Şimdi Ara

Gelelim fasülyenin faydalarına sistem geliyor bi göz atın arkadaşlar :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistem e laf edecektim tam , CF yaparbilirim i gördüm, yazmasaydın, o işlemciye yazık ederdin, dicektim. CF de ne yakışır biliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

Iyi sistem olmus hayirli olsun

teşekkürler dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Sistem e laf edecektim tam , CF yaparbilirim i gördüm, yazmasaydın, o işlemciye yazık ederdin, dicektim. CF de ne yakışır biliyor musun

ehe teşekkürler
  • gayet iyi fakat değişebiliyorsa kasayı 3**r+600W veya 400r+750W tercih edin.
  • oc yapacak msınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

oc yapacak msınız

şu an için anakarttaki o.c genie özelliği benim için yeterli olur diye düşünüyorum duruma göre anlık o.c yapsa yeterli
  • Keske fx 8350 ve 7950 kombinasyonu yapsaydiniz hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zalman iyi kasadır. tamam 300r felan daha geniş olabilir ama içinde evcilikmi oynayacaksınız bilmiyorumki içinde çalışmaktan bahsediyorsunuz ne tür bi çalışma bu temelleri atıp inşaatmı dikiyoruz tak üste fanlarını koy anakartını ramlerini işlemci soğutucunu kapat kapağını bidahada açma. her türlü ekran kartı sığıyor zaten en azından 28 santim benimki fazla bile yer kaldı. bu karizma bu görüntü 3 5 santim genişlikten taviz vermeye değer bence sistem güzel hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

zalman iyi kasadır. tamam 300r felan daha geniş olabilir ama içinde evcilikmi oynayacaksınız bilmiyorumki içinde çalışmaktan bahsediyorsunuz ne tür bi çalışma bu temelleri atıp inşaatmı dikiyoruz tak üste fanlarını koy anakartını ramlerini işlemci soğutucunu kapat kapağını bidahada açma. her türlü ekran kartı sığıyor zaten en azından 28 santim benimki fazla bile yer kaldı. bu karizma bu görüntü 3 5 santim genişlikten taviz vermeye değer bence sistem güzel hayırlı olsun

teşekkürler sonunda benle aynı mantığa sahip birisi büyük ihtimal hava sirkilasyonu gibi konular için önermiyorlar bu konuyu ama ben pek tahmin etmiyorum 300r gibi kasalar düz ve sıradan tip olarak görsellikte bence bi kasada olması gereken özelliklerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Frog

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

zalman iyi kasadır. tamam 300r felan daha geniş olabilir ama içinde evcilikmi oynayacaksınız bilmiyorumki içinde çalışmaktan bahsediyorsunuz ne tür bi çalışma bu temelleri atıp inşaatmı dikiyoruz tak üste fanlarını koy anakartını ramlerini işlemci soğutucunu kapat kapağını bidahada açma. her türlü ekran kartı sığıyor zaten en azından 28 santim benimki fazla bile yer kaldı. bu karizma bu görüntü 3 5 santim genişlikten taviz vermeye değer bence sistem güzel hayırlı olsun

teşekkürler sonunda benle aynı mantığa sahip birisi büyük ihtimal hava sirkilasyonu gibi konular için önermiyorlar bu konuyu ama ben pek tahmin etmiyorum 300r gibi kasalar düz ve sıradan tip olarak görsellikte bence bi kasada olması gereken özelliklerden

ya hadi sistem 3 derece daha sıcak çalışsın ki hiç sanmıyorum fark olacağını aynı noktalara fanlarını yerleştiriyosun sonuçta. yemişim onun hava sirkülasyonunu önemli olan fan kalitesi bence yoksa marangozada yaptırırsın kutu gibi kasayı her türlü alanı memnun edecek bir kasa.
    ha şu da var kasanın kutu gibi olmasının avantajıda oluyor mesela corsair 200r de kullandım fan vs takıp çıkartırken ekstra aparatlarla uğraşmıyorsun zalman da üst ve ön paneli çıkartırken biraz dikkatli olmak gerekiyor. gülü seven dikenine katlanacak tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 22 Nisan 2013; 10:19:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.