pardon ben yanlış anlamışım arkadaşlar düzeltiyorum gelmiş geçmiş en iyi oyncu bence al pacıno
en iyi oyunu diyerek bi genelleme yapmak yanlış olur. bir çoğunun beğendiği kaliteli oyuncuların bulunduğu bi liste (bana göre tabi) erkek oyunculardan: -Anthony Hopkins -Nicolas Cage -Robert De Niro -Al Pacino -Michael Douglas -Joaquin Phoenix -Bruce Willis -Edward Norton -John Travolta -Will Smith
Angelina Jolie Jim Carrey Tom Hanks Al Pacino Leonardo DiCaprio Jack Nicholson
quote:
Orjinalden alıntı: NitroCharger
Das boot daki rolü ile jurgen prochnow tabiki
/>
Bu filmde kötü oynayan yok ki.Hepsinin performansı olağanüstü
Cevabı belli olan bir konuyu hortlamaya gerek yoktu ama neyse olan olmuş
çok oyuncu vardır bunların içinde bizim tanımadığımız çinli,isveçli,fransız,hintli olabilir biz sadece amerikan ve türk oyuncuları tanıyoruz birazda fransız italyan falan.yani hiçbir oyuncu için dünyanın en iyisi diyemeyiz.
Al pacino
genellikle katharine hepburn olarak kabul ediliyor bu.
Türklerden Şener Şen Yabancılardan Al Pacino - Robert De Niro...( Seçim yapamadım )
Genelde hep benim sevdiğim türde filmlerde oynadığı için
Will Smith
Hiç kimse yazmamış tabiki Charlie Chaplin
Sinemada Al Pacino - Futbolda - Cristiano Ronaldo , baskette - Derrick Rose
arnold schwarzenegger bruce willis Sylvester Stallone
recep ivedik şahan gökbar [simage][/simage]
En iyisini bilemem ama Kate Winslet'i cok begeniyorum ben
Şahsen beğendiğim oyuncular; Robert Downey Jr Ian McKellen Will Smith Johnny Depp
Gelmiş geçmiş diye sayarsak liste bayağı uzar.Bu dönemdeki en iyi bence Natalie Portman olabilir.Black Swan'daki oyunculuğu hala gözümün önünde.
Şener şen Kemal sunal Sadri alışık
tom hanks robert de niro nicolas cage johnny depp sir ian mckellen morgan freeman edward norton kate winslet will smith şener şen