Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img214.imageshack.us/img214/4931/katmnetmigittiuc6.png

beyler adam kaçtımı yoksa netindemi bi sorun war anlamadım Son pokede Tam son saldırımı Vurcaktım Birden msn ve craterde CEvap vermedi

Ama Ben kazancaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 26 Ağustos 2007; 15:51:47 >

• zortar yok ortalıkta ben rım 5 tane atak alıcam şuan f1 var bitince carrefoura gidicem gelince maç yapalım
  • atak eklicem de kıyamıyom bu arada zortar yok baştan söyliyim de
  • Hidayet abihttp://img214.imageshack.us/img214/4931/katmnetmigittiuc6.png bakarsan görürsün adamın son pokesini tam öldürcektim msn ve crater gitti :S:S ya kaçtı yada netinde sorun war :S:S
  • loads'ı 6-4 yendim
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaN -- 26 Ağustos 2007; 17:28:37 >
  • loads ! !1905-1907 maçının sonucu
    loads yenilmiştir
    işte ss
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan
  • Merhabalar Ben Battlestar-x
    Şuan bu yazıyı uluha kardeşime yazdırıyorum banlı oldugum icin yazamadım
    1 haftadır warlic i forumda ne de msn de görebildim hatta çalıştıgım icin benim yerime battle i oz_bek yapacaktı.Fakat ne yazık ki warlic ortalıktan kayıp Ve onun yüzünden maç oynanmadıgı icin turnuva dan aktif bir oyuncu olarak diskalifiye ediliyorum
    eger ki bu hata düzeltilmesse bir daha foruma da girmeyecegim pokemi kasıp oyunda inaktif oyuncu olucam
    saygılar battlestar-x
    herkese selamlar uluhana teşşekürler
  • Hadi rakibim seni bekliyorum bende takımımı yolladım sende sıra :)
  • zotrar yok ortalıkta ben mi kazanmış oluyom
  • ne zaman biticek turnuva bu arada zortar foruma hiç girmemiş yani maç yapamassak kazanmış sayılırım demi

umarım yaparız
  • 5.Maç
    uLUHAN (doancan44)

m gıratina
    m ludicolo
    m flygon
    m sableye
    m torterra
    m empeleon

VS

M-e-M (Emirhannnn)

Metallic Lucario
    Metallic Metagross
    Metallic Heatran
    Metallic Ludicolo
    Metallic Sableye
    Metallic Dialga

5.MAÇ EKLENMİŞTİR Bolşanslar..

! ! 1905-1907(oz_bek1905) maç sonucunuzu kabul etmiyorum önce 3.tur için takım listenizi yollayın tebrikler bu arada sadece

1.tur da 6. maç hükmen 13. !!!!joe_cool (Battlestar-x) olarak belirlenmiştir. 2.tura katılmaya hak kazandın eşleştirme için takım listesi yollamalısın

9.poke_bjk (poke)
    10.rockyemin (Alimert1232)
    2.tur eşleştirmek istiyosanız takım listesi yollayın aksi halde diskalifiye edeceğim
  • Abi boş yer var mı
  • yha hidayet abi bizim maç ne olcak bişi yazmamışın

Adam Kaçtı Crater ve Msnden çıktı veya beni engelledi Bütün Gün Forumdaydı Lütfen Bi açıklama Yap

• Ooo doancanlamı yapıyorum ii ii =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZGMANCO123

yha hidayet abi bizim maç ne olcak bişi yazmamışın

Adam Kaçtı Crater ve Msnden çıktı veya beni engelledi Bütün Gün Forumdaydı Lütfen Bi açıklama Yap

açıktı oyun kendisi exp kasıodu yazamadm pardon ama bilg. bozuk olduğundan o an ne oldu bilmiom atağı bastm ondan sonra ekran görüntüsü bozuk ondan hep int. te takılıom zaten
    hata verdi ekran yazılar birbirine karıştı ben de kapattım bi süre sonra girdm oto ya kurdum gittim

arada bi yapıo bende bilmiom sonucu sory

edit: ayrıca ben msn de takılmam sadece o zaman char satcaktık knighttan ondan girmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 26 Ağustos 2007; 22:10:43 >

• oley bizim maç tekrarlancak takım listesi değiştirebilioz dimi yarın açıklıcak samet
  • quote:

Orjinalden alıntı: atpatpatp

ne zaman biticek turnuva bu arada zortar foruma hiç girmemiş yani maç yapamassak kazanmış sayılırım demi

umarım yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

oley bizim maç tekrarlancak takım listesi değiştirebilioz dimi yarın açıklıcak samet

Gerçekten mi maç mı tekrarlanacak takım listesi değiştirebilecek miyis Hidayet abi cvp bekliyorus
  • zortar şuan maç yapalımmı açıksın
  • ZORTARRR

maçı yapalım elenmeyelim hadi
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.