gerekirse: Arkadaşlarımla geziyorum biryerde o anda birşey oluyor bana ve o anı yaşadığımı görüyorum önceden senaryı gözümün önüne geliyor mesela o anda önümüzde birisi kayıp düştüyse görüyorum onu kafamda hıphızlı bir şekilde ama birisine söyleyemiyorum veya o an yansıtamıyorum.Umarım anlatabilmişimdir.
  • @kangroo yaşın kaç çünkü çok heycanlısın ?
  • Aslinda bu gelecegi gormekten cok, varolan enerjiyi bukup olaylara bilincsiz olarak emir verme olabilir. Beyin sartlanmasi, ve bu sartlananin digerki insanlar tarafindan hissedilmesi, nesnel boyutta gerceklesmesi olarak tanimlanabilir. Enerji denen sey tarih boyunca birtakim insanlar tarafindan ogretilerinden kullanildi. Dusunce ve anlamin gucu bircok insan tarafindan zaten hissedilmekte olan bir hadise. Onu bukebilmek ise ayri bir yol.

Basit anlamda dusunursek, bir olay olsun ve bu olayin kopyasi, tipatip aynisi farkli 3 insanin basina gelsin. Illaki birinin bu ayni olaya tepkisi farkli olacaktir. Yukledigi anlamla birlikte nesnelin beyne giris safhasinda, dusunce ve anlam gucuyle tamamen istege gore bukulmesinden soz ediyorum. Olusanlar ve varolanlarin etkisi aslinda insan uzerinde oldukca dusuk. Bunu tam tersi bir etkiyle, beyinden geleni nesnele dokmek olarak yapmaya calismak olasi bir basaridir. Bunun icin nesnelden ve bilinenden farkli bir isleyis gerekli olmalidir.

Daha cok anlama ve dusunceye yaklasim, bunlara olan inanc ve insan icindeki enerjiyi tek bir noktada (basta) toplama yetisi gereklidir. Bunlari kolaylastirmak icin ise insanda butunluk saglama, dusunsel farkindalik ve bunlar icin ise meditasyon gereklidir.

Kafamizin icinde calan bir muzige odaklanmak bile meditasyon sayilabilir. Onemli olan o anda butunlugunu bas cevrene verebilmek onemli.

Meditasyon ile calisma hizi (Hz) dusurulen beyin, farkli frekanslara (boyutlara) acik hale gelebilir. Cunku boyle bir durumda beyin icindeki gereksiz kalabalik, tortu ve dusunceler azalicak, beden yavas yavas "ruhsal farkindalik" durumuna hazirlanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 14 Haziran 2010; 12:10:03 >

• @ i will back Buharî ve Müslim’de derki “Allah Âdem’i kendi suretinde yarattı.”
    @ tobin yaş 23 bilader

ve genel olarak arkadaşlar noetik bilim hakkında bişeyler okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist
    Aslinda bu gelecegi gormekten cok, varolan enerjiyi bukup olaylara bilincsiz olarak emir verme olabilir. Beyin sartlanmasi, ve bu sartlananin digerki insanlar tarafindan hissedilmesi, nesnel boyutta gerceklesmesi olarak tanimlanabilir. Enerji denen sey tarih boyunca birtakim insanlar tarafindan ogretilerinden kullanildi. Dusunce ve anlamin gucu bircok insan tarafindan zaten hissedilmekte olan bir hadise. Onu bukebilmek ise ayri bir yol.

Basit anlamda dusunursek, bir olay olsun ve bu olayin kopyasi, tipatip aynisi farkli 3 insanin basina gelsin. Illaki birinin bu ayni olaya tepkisi farkli olacaktir. Yukledigi anlamla birlikte nesnelin beyne giris safhasinda, dusunce ve anlam gucuyle tamamen istege gore bukulmesinden soz ediyorum. Olusanlar ve varolanlarin etkisi aslinda insan uzerinde oldukca dusuk. Bunu tam tersi bir etkiyle, beyinden geleni nesnele dokmek olarak yapmaya calismak olasi bir basaridir. Bunun icin nesnelden ve bilinenden farkli bir isleyis gerekli olmalidir.

Daha cok anlama ve dusunceye yaklasim, bunlara olan inanc ve insan icindeki enerjiyi tek bir noktada (basta) toplama yetisi gereklidir. Bunlari kolaylastirmak icin ise insanda butunluk saglama, dusunsel farkindalik ve bunlar icin ise meditasyon gereklidir.

Kafamizin icinde calan bir muzige odaklanmak bile meditasyon sayilabilir. Onemli olan o anda butunlugunu bas cevrene verebilmek onemli.

