Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GELID GC-EXTREME TERMAL MACUN Satın Al 19 Nisan 2014 17:59 1 1 GELID GC-EXTREME TERMAL MACUN Elimde 2 adet yurt dışından aldığım GELID GC-EXTREME TERMAL MACUN var, ürünler kullanılmamış ve poşetinde duruyor. Fiyat : 40 TL Bunun dışında poşetinden açıp birkere işlemci için kullandığım XIGMATEK Xi-3 HDT var Fiyat----> 30 TL ZALMAN ZM-STG2 Termal Macunu 2 sefer felan kullanmışımdır Fiyat-----> 15 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Viper V2 Pro EVGA 1600 T2 Power Supply Sapphire RX 580 8 GB Nitro [SATILDI] Sapphire RX 580 8 GB Nitro
Gelid GC-Extreme termal macunların en iyisi. Şöyle minik minik paketlerde tek sürümlük satsaydınız alırdım :)
Gelid kalmadı elimde, sonuncusunuda yarın gönderiyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Viper V2 Pro EVGA 1600 T2 Power Supply Sapphire RX 580 8 GB Nitro [SATILDI] Sapphire RX 580 8 GB Nitro
quote:Orijinalden alıntı: FIREWALL Gelid kalmadı elimde, sonuncusunuda yarın gönderiyorum. yeni stok mu geldi hocam?