Şimdi Ara

GELECEĞİN MESLEKLERİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Enerjiye her daim muhtaçsınız , en sağlam telefonundada en kral pcsindede
  • jigolo
  • Turizm
  • okul öncesi egitim olur demisti bir hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

konuşmayı seven, kendi çapımda bilgili, çalışmayı sevmeyen fakat çok hırslı

İmam ol, ileride çok iş yaparsın bu ülkede...
  • en önemlisi HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ gayet güzel ve iş olanağı çok olan bir meslektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

Arkadaşlar bu sene ygs&lys'ye girdim fakat istediğim puanlar gelmeyecek gibi görünüyor.Gelmesi halinde elektrik-elektronik yada endüstri tarzında mühendislikler yazacaktım fakat bunlar ne iş yapar bilgim yoktu yani ezbere para kazanırız diye okuyacaktım fakat kısmet olmadı.Bu durumda ailemin yanında bir sene daha kalmak gibi bir düşüncem yok istemiyorum daha doğrusu kendime alternatif meslekler iş dalları eğitim alanları araştırıyorum fakat henüz kendime göre bir şey seçemedim.Bu konuda mantıklı, bilgili ve tecrübeli forumdaşların önerileri ben ve diğer genç arkadaşlarım için önemli.

Ben hareketli, konuşmayı seven, kendi çapımda bilgili, çalışmayı sevmeyen fakat çok hırslı, liderlik vasfına sahip ve sınavdan toplam 500 puan alabilecek biriyim.

En büyük hayalim olan iddaa bayi açma yada diğer sözde kalacak iş alanlarından öte meslek ve eğitimini belirtmeniz oldukça önemli yoksa ailemin durumu iyi hayalimde aslında hayal olamayacak kadar yakın ama dediğim gibi bir meslek alanı arııyorum fikirlerinizi bekliyorum.. iyi geceler iyi forumlar..

baştan kaybetmişsin sen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.