Meditasyon ile calisma hizi (Hz) dusurulen beyin, farkli frekanslara (boyutlara) acik hale gelebilir. Cunku boyle bir durumda beyin icindeki gereksiz kalabalik, tortu ve dusunceler azalicak, beden yavas yavas "ruhsal farkindalik" durumuna hazirlanacaktir.

zaten madde de enerjinin belli bir frekansta titresmesinden oluşmuyor mu? cevrede bir sürü bilgi dolasiyor. ama bunları alabilmek ancak beynini ve ruhunu egiterek mümkün olabilir. buna ne dersen de. meditasyon da bir yöntemdir. nihai amac beynini o gelen bilgiyle aynı frekansta titrestirmektir. bu sayede gelecege dair imajlar görülebilir. ayrıca çok ileri seviyelerde bu enerjiye (ve maddeye) hükmetmek de mümkün olacaktır. ama evrenin kurallarının değiştirilmesine ilahi güç müsaade etmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: I will be back
    Böyle şeyler halk arasında en çok 99 ve düzce depremleri sırasında konuşuluordu.Gece rüyamda deprem gördüm, öldük bittik yine deprem olucak v.s., tabi hergün deprem olduğu için rüyası çıkan kişi kendini birşey zannediyordu
    Bu gibi doğa üstü güçleri olduğunu iddia eden kişiler genelde din adamları v.s. oluyor bana göre söyledikleri doğru..Mesela Hz. peygamber efendimiz nasıl mücadele etmiş tek başına tanıdığı herkes kendisine karşı olmasına rağmen.Allah çeşitli yollardan yardım etmiştir.Gerek özel güçleri ile gerek doğrudan yardım etmiştir.Tabi ebu-cehil gibi kişilere ne yapsan boş...Yani bu gibi şeyler gerekli anlarda ortaya çıkıyor sizin benim gibi kişiler dinin yayılmasında görevimiz olmadığı için böyle şeylerin olması zor, bizim gibi sıradan insanlar için.En doğrusunu Allah bilir.Diğer bir konu da dejavu, bu çeşitli doğa üstü olaylar , geleceği yorumlama , rüya tabiri v.s. bunların hepsinin dini yorumları var araştırın derim Çünkü benim dini bilgim yeterli değil ve yanlış bilgi vermek istemiyorum.Son olarakta geleceği görmek Allah ın ilimlerinden dir.Bizim böyle özelliklerimiz yoktur olamaz,böyle konuşursanız Allah a şirk koşmak olur ve İslam dininde en büyük günahtır.Böyle şeyleri dillendirmeyin etrafınızda bazı hacı geçinen şahıslar bunu duyarsa size anında KAFİR damgası yapıştırır.Böyle çakallara koz vermeyin. Şunu da not olarak söyleyeyim bunlar benim düşüncelerim ve yorumlarımdır eksik ve yanlış şeyler yazmış olabilirim

çok şükür imanımız yerinde ve Allah a şirk koşmak istemiyoruz. sana tek birsey soracağım: eğer Allah bizim bu ilimleri öğrenmemizi istemeseydi o zaman niye bunları kullanmamıza izin verdi? amac evreni cozmekse bu ilimleri kullanmanın bize Allah ı daha fazla öğreteceğine ve O na daha fazla yakinlastiracagina inanıyorum. metafizik alemlerle ilgilendikce Allah inancımın güçlendiğini hissediyorum.

• Orda anlatmak istediğim biraz falcılık ile ilgili , falcılık kesinlikle yasak, dinlemek ve inanmakta günahtır. Geleceği görmek Allah ın sıfatlarından dır ve hiçbir insan böyle bir güce ulaşamaz.. Bazı istisnalar hariç tabi mesela peygamberlere Allah gelecekten haberler vermiştir, o ayrı. Bir de rüyalarda gördüğümüz olaylar gerçekleşebilir v.s...Metafizik olaylarda var bunları çözmek için bilimi kullanmak gereklidir ama insanoğlu bazen hayelcilik ya da teori üretmenin sınırını geçiyor. Elde hiç bir veri yokken teorilere bağlı kalıp onun peşinden gitmek çok fazla hayalcilik oluyor işte. Mesela zaman makinası ya da zamanı durdurmaya çalışmak v.s... Bilimle uğraşırken bence din ve mantığın sınırları zorlanmamalıdır
  • Benim bir sorum olucak
    29.06.2005
    Buyıl ben tam tamına 10na aşkın macera yaşamıştım.Doğa üstü değildi.Sadece fazla trajikti.
    29.06.2006 Ertesi yıl aynı gün abim üniversite mezuniyet töreni oldu.
    29.06.2007 Diğer yıl aynı günde teyzemin oğlu olmuştu.
    29.06.2008 Flyff başlamıştım :) Ama 1 yıl sonra bıraktım.
    29.06.2009 Flyff bıraktım :)
    29.06.2010 babannemgil bize geldi (saten onların gelmesi birsürü işler beni bekliyordu.)
    Seneye ne olcak merak ettim. :)
  • Ben de sadece, olacak kötü olayları önceden sıkıntı olarak hissedebiliyorum. 3 defa en yakınlarım dediğim (babam,anneannem ve dedem) kişileri kaybettiğimde,1 hafta öncesinden resmen boğularak ''Birşey olacak,sanırım ben ölücem,az kaldı!'' diye söylenerek, çevremi de boğduğumu asla unutamam! Onun dışında zaten bu tarz şeylere hiç meraklı değilim ve özel yetenek fln da istemiyorum..

