Şimdi Ara

###Gelin LOTR veya Hobbitten cümleler yazalım.### [ TUTTU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
9
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-ork

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

LOTR veya Hobbitten sözcükler

Vurun şunu öldürün
     ###Gelin LOTR veya Hobbitten cümleler yazalım.###  [ TUTTU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni görüyorum, saklanmazsın. Burada yaşam yoktur sadece ölüm vardır! Sauron

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

ISTE BENIM KONUM

-O SIRADAN BIR KOLCU DEGIL O ARAGORN ARATHORN'UN OGLU KRALIN SOYUNDAN GELIYOR. (Legolas)

-Eomer (Gimli'ye): Kelleni uçururdum cüce, eğer yerden biraz daha yüksek olsaydın.
    Legolas (Eomer'e): Eliniz inmeden duser boynunuz. AGIR AYAR VERDI

-Gondorlular Rohanlılar kardeşlerim gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir. Dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bugün o gün değil düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler bekler insan çağının çöküşünü ama o gün bugün değil. Bugün savaşacağız. Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum batının halkı. (Aragorn Kara kapıda)

-Şu hobbitler takdire şayan yaratıklar. Bir ay içerisinde onlardan öğrenebileceğin her şeyi öğrenebilirsin, ancak birkaç yüzyıl sonra bile hala seni şaşırtabilirler. (Gandalf)

-Sen sus. Çatallı dilini dişlerinin ardında tut. Bir uşakla ağız dalaşı yapmak için geçmedim ateş ve ölümden. (Gandalf, Grima'ya)

-Babalar oğullarını gömmemeli. (Théoden)

-Olmak için doğduğun kişi ol Aragorn. (Elrond)

-Bir vakit elfler le insanlar arasında ittifak vardı. Yıllar önce omuz omuza ölmüştük. Şimdi sadakatimizi sunmaya geldik. (Haldir)

-Buradan ASLA geçemezsin! (Gandalf, Balrog'la karşılaştığında)

-Onlara asla merhamet etmeyin, çünkü onlar da size etmeyecek!(Aragorn)

-Yıldızlar örtülü, doğuda kıpırdayan bir şey var,uyumayan bir kötülük... (Legolas)

-İşte o an geldi Rohan'ın süvarileri. Yeminler etmiştiniz, şimdi yemininizi tutma zamanı Krala ve ülkeye! (Eomer)

-Gandalf: Kral Théoden bir başına...
    Eomer: Hiç de değil.. Rohirrim! KRALAAAAAAAA!!!..

-Duyulmamış bir şey... Elf yeraltına girecek de, cüce buna cesaret edemeyecek ha?! ... Görmek nasip olmasın.. (Gimli)

-Oraya yetişemem, beni fırlatman lazım!...Elfe söyleme. (Gimli, Aragorn'a Miğferdibi savaşı sırasında)

-Ölüm riski yüksek,başarı şansı çok zayıf,neden bekliyoruz ki? ..Gimli

-Oluler canlilarin gecmesine izin vermez.
    Ama bana izin vereceksiniz (Aragorn)

Ustam sen neymişin

• Yabaniler ona uzun adam der

Thranduil
  • Yaşayanların birçoğu ölümü hak ediyor. Ve ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: BahceCini

quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

ISTE BENIM KONUM

-O SIRADAN BIR KOLCU DEGIL O ARAGORN ARATHORN'UN OGLU KRALIN SOYUNDAN GELIYOR. (Legolas)

-Eomer (Gimli'ye): Kelleni uçururdum cüce, eğer yerden biraz daha yüksek olsaydın.
    Legolas (Eomer'e): Eliniz inmeden duser boynunuz. AGIR AYAR VERDI

-Gondorlular Rohanlılar kardeşlerim gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir. Dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bugün o gün değil düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler bekler insan çağının çöküşünü ama o gün bugün değil. Bugün savaşacağız. Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum batının halkı. (Aragorn Kara kapıda)

