beyenen ve daha iyisi var diyen yorumlarını yazsın lütfen
Evet Dominic Pathosun ilk zamanlarıydı bunlar.Bi ara imzamda da vardı
daha iyisi varsa link koyun lütfen izlemek istiyorum
helal olsun .. Bende hb varken ben de cok rahat combo yapıodum ama ms veya destroyerle cok zor
ama benimde bp m vardı bende +7 ms vardı combo yapmaya çalışınca ya sekiyodu yada düşükl damage
quote:
Orjinalden alıntı: DEbuffer_DE
ama benimde bp m vardı bende +7 ms vardı combo yapmaya çalışınca ya sekiyodu yada düşükl damage
s+r combosu yapıyorsan düşük damage veriyor .. r+r combosu ustalık istio normal judment hızıyla combo judment hızı arasında dağlar var.. Videodan da anlaşılır heralde
evet sence comboylamı daha iyi combosuz mu ? çünkü çoğu yerde yapmamış
güzel videoo.
comboyla iyi tabiki yakın zamanda bp mizin combo videosunu koyacağım
senin bp kaç lwl ,nerde ve itemleri ?
Evet dominic pathosun en eski playerlarındandı.Koxp dan banlandı.İtemleri o sıradaki tüm bp lerden daha iyiydi.Bende bp dim o sıralar elimde +8 destroyer ve +8 str set yeni tamamlıyordum.Ve o 65 ken ben 62 dim.Vs yaptık tabiki o aldı ama baya çekişmeli geçmişti pm den nice job yazmıştı ve sıkı arkadaş olmuştuk.Kendisi İsrailli.Şuan magesi var lvl en son 74 dü şimdi kaç bilmiyorum.Fakat o sıralar en iyi bp itemleri ondaydı.Kendisi w+r combosu yapıyor.Ben ise w+r+s+r yapıyordum.Hell breaker ile daha iyi combo yapıldığı doğru fakat playera göre değişir.Şahsen ben ii,hb gibi itemlerle daha iyi combo yaparım.
Not:Benim zamanımda +8 destroyerlı bp sağlam ve ortanın arasında gözüküyordu.+7 ms li bp de sağlam olduğu anlaşılıyordu.Ama dominic te +7 hell breaker vardı düşünün artık :) Dual roc gibi itemlerde vardı.
Ama combosu gerçekten iyi.Ama şunu söyliyim 7-8 ay bp oynayan biri böyle combo yapabilir.Yani şunu söyliyim 7-8 ay bp oynadıysanız artık herşey iteme bağlı itemin iyiyse iyi işler yaparsın.Kötü ise iyi bir player olsanda 2 spike,2 thrust ta gidersin.
gerçekten çok guzell :D
quote:
Orjinalden alıntı: DEbuffer_DE
senin bp kaç lwl ,nerde ve itemleri ?
olimpiada şuanlık +7 hp set:S +7 ms 63 lvl g1 clan leader
65 te bunları yapıyosa 72 den sonra karşısında duracak biri bilmiyorum zati biri paraste malice yiyince direk townu arıyo.