Şimdi Ara

Geleceğin mesleği klima bakımcılığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıdık birisi öyle dedi nerdeyse bu işe zorla girmemi sağlayacaktı

siz ne düşünüyorsunuz ?

• tabiki ol ama yolda gezen simitci olamaz bunun eğitimi alman lazım ben dd yetkili serviste teknisyenim iyi iştir ama biraz yorucu günde 50 tane sevis gelir yetişmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baya1994

tabiki ol ama yolda gezen simitci olamaz bunun eğitimi alman lazım ben dd yetkili serviste teknisyenim iyi iştir ama biraz yorucu günde 50 tane sevis gelir yetişmen lazım

niyetli değilim bu işe girmeye. endüstriyel kalıpçılık okudum üniversitede şmdi mak. müh.liğe hazrlanıyorum bklm
  • özel servisde bezdirene kadar çalısıp cüzii bi miktar para alınca görursun geleceğin mesleğini

Ben 2 sene soğutma sistemlerinde çalıştım güzel iş fakat patronu ya da bi rutbenın olması lazım (usta gibi) yoksa hiç yol kat edemezsin anca ustana pense uzat, çantasını taşı , getır gotur kötu meslek degıl guzel meslek fakat kötu yanları da var . Ayrıca su an en fazla 1,5 milyar maaş alanını gordum geleceklik bi durum goremıyorum
  • olabilir,araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 21 Haziran 2012; 0:47:02 >
  • klima bakımı kolay iş bir kez görsen 2, defa sen yaparsın ama sadece bakımla omaz montaj işinede girmelisin ki klima sektöründen para kazanasın .Bunları bir Klimacı olarak söyleyebilirim. Montaj işinide tekbaşına zor yaparsın imkansız degil ama zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hayır
  • Isıtma Soğutma Konusunda klimanın yerini alacak ve maliyeti uygun bir cihaz çıkana kadar evet...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.