Şimdi Ara

Geliştirici Modunu Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşımın telefonunda birlikte android sürümü falan diyordu ayarda 3 kez ard arda tıklayınca ekrana k geliyor dönüyor dönüyor android diyor ve dokunmatik yerden çıkıyorsunuz. Bu merakla yapım numarasına bastık yazı çıktı 4 adım kaldı dedi bastık 4 kere geliştirici modu açık dedi . Şimdi bu mod cihazda neyi engeller ya da neyi değiştirir. Formatsız ya da bir sey kaybetmeden kapamanın yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay692009

Merhaba, arkadaşımın telefonunda birlikte android sürümü falan diyordu ayarda 3 kez ard arda tıklayınca ekrana k geliyor dönüyor dönüyor android diyor ve dokunmatik yerden çıkıyorsunuz. Bu merakla yapım numarasına bastık yazı çıktı 4 adım kaldı dedi bastık 4 kere geliştirici modu açık dedi . Şimdi bu mod cihazda neyi engeller ya da neyi değiştirir. Formatsız ya da bir sey kaybetmeden kapamanın yolu var mıdır?

Hocam onun zararı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zararı yok diyorsunuz tamam o zaman ama internete biraz baktım stay awake mode diye bir sey var yani biraz arastırmayı iyi yapamadım pcde değilim. Hic bir sorun olmayacaksa kalsın. Ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim yine de

• quote:

Zararı yok diyorsunuz tamam o zaman ama internete biraz baktım stay awake mode diye bir sey var yani biraz arastırmayı iyi yapamadım pcde değilim. Hic bir sorun olmayacaksa kalsın. Ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim yine de

http://www.andronova.net/2014/10/14/android-telefonunuzdaki-gelistirici-secenekleri-hakkindaki-detayli-bilgiler/

• Peki bir ton ayar var orada ben o devoloper settings kısmına dokunmasam hiç cihazım hep aynı çalışır mı yani dünkü gibi mesela bir farklılık sezmedim su an :) sağolun

• quote:

Peki bir ton ayar var orada ben o devoloper settings kısmına dokunmasam hiç cihazım hep aynı çalışır mı yani dünkü gibi mesela bir farklılık sezmedim su an :) sağolun

bi değişiklik olmaz

• ÇOk sağollll :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.