Bildirim
Geleneksel kutu açtım değer mi konusu
Acer TravelMate P4 14 (TMP414-53) Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i7-1335U İşlemci, Intel UHD Graphics Paylaşımlı Ekran Kartı, 14 inç FHD Ekran, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, FreeDOS, NX.VZTEY.001 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CPJ76B4Q
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kalista,Fizz,Ekko çok iyi bence.Soraka oynuyorsan Sorakada güzel.Kesinlikle deger.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz poppy canımı sıktı lolipoppy vardı zaten azir kötü mü hocam en çok ona sevinmiştim oysa ki -
Hepsi çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: xellym
biraz poppy canımı sıktı lolipoppy vardı zaten azir kötü mü hocam en çok ona sevinmiştim oysa ki
Azirin normal hali skinlerinden iyi bence,sarı çok yakışıyor Azire.Poppyninde Savaş Güzeli skinini beğeniyorum.Ama bunlar benim fikirlerim,önemli olan senin begenmen hocam
cs kalista , kalista sonucta iyide oynuyorsan kanlı ay daha güzel duruyor -
hepsi ateş ediyo hocam -
Oha
Hayırlı olsun çoğu hoş kostümlerin. -
Ortalama ustu
idare ederin üstü -
Baya iyi la çok çok iyiyle ortanın arası bir yer -
6 kutuda iki tane aynı karakter gelmemesi bile değerini arttırır
Kostümler fena değil aziz ve ekko standart olanları iyidir. Soraka fizz ve kalista söyleyecek söz yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Standart hallerinin güzel olmasına ben de katılıyorum hocam ama skinleri de hoşuma gitti baya teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: xellym
Güzel tanımlama olmuş
kanka ne post kasmışsın be helal -
İnsanlara cevap verdim kanka post amacım yoktu
Cevap verme butonuna bastıktan çıkan arayüzden Haberdar et diyerek kişileri ekleyebilirsin.
Diğer mesajlarını sildim. -
Head shoot atmışsın
Teşekkür ederim
Ortalama üstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X