Yalnızca bir olay yaşadım,bunun ne olduğunu hiç çözemiyorum ve çözebileceğimi de sanmıyorum..Çok enteresandı! 12 yaşımdayken çok düşkün olduğum babamı kaybettiğim ilk gün (ya da 2. gün),evde mevlüt okunurken, bir an, yere doğru gözlerimin daldığını hatırlıyorum. Bu herkesin başına gelen birşeydir ve en fazla birkaç dakika sürer,hepimiz biliriz. O esnada birşeylerin haylini kurar yada olmuş birşeyleri hatırlarız. Fakat benim bu dalışım normal birşey değildi... 1. sayfada bir arkadaşın bahsettiği zaman kaymasıyla alakalı birşey gibiydi..

Herkes ''Geleceğe Dönüş'' filmini hatırlar.. Bulundukları zaman diliminden ayrılırlar. Atıyorum, saat 00:00'da araca binip,1 haftalığına gelecekte yada geçmişte yaşayıp,o 1 haftalık zamanı hiç geçirmemişçesine aynı zaman dilimine geri dönerler;00:00'a. İşte benim yaşadığım o dalışı da aynen böyle tarif edebilirim.. Normalde ortalama 2 dk kadar daldığımı biliyorum..ama kendime geldiğimde 4-5 gündür orda olmadığımdan adım gibi emindim! Etrafıma baktım...herşey 4-5 gün önce bıraktığım gibi devam ediyordu! ''Olamaz!!'' diye haykırdım,herkes bana baktı..annem telaşlı bir şekilde yanıma koşup ne olduğunu sordu. ''Hayır anne böyle birşey mümkün olamaz! Bütün bunlar günler önce bitmişti!'' diye bağırarak, arka odalardan birine koşup kendimi kilitlediğimi hatırlıyorum. Şuurumu mu kaybediyorum acaba,bana ne oldu demin, diye düşünmeye başlamıştım... O gün bugündür, zaman zaman düşünsem de anlayamıyorum. Bir zaman kopukluğu yaşadım yada beynin ilginç bir oyunuydu belki de..ama açıklaması yok.

• Alttaki koyduğunuz resimdeki adam baya hisseden bir karakterdir. Kendisini severim

Şaka bir yana ben şöyle söyleyeyim. İnsanın hisleri bence bu noktada etkilidir. bazen içiniz sıkılır bazende içiniz içinize sığmaz. veya birşeyleri hissedersiniz. bunların hepsi bence birbiri ile alakalı. Zira bazen olur bir an yaşadığınız anı daha önce yaşamış gibi olursunuz. bazende bunu şekillendiremeyiz. Ancak insan bunlara anlam veremesede çok şiddetli bir şekilde hisseder. Bunlar akıl oyunumu derseniz bence akıl oyunu değil. zira Aklımız neden bize böyle birşey yapsın veya bize ait olan bir akılla bunları anlamandıramayalım. Sadece bazı noktalarda kapasitemizin üstüne çıktığımızı düşünüyorum... Bana Bir tanıdığım Allah bunları senden önce bilmekle beraber bunları bildiğinide birşekilde sana bildiriyor demişti. Aklına veya hislerine hitap ederek. Bana çok hoş gelmişti bu durum...

