Şimdi Ara

gelmiş geçmiş en iii bp videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böle bir bp videosu görmedim hiçç adam süper izlemeyenin bi yanı eksik kalır bence
    http://www.youtube.com/watch?v=Xj6__5ZT64k

• beyenen ve daha iyisi var diyen yorumlarını yazsın lütfen
  • Evet Dominic Pathosun ilk zamanlarıydı bunlar.Bi ara imzamda da vardı
  • daha iyisi varsa link koyun lütfen izlemek istiyorum
  • helal olsun .. Bende hb varken ben de cok rahat combo yapıodum ama ms veya destroyerle cok zor
  • ama benimde bp m vardı bende +7 ms vardı combo yapmaya çalışınca ya sekiyodu yada düşükl damage
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEbuffer_DE

ama benimde bp m vardı bende +7 ms vardı combo yapmaya çalışınca ya sekiyodu yada düşükl damage

s+r combosu yapıyorsan düşük damage veriyor .. r+r combosu ustalık istio normal judment hızıyla combo judment hızı arasında dağlar var.. Videodan da anlaşılır heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet sence comboylamı daha iyi combosuz mu ? çünkü çoğu yerde yapmamış
  • güzel videoo.
  • comboyla iyi tabiki yakın zamanda bp mizin combo videosunu koyacağım
  • senin bp kaç lwl ,nerde ve itemleri ?
  • Evet dominic pathosun en eski playerlarındandı.Koxp dan banlandı.İtemleri o sıradaki tüm bp lerden daha iyiydi.Bende bp dim o sıralar elimde +8 destroyer ve +8 str set yeni tamamlıyordum.Ve o 65 ken ben 62 dim.Vs yaptık tabiki o aldı ama baya çekişmeli geçmişti pm den nice job yazmıştı ve sıkı arkadaş olmuştuk.Kendisi İsrailli.Şuan magesi var lvl en son 74 dü şimdi kaç bilmiyorum.Fakat o sıralar en iyi bp itemleri ondaydı.Kendisi w+r combosu yapıyor.Ben ise w+r+s+r yapıyordum.Hell breaker ile daha iyi combo yapıldığı doğru fakat playera göre değişir.Şahsen ben ii,hb gibi itemlerle daha iyi combo yaparım.

Not:Benim zamanımda +8 destroyerlı bp sağlam ve ortanın arasında gözüküyordu.+7 ms li bp de sağlam olduğu anlaşılıyordu.Ama dominic te +7 hell breaker vardı düşünün artık :) Dual roc gibi itemlerde vardı.

Ama combosu gerçekten iyi.Ama şunu söyliyim 7-8 ay bp oynayan biri böyle combo yapabilir.Yani şunu söyliyim 7-8 ay bp oynadıysanız artık herşey iteme bağlı itemin iyiyse iyi işler yaparsın.Kötü ise iyi bir player olsanda 2 spike,2 thrust ta gidersin.

• gerçekten çok guzell :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEbuffer_DE

senin bp kaç lwl ,nerde ve itemleri ?

olimpiada şuanlık +7 hp set:S +7 ms 63 lvl g1 clan leader
  • 65 te bunları yapıyosa 72 den sonra karşısında duracak biri bilmiyorum zati biri paraste malice yiyince direk townu arıyo.
  • koxp tan banlanmadı galiba np transveriydi
  • buda güzel bi video ama dominic kadar deil
    http://www.youtube.com/watch?v=uVva1Z8G4VQ
  • da iisi war adıda Flopyy 0000000 i kesti
  • dream koyduğunu pek beyenmedim çünkü izleyemedim çok takılıyo char senin mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.