iyi günler arkadaşlar. vaktim olmadığı için ve kodlama değil tasarım ağırlıklı olduğu için pas geçtiğim bir iş. boşta olan veya paraya ihtiyacı olan arkadaşlar için tekliflerinizi alacağım. Çok kısa bir iş. Gelinlik dükkanına , e-ticaret içermeyen bir site yapacağız. Tasarımın özgün olması isteniyor.
1) Girişte bir flash intro. Çok karmaşık değil. Geçen gelinlik modelleri , şirketin banneri vs. 2) Anasayfa. Ortada Index kısmında duyuru kısmı. Panelden değiştirilebilecek. Kampanyaları duyurmak için kullanılacak. 3) İletişim sayfası. Dinamik öge yok , telefon numarası ve bir de eposta formu. 4) Modeller ;
Resim galerisi. Hazır galeri kullanılabilir sadece sitenin tasarımına iyi gömülmeli. Galeriye , kullanıcı panelden resim - resmin açıklamasını ekleyebilmeli. Resme kaç kere tıklandığı bilinmeli. Resmin üzerine gelindiğinde zoom javascripti kullanılacak.
Sayfa bunlardan ibaret. Fiyat için bana ulaşabilirsiniz. Host ve Domain tarafımızdan verilecek. Tercih PHP'dir. Tasarım aşamasını ben denetleyeceğim. Özel mesaj atabilirsiniz.
PM gönderildi, sizinle çalışmak dileğiyle..
PM gönderdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme