Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok be gördün aracı ahım şahım bişeyi yok... Yokuşta twingoyu geçiyor yeter işte yaşlı adamız biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Yok be gördün aracı ahım şahım bişeyi yok... Yokuşta twingoyu geçiyor yeter işte yaşlı adamız biz

Evet birşeyi yok, temizdi gayet Kazasız belasız tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emtue

gelenlere ve ayarlamayı yapan coşkuna teşekkür ediyorum.

manasız trafik iskeleden sonra açıldı ama baş ağrısı ve bacak ağrısı geçmedi bir türlü.

pazar trafiği yüzünden kapışamasakta çok keyifliydi; ramazanda tekrarlanır umarım

Biz Hacıosman'da bir twingo ile kapıştık
    Kesmedi ama ne yapalım

1.8 iyi gidiyor tabi. @emtue kendine arka tampon siparişi ver şimdiden

arka tamponumla ne işiniz var

• Valla ben bişey yapmadım abi
    Candan fordçuluk yapmayı planlıyor olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gelenlere ve ayarlamayı yapan coşkuna teşekkür ediyorum.

manasız trafik iskeleden sonra açıldı ama baş ağrısı ve bacak ağrısı geçmedi bir türlü.

pazar trafiği yüzünden kapışamasakta çok keyifliydi; ramazanda tekrarlanır umarım

Biz Hacıosman'da bir twingo ile kapıştık
    Kesmedi ama ne yapalım

1.8 iyi gidiyor tabi. @emtue kendine arka tampon siparişi ver şimdiden

arka tamponumla ne işiniz var

Önüme kırarsan vurucam

• Bu arada canımı sıkan bir olay oldu,ilk tıkandığımız benzinliğin orada araçtan inerken sol marşpiyelin yerinden kısmen çıktığını gördüm.
    İki tırnağı da yerinden ayrılmış bir şekilde duruyordu.
    Daha dikkatli incelediğimde daha önce orada olmayan 40-50 cm'lik bir sürtme izi vardı.

Gidiş yolunda zaten Jeandan ile birlikteydik,dönüşte de Polemik ile birlikte geldik,araç bendeyken herhangi bir olumsuz durum yaşamadık.
    Bu küçük ama can sıkıcı hasarın Lokma'daki vale tarafından yapıldığını düşünüyorum.
    Valeler konusunda bir kez daha haklı çıkmanın gururunu yaşamakla birlikte,kendilerini saygıyla anıyorum.
  • quote:

Önüme kırarsan vurucam

dikkat et apaçi stayla yapacağım derken yere bastığın araban altıma girivermesin malum sadece işlev değil, boyda önemli

@sapultra

yarın sabah mekanı ara şikayet et, hasarını karşılayabilirler; bugün keyif alamasakta normalde iyi bir mekandır Lokma.

• quote:

quote:

Önüme kırarsan vurucam

dikkat et apaçi stayla yapacağım derken yere bastığın araban altıma girivermesin malum sadece işlev değil, boyda önemli

Kes yaralı stayla seni

• Beyler ben hala uyumadım yalnız hee

Uykusuz olduğum için her seferinde en arkadan gelmeyi tercih ettim..

Coşkun, sana attığım mesajları göster de, millet trafiğin ciddiyetini anlasın

800 metreyi 1 saat 45 dakika da aşabildik..
  • Emre benim mekanla ilgili sıkıntım yok abi.Ama bu vale milleti her yerde aynı.
    Ortada karşılanacak çok bir hasar da yok zaten marşpiyel boyasız plastik.Geri yerine taktım şimdi oturuyor.

Benim hoşlaşmadığım olay,resmen adam arabama zarar verdi diye üzerine bahşiş veriyorum
    Bir daha vale mi,tövbe.
  • Mekanlar güzeldi trafik olmasaydı da şu coşkunun jeep ile biraz uğraşabilseydim daha güzel olcaktı......
  • Vay arkadaş ne geyik çevirdiniz yahu.

Iftarı da Fatih Kadınlar Pazari'nda yapalım o zaman. Var mısınız Büryan yemeye?

Ya da yok yok Burhan karar versin.
  • Coşkuncum cip yapmışsın hayırlı olsun. :)
  • Öncelikle, katılan herkese teşekkürler. Keyifli bir buluşma oldu. İlk kez gelen üç arkadaşımız da sessiz sakin yediler sopalarını, en ufak bir arıza çıkartmadılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Çağrı arkadaşımın marşpiyeli için kendisine geçmiş olsun diyorum, ama en kötü hasarı da böyle olsun. Ne kadar ufak bir hasar olsa da can sıkıyor, sağlık olsun. Beni evimin önüne kadar bıraktığı için ayrıca teşekkür ediyorum kendisine.

Sarıyer trafiği hepimizi delirtti. Bir sonraki buluşma için merkezi bir yer önerelim, bir kere daha o trafiğe girmeyelim derim.
  • Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ediyorum Onur,Allah beterlerinden saklasın hepimizi.
    Canımı sıkan şey hasar değil arabanın her yeri çizik zaten,ama birileri arabamı çizsin diye üzerine para vermek insanı enayi gibi hissettiriyor
  • Benim araba da en az 40 dakika civari kullanilmis ve kilometre yapilmis valeler tarafindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araba ilk gelince çıkmak sorunda kaldım hemen işkilledirdin benide hemen bakayım dur benim aracada....... Geçmiş olsun hekimim tekrardan......

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Benim araba da en az 40 dakika civari kullanilmis ve kilometre yapilmis valeler tarafindan.

Abi senin araba piyasa da azya fırsat bu fırsat demiş eleman....
    Not: Harbiden ayıp etmiş o nedir öyle. Benimkinden sadece 3 km yakıt eksilmişti o da normaldir park durumu diye.....
  • Vay itler ya neler neler yapmışlar. Ben de efendi adamlar sanıyordum. Geçmiş olsun Çağrı. Bertuğ sen de giden mazotla yetin bak birşey olmamış ne güzel. :(

Sonuç olarak, iftarı Mecidiyeköy metrobüs durağının çıkışındaki seyyar köftecide yapmaya bile razıyım.

"El" şeyi Suzuki 'jip'imi de bu sabah Büyükçekmece'ye gidip geldikten sonra sahibine teslim ettim. Çok şükür ihtiyacımız olduğunda ayağımızı yerden kesiyor. :)
  • Teşekkür ederim Coşkun sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.