16 Mayıs Cumartesi + 19 Mayıs Salı (Resmi tatil) - 23 Mayıs Cumartesi + 30 Mayıs Cumartesi + 31 Mayıs Pazar +
23 Mayıs'ta okulun Fest'i var, gelemem. 26 Mayıs'ta da finaller başlıyor. İlk üç tarih benim için uygundur.
Uygun olan herkesi bekleriz tabi ki, forumdan yeni arkadaşlarla tanışabilmemiz için bu başlık burada.
Tarihi emrivaki yapın bence. Diğer buluşmada öyle yapmıştık gelebilecekler ona göre ayarladı kendini. Yoksa her tarihte illaki birilerinin işi çıkar. Geçen yıl 6 temmuz pazar yapmıştık. Vay be bir yıl ne çabuk geçti. Haziranın 2. haftası olursa bi ihtimal gelebilirim bende.
Bana hergün uyar sınav vize final cart curt yoksa gelirim hatta varsa sınavdan çıkıp gelirim sorun değil. : )
quote:Orjinalden alıntı: Lazarotti Evliler gelebiliyor mu? 19 Mayıs'ta Çankaya'daki resepsiyona gitmiyoruz arkadaşım piknik bu. İstersen valideyi pederi de al gel bize ne. Yoksa acaba diyorum Haziran'a mı sarkıtsak? Ya 29-30 mayısa uyacak herkes ya da haziranda olacak. Hem Kadir abi de gelir güzel olur.
Kaç haziran gibi olur? Madem haziranda yapıyoruz Alanya da yapalım Ruslarla beraber Bakalım tarih uyarsa tatilde olmassam her ihtimalde ordayım... Ama mayısın sonuna vs. koyarsanız finallerim var...
quote:Orjinalden alıntı: joushkun o zaman haziranda yapıcaz. Can senin ne işin var 19 mayısta? Antalya mı Bodrum mu? Kızsal durumlar olacak bir ihtimal.
Hadi hayırlısı Can. Leventcim rus arıyorsan Kemer'e geliceksin. Alanya ingiliz dolu. Zaten Club Aura'nın ortağı Club Arena'ya ortak olmuş. Kemer'in en sağlam iki kulübüdür bunlar. Bu sezonki arena.. bilemiyorum artık