• iki-üç mesaj yukarıda arkadaş 2 dk nın kendine 5-6 gün geldigini söylemiş.Efendimiz(S.A.V) Miraca yükseldiginde tüm semayı gezmiş ve Allah(cc) ile konuşmuştur.Sahabelere anlatırken sahabelerden biri sorar:
    -Ya ResulAllah(SAV) mirac ne kadar sürdü? Efendimiz(SAV) cevap verir: -Yattığım yerde bir yanımdan diger yanıma dönme süresi kadar... Anlatmak istediğimi anlamışınızdır umarım.
    Geleceği görme mevzusuna gelirsek Allah-u Teala nın isimleri bazı insanlarda tecelli edebilir.Bunu araştır bence.İyi geceler. :)
  • Oncelikle arkadaslar bu isin dogru oldugunu belirteyin cok nadir bi durum olsada bunu yasayan arkadaslar var.diger arkadaslarin nasil yasadigini bilmiyorum ama ben kisaca kendime gore anlatayim ... uyurken bu olaylari goruyorum sabah kalktigimda bisey bilmiyorum. ancak olay gercek zamanda tekrarlanmaya baslayinca en baslarda fark edip yenimdaki arkadasimin diyecegi kelimeyi biliyorum.biraz garip olsada bu tur olaylari paylasmanizi tavsiye etmem.Kangrooo arkadasim sana meditasyon oneririm meditasyonlar duru goru calismalarini surdurursen hem kontrol altina almis olursun hem dusunce gucun gelisir.bu tur olaylar bende her 2-3 hafta da bir tekranliyor ama bende daha tam kontrol altina almis degilim sonucta olay en fazla 1 dakika suruyor...
  • Hort

Kahin Kangroo
  • arkadaşlar benimki biraz garip gelicek size ama son 1 aydır tuhaf şeyler hissediyorum.mesela gece 2 gibi cumartesi günü bilgisayardaydım 3 hafta önce filan aklımdan elektrikler gitse nasıl olur diye düşündüm ve 10 dk sonra elektrikler gitti.okuldaydım amca oğlunun dedesini düşünüyordum nöbetçi öğrenci geldi dedi velisi geldi bi gittim amca oğlunun dedesi ölmüs apar topar oraya gittik.hatta babamla kağıthaneye gidiyorduk kaza geldi aklıma babam bi araçla kafa kafaya girdi araç pert oldu allahtan biz sağ çıktık.+++daha bir sürü var devam ediyorum!+ya okuldan çıktım arkadaşım dedi az oturalım surda dedim yok eve gidicem yolda evde kimse olmadığını düşündüm harbiden evde kimse yoktu 1 saat kapıda bekledim+yengem hamileydi kız olur dedim cinsiyeti kızmış++akrabamızdan ödünç aldığım fotoğraf makinesiyle tam dışarı çıkıcaktım aklımdan ya isterse dedim 5 dk sonra aradı lazım getirirmisin dedi ya herşey oluyor ciddiyim kuranı kerim çarpsınki bunların hepsi oldu artık kötü şeyler düşünmemek istiyorum yazmadığım bir sürü şey var burda anlayamadım ya sorunum ne

• Geleceği görme konusunda iddalı olan kişilerden loto vs. oynayıp zengin olan var mı acaba
  • benim çevremde öyle insanlar yok, zaten çevremde geleceği gördüğünü idda edenler olsaydı, çevremden çıkarırdım.
    geleceği hiç bir şekilde göremezsiniz.
    hatta bırakın bizim gibi normal insanları, dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük kahinlerin bile söylediklerinin %80'i çıkmaz, geri kalan %20 de tesadüfen tutar.
    bir kere gelecek nasıl bir kavram bunu da tam olarak bilemiyoruz.örneğin 1 tane mi gelecek var? yani ne yaparsan yap tek bir gelecek mi var, yoksa senin hareketlerine göre değişen bir çok gelecekten biri mi senin geleceğin oluyor.
    bazı tesadüflerin gerçekleşmesi geleceği görmek değildir.
    insan beyni ne kadar anormalliğe maruz kalırsa kalsın, geleceği görecek bir biçime gelemez. belki 5 duyun çok güçlenir, veya zekan aşırı artar. ama geleceği görmek başka bir şeydir.
    beyinin geleceği görme gibi bir işlevi olmadığı için isterse dünyanın en süper beynine sahip olan yine de geleceği göremezsin, kimse hiç bir şey geleceği göremez eğer gelecekten gelmiyorsa

• takip mesajı
  • Olmayan birşeydir. Gelecekle ilgili tahminler, planlamalar yapılabilir ama böyle görmeymiş, kuvvetli hislermiş falan hikaye efendim. İşin ilginç yanı bilimsel bir gerçek olan UFO'lar hakkında atıp tutanların var bunlar, geleceği görenler var, kuvvetli hisler evet evet gibi şeyler yazmasıda KB için ayrıca düşündürücü bir durum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.