Thank you for contacting Knight Online Support. For privacy reasons, I am unable to discuss anything relating to a different account. If you are submitting a ticket regarding another account, we must first verify that you are the rightful account holder. In order for us to do that, we need you to provide the payment information of the account in question. Please submit a new ticket with the following information: the correct PayPal email address, Click&Buy 9 digit ID number, and/or the last 4 digits of the credit card used to make ALL purchases. Failure to provide ALL information will only delay the verification process. After the account information has been verified will we be able to discuss the account in question. We appreciate your understanding and patience while the investigation is in progress and apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for playing Knight Online. -Knight Online Customer Support Team
lutfen :.(
hesabın sana aıt oldugunu belırlemek ıcın ve yardımcı olmak ıcın
CLICKANDBUY 9 hanelı kullanıcı id si ve kredı kartı son 4 hanesını ıstıyorlar ve ne zaman premıum aldıgını tarıhlerı ıstemısler bunu clıckand buy accountunda görebılırsın ...
İnternet üzerinde şövalyenin, desteklediğiyle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Gizlilik, usavurduğu için, ben, farklı bir hesaba anlatıyor olan herhangi bir şeyi tartışamam. Eğer sen, başka bir hesabı kabul ediyor olan bir bileti teslim ediyorsan, biz ilk olarak, senin, yasal hesap sahibi olduğunu doğrulamalıyız. Bizim için emirde ona yapmak için, biz, soruda hesabın ödeme bilgisini sağlaman için sana ihtiyaç duyarız. Lütfen takip eden bilgiyle yeni bir bileti teslim et: Doğru PayPal eposta adresi Click&Buy 9 basamak id sayısı, ve veya kredi kartının son 4 basamağı, bütün alışverişleri yapardı. Bütün bilgiyi sağlaması için başarısızlık sadece, doğrulama sürecini erteleyecek. Hesap bilgisi, doğrulandıktan sonra, biz, soruda hesabı tartışabilecek miyiz. Biz, senin anlayışın ve sabrını takdir ederiz, araştırma, ilerlemede olurken, ve özür dilerken, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir. Şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederim. -Şövalye, internet üzerinde müşteri destek takımıdır
saolun ama prem i ben cafeden alıodum kredi kartından baska chara premium alsam da aldıgın kartın son 4 rakamısın o id den yollasam kabul ederler mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: kemiksiz1903
saolun ama prem i ben cafeden alıodum kredi kartından baska chara premium alsam da aldıgın kartın son 4 rakamısın o id den yollasam kabul ederler mi acaba?
cafeden nasıl alınıyor yaw kartsız olarak ?
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
quote:
Orjinalden alıntı: kemiksiz1903
cafeden nasıl alınıyor yaw kartsız olarak ?
cafedenkartsız alınıor yazmadım orada bro cafeden parasını weriosun onlar sana kendi kredi kartıyla alıolar
hepde aynı cevap geliyo zaten oto cevap :)
gelen cevap tabi oto cvp olucak adamlar charın ksııye ait oldugunu ogrenmek ıcın c&b id si ve kredi kartı son 4 nosunu ıstemısler sence bunun ıcın farklı bir mail nası yazılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme