Bildiğim kadarıyla kaybettiler. Ne olursa olsun linuxa devam.
Ben de gelecek oluorum o zaman
gelecek önce işe yarar bir dağıtım çıkarsın elle tutulur bir urunu olsun liseli veletler çok daha iyi çalışmalar koyuyor ortaya
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
gelecek önce işe yarar bir dağıtım çıkarsın elle tutulur bir urunu olsun liseli veletler çok daha iyi çalışmalar koyuyor ortaya
mesele dağıtımın kalitesi değil,(gerçi fedora ne ölçüde kaliteliyse(!) gelecek Türkiye için ondan bir adım önde) mevzu birşekilde adamlar artık piyasada diş göstermeyi gerektirecek şeyler olduğunu görmüşler.sonuçta para için çalışan bir kurum ve bu işin geleceğini görmüşler demekki.
zaten problem orada gelecek doğan holding destekli bir şirket adamlar 7 ay çalıştık dediler gelecek 1.0 redhat 6 üzerine 3-4 tane türkçe kelimeden başka birşey değildi kaldıki dizinler falan allak bullaktı içinden çıkılmaz br rezillikti gelecek 2 de aynı olu gbl de fedora yı hafifletip (nasıl bir mantıksa ) alınsize diye sürdüler pazara hep para hep para
wallpaperleri değiştirmekle yada kurulumda türkçe geyik koymakla dağıtım hazırlanmıyor eğer hazırlasaydı hepimizin adını taşıyan bir live cd miz zaten var hepimiz bu yeni bir dağıtımdır diye düşelim ortaya dağıtımda amaç olmalı turkiyede dağıtım çıkartıp turkiyede ençok satılan donanımların driverini koymazsan man pageleri türkçeleştirmezsen hepsinden geçtim kde help in türkçesini koymazsan(kdenin sitesinde var) ne dağıtımı neyle neyin önünü kesiyorsun
gereksiz açıklama hemde çok gereksiz bir firmadan
yok şimdi adamların emeğine saygısızlık yapmayın gbl'de sadece fedora'dan diil turbolinux'ten de epey araklama dikkatimi çekti..
gelecek linux NTFS dosya sistemini goruyomu ????
görür hattagl2 den beri görür ben bayadır disk bağlamakta yada format tanımada problemli linux görmedim sanırım enson redhat 9.0 ntfs partisyonları görmüyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme