Şimdi Ara

Gelen CRC Hataları nasıl giderilir? YARDIM LÜTFEN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendeki problemin aynısı hocam bir süredir bende aynı sorunu çekiyorum defalarca şikayette bulundum en sonunda ne yaptılar bilmiyorum ama santralden kaynaklı bir problem var dediler tabi bu olana kadar önce modeme sonra iç tesisatıma suç attılar, sonra ne oldu 1 hafta düzgün gitti şimdi yine aynı santral yoğunluğu kaldıramadığı için belli saatlerde bu şekilde problem yaşadığımı düşünüyorum ama ben pes ettim artık yapacak birşey yok size kolay gelsin :( Bende sorun şu şekilde akşam 17 gibi başlıyor 00.00 da bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizdekinin biraz daha beter durumu var. 17.00-02.00 arası zaten felç internet. Diğer saatler de kör topal ilerliyor. Bir bakıyorsun 15mbit ooo diyorsun alırım bir dal. Ama 1 dakika sonra bir bakıyorsun 0.14 mbit olmus.

Gelip kabloları da değiştirdiler ankastreye kadar benlik bir durum da ortadan kalktı ve sorun aynı şekilde devam ediyor. Ben artık eminim yüzde 💯 ankastre ile santral arasında ya da santralde sıkıntı var. Ama bunu söylüyorum söylüyorum kayıt açıyorlar gelmiyorlar. Başka bir başlıkta da tt çalışanı uzun ve mantıklı bir yazı yazmış ama ben yine de benim sorunumun bağlantılarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Yoğunluk ufacık bile olduğu anda benim internet pert. Gece kimseler kullanmadığında dibine kadar hatta daha fazlasını kullanıyorum. 👍

Gelen CRC Hataları nasıl giderilir? YARDIM LÜTFEN!

Bak bu gece pert olduğu zamanlar.

Bu da gündüz bir türlü dikiş tutmadığı anlar.

Bu da gecenin şahlanisi 😐😐😐

Bir de hocam dikkatinizi çekmiştir, upload hızım da Stabilite varken hep birbirine yakın değerler alırken downloadda bu şekilde kararsızlıklar almak sinir ediyo işte.

• Şu link ile de bir hız testi sonucu alabilir misiniz?
    https://hiztesti.turktelekom.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 27 Ekim 2017; 20:54:32 >
    Sonuc böyle oldu hocam. 0,2 de kaldı devam edemedi
    Bir de FAMAGUSTA nedir yaa server ı taaa gazimagusa dan alıyor mersine getiriyor yok böyle bi şey :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eekkooss -- 27 Ekim 2017; 21:4:38 >

• Buradan da aldığınızda sonuç aynı ise sizin probleminiz benimkinden biraz daha farklı gibi ben bu sayfa aracılığı ile hız testi aldığımda normal gözüküyor torrent indirmek istediğimde yine problem yok 13 mbit alıyorum ama speedtest ile hız testi aldığım değer 2-3 mbit TTNET ile ilgili bir durum var ama artık uğraşmaktan bıktım gerçekten oluruna bıraktım.
    Ben ne facebook, ne instagram ne de normal İnternete gezinirken hiçbirinde yüksek hız alamıyorum. 2, 3 saat sonra normale dönecek. Az önce yine arıza kaydı açtırdım ama bu sefer SMS gelmedi büyük ihtimal var olan kaydımı gördü ve salladı beni. Ben de bıktım inan. Yani Türknete de geçtim Ağustos sonuna doğru aynı sıkıntıyı yaşadım sonra anladım ki altyapı ile ilgili belli yani. Orda 2 ay surundukten sonra tekrar tt ye geçtim ve burda sürünmeye devam.

• Konu hortluyacak ama bendede aynı sorun var sanırım İSS değişikliği bir çözüm olmayacak ne yapacağım bende bilmiyorum. Bende yavaşlamadan çok net kopması yaşıyorum. Şu anda anlamsız şekilde modem ip almış olmasına rağmen İnterneti yok.

• Yıl olmuş 2021 hâlâ turk tekelkom ve çözülemeyen crc sorunsalı... Turknet'de cacık çıktı bana hızı düşürelim diyor.. Sanki hız düşünce snr margin değeri artacak... Vodafone RedBox'a geçmeyi düşünüyorum kullanan ve memnun olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.