Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

Giriş problemi düzelcek diye beklemeyin yeniden kasın siz bir ay bekleyebilirsiniz ama ben bekleyemem pazar günü giriş yaptınız yaparız turnuva baktım olmuyor çekiliş yaparım Ne dersiniz yoksa biz bekleriz bu turnuva olsun mu diyorsunuzYorumlarınızı bekliyorum ona göre bir karar alcam vereyimde kurtulayım artık.

hidayet abi bence 1 pokemon için 1 ay beklemeye gerek yok şifresi gidenleri ele dicem ama onlarında hakkını yemiş oluruz o yüzden en iiyisi vereceksen 1 ay bekleme-bekletme çekiliş yap

• giriş problemi olanlarn pazar gününe kadar zamanımı var oleyyyyyyyyyyyy ben pazar gününe kadar jhazır olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

abi çekiliş yapma yaa yine daa çok 40 kişi olur çok zor olur böyle blki bnm wede başkalarının şansı war bnm çekilişte hiç şansım yoktur isze gerçek diorum gerçek hayatımda bile hep karşıma şansım yüzünden zamansız we çok yanlış şeiler çıktı turnuwa yapılsın we giremeyenlere zmn tanıyın pazar gününe yeni tea oluştursunlar eğer oluşturmayıpta daa çok zmn istenirse elenmesini ısrarla baskı yaparım we bnm dediğim yönteme kaltılalanlar doancan44 e katılıorum yazsın yeter

kesinlikle katılıyorum doancana

kazanan pokeyi bileğinin hakkıyla almış olacak ama çekilişte kazanan kişi hazıra konmuş olacak

• Berke son ss ler sonucu belirlemeye yeterli suan cıkmam lazım beyler pazar gunu 2.tur yüksek ihtimal herkes kassın
  • aga çek bizi turnuvadan hacklendik tüm pokelerimiz calındı hepimiz soktayız bir daha poke oynamaiacam ne güzel kasioduk

• BENİM YERİME SS KOYCAK LAR CARSI BENİM YERİME YAZI YAZIO DH YEDE KOYCAK PC YE BAGLADI ONUN BEN
  • yozef destek için saol we hidayet abi bni bi seferde olsan dinlediğin için saol
  • hacklenenler ...hesabı gidenler ....bence yenilenmeli turnuva...herşey karmakarışık oldu...neyin ne zaman yağılacağı belli değil çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: berke1994

ya kaldıgımız yerden dwm etcez diorm resume bastım siz yine kactınızzzzz

ne kaçacaz lan
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan
  • lan yalancı herif belli int kesildi yazdınız yalancılar ben her seyi acıkladım onları ben yazmadım programla sen benim yerime yazdın
  • berke o zmn gerçek ileti geçmişimden gerçekleri göster we onun yalanıortaya çıksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

quote:

Orjinalden alıntı: berke1994

ya kaldıgımız yerden dwm etcez diorm resume bastım siz yine kactınızzzzz

ne kaçacaz lan
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan

İnsanlar bir oyun için neler yapıyorlar birbirlerine!
  • quote:

berke o zmn gerçek ileti geçmişimden gerçekleri göster we onun yalanıortaya çıksın

ya bırak kuzene soleyin ce gorcek o msn ine noluyo pis yalancılar aksam onla yeniden battle yapcaz bakalıım full video cekcem doancan sen de inanma ben yemin etmisim kendime bela okumusum
  • bn inandım onun yalanı çıksın we herkes kimin ne olduğunu we kesinlikle fake olduğunu bu kanıtla görüsün die dedim sen bilirsin
  • quote:

bn inandım onun yalanı çıksın we herkes kimin ne olduğunu we kesinlikle fake olduğunu bu kanıtla görüsün die dedim sen bilirsin

ok onunla isim bitmedi 1 saat sora savascaz gene onla korkak la resume diorm dwm edcez diorm yine kabul etmio KORKAK
  • yeter ya giremiyolarsa elensinler offfffffff

kader diyin bir şeyede
  • senin başına gelseydi napcaktın

pazar gününe kadar süremiz var işte aıoz biz

hido abi saol çok
  • wallaha bırakırdım ama olsun bekleriz
  • Yer varsa benide yaz

DH NCİK: _PerenaL
    POKE NİCK: risenpareno4
    POKE PUAN: 1,742.3
    ORTAKLAR: wantedlord
    MSN: perenal_gfb@hotmail.com
  • hidayet abi bnm maçım wantedlord la deilmi sadece perenal onun ortapı we sniperdayi kalkmış bnle yapıcan dio bnane bn wantedordla yapıcammmmm

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.