bence pahalı, bi telefona bu kadar para vermez yersiz
quote:
Orjinalden alıntı: fsert54
yakında ilanlarda n95 ila araba takas yapanlar görürseniz şarşımayın bu neya
yazdığınız topiğin tarihine baksanıza arkadaşım.. tam 14 ay sonra hortlatmışsınız ya konuyu..
quote:
Orjinalden alıntı: fortress34
quote:
Orjinalden alıntı: fsert54
yakında ilanlarda n95 ila araba takas yapanlar görürseniz şarşımayın bu neya
yazdığınız topiğin tarihine baksanıza arkadaşım.. tam 14 ay sonra hortlatmışsınız ya konuyu..
yok o kadar olmamış..itopic 11 kasım 2006 da açılmış 2 ay önce
ama gene de tarih önce
gecen bır topıcte arkadas 2000 ytl ye kadar n95 e odeme yapıp alabılırım demıs... yanı 2000 lıra verıp n95 alacak
fiyat onemli degil,nokia 6300 i bekliyorum.bazi yerlerde 1. ceyrek diyor,nokia nin sitesinde 2.ceyrek diyor
7390 ne eder arkadaşlar
arkadasim Tayland dan nokia 6300 getiriyor ve fiyati 380 Ytl.Haziran ayinda buradaki satis fiyati herhalde 700 ytl den baslar
hala getiriyormu ve kayıt problemi vs. oluyormu ?
hort
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin__58
hort
Kardesi nasil hortlattin topigi yaww
n95çok pahallı yazık
N76 ne zaman kaç ytl ye gelecek tam bilgisi olan var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: denaro
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin__58
hort
Kardesi nasil hortlattin topigi yaww
Ben hortlatmadım bi önceki mesaj hortlattı
yuhh n95 ucuza çıkıyomuş gittigidiyorda bile şimdi 2.300 e satıyolar hahaha
yaw ne hortu şubatta yazılmış en son mesaj. bu hort sayılmazki. aslında iyi olur eski topiclerin üstüne devam etmek. ilgi az olur ama doyurucu olur. neymiş ne değilmiş görünür.
Kardes baksana fiyatlara 11 kasimin Tabii piyasa bu !! su anda daha yeni modeller geliyor ve fiyatlarda az cok oynama var. ama beklene model N95
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
yaw su N95'i ucuz bir memleketten getiremez miyiz ?
yurt dışı yaparsın oda sakat ben 1200 kene yurt dışından 730a aldım garantisiz diye sattım bi kamera arızası 100ytl değermi ki
ya arkadaşlar nokia 6290 nın ne zaman satışa çıkacağı hakkında bilgisi olan varmı?mart sonu-nisan başı gibi diyordu gsmarena da ama...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme