Bildirim
Gelişimim[Güncel] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet iyi. Ufak hatırlatmam duvarları ve savunma binalarını yükseltmeden köy binanızı yükseltmeyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
Gayet iyi. Ufak hatırlatmam duvarları ve savunma binalarını yükseltmeden köy binanızı yükseltmeyin.
Sağolun zaten 7 ye yeni geçtim uzun sura burda kalmayı planlıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Gayet iyi. Ufak hatırlatmam duvarları ve savunma binalarını yükseltmeden köy binanızı yükseltmeyin.
sebebi nedir, ben 1 hafta olmadan köyü 5.lemeye çalışıyorum duvarlar ise daha 4 -
quote:
evet bende merak ediyorum sebebi nedir köy binasını yukseltmemenin? -
Köy binanızın seviyesine göre rakipten ganimet alıyorsunuz. Ne kadar yüksek ise o kadar az ganimet çalarsınız rakipten. -
-
Yeni halinide at ss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan97
2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.
+1 Hiç bir işe yaramıyor, öyle yapana kadar ayır savunmaları o duvarlarla. -
İlk mesajda düzenledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 16 Mart 2014; 0:18:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X