-Şu hobbitler takdire şayan yaratıklar. Bir ay içerisinde onlardan öğrenebileceğin her şeyi öğrenebilirsin, ancak birkaç yüzyıl sonra bile hala seni şaşırtabilirler. (Gandalf)

-Sen sus. Çatallı dilini dişlerinin ardında tut. Bir uşakla ağız dalaşı yapmak için geçmedim ateş ve ölümden. (Gandalf, Grima'ya)

-Babalar oğullarını gömmemeli. (Théoden)

-Olmak için doğduğun kişi ol Aragorn. (Elrond)

-Bir vakit elfler le insanlar arasında ittifak vardı. Yıllar önce omuz omuza ölmüştük. Şimdi sadakatimizi sunmaya geldik. (Haldir)

-Buradan ASLA geçemezsin! (Gandalf, Balrog'la karşılaştığında)

-Onlara asla merhamet etmeyin, çünkü onlar da size etmeyecek!(Aragorn)

-Yıldızlar örtülü, doğuda kıpırdayan bir şey var,uyumayan bir kötülük... (Legolas)

-İşte o an geldi Rohan'ın süvarileri. Yeminler etmiştiniz, şimdi yemininizi tutma zamanı Krala ve ülkeye! (Eomer)

-Gandalf: Kral Théoden bir başına...
    Eomer: Hiç de değil.. Rohirrim! KRALAAAAAAAA!!!..

-Duyulmamış bir şey... Elf yeraltına girecek de, cüce buna cesaret edemeyecek ha?! ... Görmek nasip olmasın.. (Gimli)

-Oraya yetişemem, beni fırlatman lazım!...Elfe söyleme. (Gimli, Aragorn'a Miğferdibi savaşı sırasında)

-Ölüm riski yüksek,başarı şansı çok zayıf,neden bekliyoruz ki? ..Gimli

-Oluler canlilarin gecmesine izin vermez.
    Ama bana izin vereceksiniz (Aragorn)

Ustam sen neymişin

Bak ilk filmden en begendigim iki sahneyi atiyorum herkez yapmaz bunu

Bu videoyu 1:40 saniyeden itibaren izle

Bunuda sonuna kadar dibine kadar izle

• charge izleyesim geldi tekrar
  • Ölümü hak edenler yaşıyor yaşamayı hak edenler ölü(tam sözü hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım)

Gandalf

There is always hope

Aragorn

Telin le thaed. Lasto beth nîn, tolo dan nan galad.
    (Sana yardıma geldim. Sesimi duy, ışığa gel.)

Ú i vethed…nâ i onnad.(Bu bir son değil başlangıç..)

Arwen

• DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt

bu iki sahnenin toplamı uyduruktan yapılmış 3 hobbit filminden daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

Agzindan bal damliyor

Hobbit son filmede aragorn ile bir mesaj olmazsa cope atarim 3 filmide
  • lan biraz once hobit filminden geliyorum konuyu horunce sasirdim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

Hep diyorum Hobbit'e çok güzel diyen adam ya Lotr'u seyretmemiştir ya da uzun zamandır seyretmeyip unutmuştur.

• kesinlikle ya. gidiyor millet film niyetine hobbit izliyor orta dünya izliyor. izlemeyin ya çok saçma kalıyor inanın. harry poterin son filminin son partına gitmekten beter birşey bu. lotr varken diğer filmlere aşık olamadım bir türlü. kitapları için de aynı şey geçerli.
  • Hepsine hükmedecek bir yüzük, Hepsini o bulacak, Hepsini bir araya getirip, karanlıkta birbirine bağlayacak - One Ring
  • "Sauron bize bakmiiiiyi "

Ismini vermek istemeyen orc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Aralık 2014; 0:10:16 >
  • bu devlet için ok yiyen de atan da birdir - Galadriel.

gün gelecek, öldürmediğim her ork için bana küfredeceksiniz - Feanor

eğer günahınız olmasaydı, eru başınıza benim gibi bir ceza yollamazdı - Melkor
  • One day I'll remember. Remember everything that happened: the good, the bad, those who survived... and those that did not.

• İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.