Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en hızlı futbolcu ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.dailymotion.com/video/x2ti9bw

Bu gözler daha hızlısını görmedi ve hala da göremiyor ..
    Belki çok az sayıda da olsa sprint hızı olarak denk futbolcular vardır ama hızlanma olarak gelmiş geçmiş en iyisi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 2 Temmuz 2018; 2:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiziksel olarak hızlanma açısından en hızlı olması mümkün değil.

Boyu 170 ve altında olan 100'lerce oyuncu bulunabilir ronaldo'dan daha hızlı olacak.

Sprint hızı konusuna girmiyorum bile, o konuda da izlediğim R9 bugünkü biyonik adamlar kadar hızlı değildi.

Abartmaya gerek yok.
  • Mbappe diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşındayım. Ondan daha iyisini izlemedim. Hem fiziken hem toplu hem topsuz. Cüssesi büyüktü ama patlayıcı güç olarak, topla birlikte katetmesi ve aynı anda fiziğini rakip üzerinde kullanması açısından R9 kadar iyi bir forvet izlemedim ben. R7 makina gibi adam ama o bile R9 kadar kullanamıyor fiziğini. Hemen yıkılmaya meğilli. R9 benim yaş aralığımda olanlar için hala fenomendir. Onun gibi bir forvet oyuncusu birdaha gelmez bence.
  • Fraulein kullanıcısına yanıt
    R9'da Ibrahimovic'deki güç, Messi'deki bitiricilik, CR7'deki atletizm vardı. Kendine baksaydı tarihin en iyisi olabilirdi.
  • Gelmiş geçmiş en hızlı futbolcu ..
  • bale'in barçaya attığı gol vardı finalde. topu yandan atıp kendisi öbür taraftan koşmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    İşte onun aynısını R9 da Real döneminde bile yapıyordu :) Tek bacak olduğu dönem .

• Katılıyorum topla birlikte bu kadar hızlı koşabilen bi topçu izlemedim ben. Topsuz alanda daha hızlıları var ama topla birlikte R9 bambaşkaydı.

• Sprint konusunda 40 tane adam sayarsınız daha hızlı ama önü boşken dribling konusunda R9 gibisini ben de görmedim. Ama söz konusu hem çalım hem driblingse onun Allah'ı Maradona'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

R9'da Ibrahimovic'deki güç, Messi'deki bitiricilik, CR7'deki atletizm vardı. Kendine baksaydı tarihin en iyisi olabilirdi.
    Katılıyorum. Ayrıca kendine bakmak ile alakası yok iki kez üst üste adamın çapraz bağları koptu. Yapacak birşeyi yoktu. Sadece 1 kez bile kopsa belki yine farklı olurdu ama ikinci kez koptuğunda (o maçı hiç unutamıyorum) Bir daha kendisine gelemedi.
  • Fransa Arjantin macinda Mbappe'nin topla koşusu suana kadar izlediklerimin en iyisiydi acin izleyin bi daha bi insan topla bu kadar hizli kosamaz abi

• Adriano da o konuda iyi.

• R9un barca formasıyla ortasahadan dikine domuz gibi bi kosusu var herkesi calimladi golu atti onu bulun bi de joe hartin geri dönüşü vardı ahahah

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    İzledim . Uzun bir koşu ama peak seviyede değil .. R9'un Hollanda maçındaki peak sprint hızı kesinlikle daha fazla ..

• BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/zSna_T6NSac

İyi izle hızlanmayı .. Yüzlerce oyuncu bulunabilirmiş diyorsun hala bi de ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ölçmedim ama izlediklerim arasında en fantastik derecede hızlı gelen bu
  • İnsanımız çok abartıyor, kör ölür badem gözlü olurmuş.Ekvator çizgisi üzerinde kalan ya da çok yakın olan ülke insanları anatomik yapıları gereği

dünyanın en hızlı insanlarıdır.Kısa mesafe atletleri de genelde buralardan çıkar. Bu yüzden R9'u abartmaya gerek yok diyorum.

Benim gördüğüm en müthiş sprint ise Robben'in Ramos'u geçip gittiği Hollanda-İspanya maçında atılan sprintti.

https://www.youtube.com/watch?v=gAPxcVioyQk
  • odonkor da baya hızlıydı,

ama sanki çok hızlı futbolcular daha çabuk sakatlanıyor, bilimsel bilgi değil
  • up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.