Şimdi Ara

Gelenek Bozulmadı Bir Flappy Bird Clone'da Benden: Don't Burn Flappy Fly :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanların fenomeni olan Flappy Bird'ün yüzlerce kopyası gelince, ben de bir tane yapmak istedim :) Klasik Flappy Bird formatında biraz da hızlı fakat bu sefer yanmamalısınız :) Swift/SpriteKit ile yazdım. Umarım eğlenerek oynarsınız.

https://itunes.apple.com/us/app/dont-burn-flappy-fly/id1028819974?mt=8

• bir sen eksiktin
  • Hocam Apple Store'da indirmeler nasıl? İyi kazandırıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Hocam Apple Store'da indirmeler nasıl? İyi kazandırıyor mu

Yaptığın oyunun özgünlüğü, kalitesi, oynanabilirliği, matematiğini iyi sunabiliyorsan kazanmaman için hiçbir sebep yok. Bir geliştirici bir oyuncunun en kıymetlisini yani zamanını ister. Bu hassasiyetle yaklaşılmalı. Oyunun reklamı ya da tanıtımı da gayet şık olmalı. Ben neler yapabilirim, nasıl yapabilirim gibi soruları kendime sorduğum için bu tip oyunları yapıyorum. Para kazanmak daha sonra gelmeli bu işler için. Pek fazla birşey yok maddiyat olarak. Yukarıda saydıklarım yerlerine oturursa zaten gerisi gelir.
  • relaxmovie R kullanıcısına yanıt
    "matematiğini iyi sunabiliyorsan" kısmını açıklar mısın? Algoritmadan mi bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

"matematiğini iyi sunabiliyorsan" kısmını açıklar mısın? Algoritmadan mi bahsediyorsunuz?

Doğrudur, hem algortima kısmı, hem de oyun içi matematik. Örneğin bir kart eşleştirme oyununda, eşleşme başına 5 puan alıp, kartlar arasında her eşleşme denemesi için -1 puan kaybediyorsa bu da oyunun parçacığı, matematiğidir. Matematiği kuvvetli oyun her zaman kazanma arzusunu tetikler. Oyuncunun amacı da budur zaten. Oyunun özünde bu var. Kazanma hırsı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.