Bildirim
Gelmiş geçmiş en iyi dizi (3. sayfa)
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BEnim izlediğim en iyi dizi komedi olarak The IT Crowd, genel olarak ise belli değildir ama Homeland,BrBa,House M.D veya OZ'dur izlediklerimden. Ama herkesin fikrine saygı duyarımda, kesin böyledir öbür türlü diyenler gereksizdir diyenlere saygım yoktur.
Dizide bir subjektif birde objektif özellikler vardır. objektif olarak örneğin Oyunculuklar ve Senaryolar Subjektif olarak ise; tür zevki,akıcılık örnektir.
Şimdi sizin böyle inci sözlükvari cevabınıza ciddi bir cevap yazıyorum belki bu mesajada öyle bir cevap verebilirsiniz ama yinede ben yazıyorum.
Şimd Prison Break gerçekten akıcı bir dizidir. Kendine çeker çoğu kişi Lost,Doctor Who ve PB'yle başlamıştır zaten yabancı dizi izlemeye.
Oz en iyi hapishane dizisidir bana göre değil Oz izleyip Prison Break'ten kötü diyen görmedim; zaten gerçekçilik,oyunculuk ve senaryo olarak en iyi dizilerdendir HBO klasiği zaten.
Augustus Hill,Tim McManus ve Kareem Said'in oyunculukları çok nadirdir, Shameless US'teki Frank Gallagher gibi.
Oz'daki her hangi bir karakter üzerinden full dizi çıkartabilirsiniz. Augustus Hill ve Kareem Said'den film 3'lemesi çıkar hatta basketçi Jackson'dan film ve Burr Redding'in gezdiği hapishane'lerden mini-dizi çıkar. Adebisi . O'Reilly Kardeşler
Prison Break'te bu böyle değildir. Tek ana karakter vardır oda Michael'dır. Linc,Sara bu kadar derin değildir bence T-Bag dışında sırtlayacak karakter yoktur Michael dışında.
Sizin kararınız ama ben demiyorum izleyenler diyor:
(ekşi sözlük linki fazlaca küfür içeriyor)
https://eksisozluk.com/prison-break-vs-oz--2631634
http://www.uludagsozluk.com/k/prison-break-vs-oz/
Uludağ'dan aldığım söz durumu özetliyor:
quote:
oz orjinal ürünse, prison break çakmadır.
oz gerçekcidir, prison break hikayedir.
oz çekimleri+kurgusu+oyunculukları vs. mükemmeldir, prison break idare eder.
oz hapishane filmi değildir gerçek hayatların hikayesidir ve hapishane burada bir mekandan ibarettir, prison break temeli hapishanedir ve hikaye tektir ve dardır.
oz avrupa yakası gibidir bitmesi istenmez, prison break kurtlar vadisi gibidir olmasa zararı yoktur.
T-Bag OZ'a gelse hiç bir psikopatlığğı kalmaz Adebisi'nin,Vernon Scilinger'ın hatta O'reily'nin,Alvarez'in yanında.
"IMDB 10 yaşındaki çocuğun oy vereceği site"dersende OZ'u 10 yaşındaki çocuk izlerse yeni bir Adebisi,Vernon veya El Cid olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 13 Mart 2014; 22:32:45 >
-
Lost,Breaking bad ve fringe bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelmiş geçmiş en iyi dizi breaking bad itir sonrası prison break ve lost tur tabi sıralamada dexter,walkingdead,nikita diye gider -
spartacus,game of thrones bu listede dahi tutulmamalıdır onların yeri ap ayrıdır -
akasya duragi - cennet mahallesi arasinda kararsizim
Efsane olacak dizi suanlik yok oyle bakarsan Lost, Prison Break gibi diziler hep 2 sezonu harika fakat sonradan ayni tadi birakmayan diziler bana kalirsada Lost ve Prison Break arasinda kalirim.
Breaking Bad her sezonu ayni kalitede ama zevkler ayni olmaz kisiye gore değişir.
Miami Vice - A Takımı - Görevimiz Tehlike - Mc Gyver :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtem
Miami Vice - A Takımı - Görevimiz Tehlike - Mc Gyver :)))
süpersin A takımı nı ve mc gyveri izlemeyen o keyfi yaşayamayan çok kişi var. -
benim için yeri ayrıdır
-
İlk 10'a giremez, severek izledim ama kabul edelim ki çok yapmacık bir dizi. -
Düşünmeden Prison Break diyorum . 2.ise spartacus -
quote:
Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD
Düşünmeden Prison Break diyorum . 2.ise spartacus
sadece 2 dizi izlemişsin bence -
Niye tartışıyosunuz ki ? Herkesin kendi tarzı kendi düşüncesi var. Şu en iyi dizidir aksini söyleyen salaktır vs tarzı düşüncesi olan insanlardan hala var yahu şaka gibi. Belki adam komedi hariç dizi sevmiyordur onun için en iyi dizi The Bing Bang Theory'dir. Belki adam saf aksiyon sefer içine drama, aşk vs giren dizilerden nefret eder. Belki adam Drama tutkunudur da The Wire, Breaking Bad vs sever. Belki bilimkurgu hayranıdır onun icinde Fringe,'den iyi dizi yoktur.. Bu böyle sürüp gider. Bırakalım artık aksini söyleyen maldır, salaktır, diziden anlamıyordur laflarını.
quote:
Orijinalden alıntı: savas261990
quote:
Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD
Düşünmeden Prison Break diyorum . 2.ise spartacus
sadece 2 dizi izlemişsin bence
Ne alaka ?
Senin izlediğin dizileri bende mi sevmek zorundayım
Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizi Game of Thrones'dur. -
Size göre her hangi bir dizi olabilir ama genele göre en iyi dizi The Wire'dır -
kişiden kişiye değişir ama benim için gelmiş geçmiş en iyi dizi Breaking Bad -
Bence LOST çünkü diğer bütün başarılı dizleri izledim/izliyorum ama Lost kadar beni içine çeken izlerken sıkılmadan huzurla izlediğim dizi olmadı yerli dizideyse Leyla ile Mecnun
oz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X