Şimdi Ara

Gelin bi dertleşelim dostlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 3 oyun dereceli attım.Yaklaşık 1 aydır dereceli oynamıyordum.Bugün dereceli gireyim dedim ama dereceli oynamadığım zamandan çok daha kötü bi durumda şu anda TR.Resimlerle anlatacağım 3 oyun arka arkaya aynı şey oldu.
    Uyarı:Biraz QQ olabilir ama gerçekler bunlar ne yapalım.

İlk oyun:Xin zhao jungle gittim bizim vayne ile braum ilk kanı verdikten sonra kavga ettiler vayne ben kafama göre takılcam dedi biraz feedledi biraz milletin lanesine gitti farmına karıştı biraz ks attı falan.Oyun rezil geçti işte ss.

İkinci oyun:Oyuna girdik güzel başladı ama bi sorun vardı.Jungle miz gragas 1. dk dan sonra afk kaldı gelmedi.Bu şekilde zorlana zorlana oyunu aldık.Blitz sup oynuyordum.

Üçüncü oyun:Ve en lanet oyuna geldik arkadaşlar.Braum sup almıştım.Arkadaş ilk seçimden fizz mid aldı.Yasuo arkadaşımız solo dedi.Oyuna girince ben mid geçeyim soloda shen i alamam dedi.Fizz de kabul etmeyince feedlemeye başladı.İşin garip yanı 16 kil verdikten sonra milleti gaza getirmeye çalışıyordu.Düzgün oynamaya çalışıyordu ama nafile.Ayrıca elimden geleni yaptım braumla baronu bile çaldım tek başıma ama cidden çok kötüydü.İşte ss ler.

Baron

Arkadaşlar belki diyeceksiniz böyleleri hep gelir ama arka arkaya attığım 3 oyunda gelmesi ve son 1 aydır ilk defa ranked gireyim dememin sonucu bu olunca cidden şaşırtıcı oluyor.Şu sonuçlar karşısında gerçekten başka serverleri deneyeceğim.

Bu arada başka arkadaşlar da sorunlarını paylaşsınlar dertleşelim beraber..

Gelin bi dertleşelim dostlar. Gelin bi dertleşelim dostlar. Gelin bi dertleşelim dostlar. Gelin bi dertleşelim dostlar.

• QQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu QQ değil gerçekler.
  • 9 oyun haksız lose streak alıp p3 serilerinden düştüm aklıma geldi yine elim ayağım titremeye başladı
  • Afk ile oyun kazanılıyor da feeder olunca çare yok malesef.
  • Diamonda çıkmak için uğraştım çabaladım ve başardım, oyun içinde başaracağım bir şeyin beni oyundan soğutacağını bilmiyorum tabi daha, son bi kaç haftadır doğru düzgün oynamıyorum oyunu.O insanlar aklıma geldikçe oyuna giresim gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.