Beni bir kere kandırırsan, bu benim hatamdır. Ama beni ikinci kez kandırırsan, bu senin hatandır...
John Kramer
beni bir kere kandırırsan bu senin hatandır,beni iki kere kandırırsan bu benim hatamdır.
1000 Senede yaşasak , son durak kara toprak ..
quote:
Orijinalden alıntı: GameisOver
4S kuralı.
kesinlikle...
"Biz tarih yazarız, rakiplerimiz okur"
Adnan Polat
quote:
Orijinalden alıntı: fil avcısı
quote:
Orijinalden alıntı: Th€King
Beni bir kere kandırırsan, bu benim hatamdır. Ama beni ikinci kez kandırırsan, bu senin hatandır...
John Kramer
beni bir kere kandırırsan bu senin hatandır,beni iki kere kandırırsan bu benim hatamdır.
bence theking'in dediği doğru
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
Bana yar olmayan devr-i devranın, İzzet-i ikramını ..... Yansın ****ler alayı, Su veren itfaiyenin hortumunu ......
onun müzik hali vardı bulan varsa yada bulunduran bi paylaşssın
"Çok kolaydır insanların acıya duyarlı davranmaları. Ne zordur düşünceye duyarlı olmaları..." Oscar Wilde
"Şuna kesinlikle inanın ki, halkını anlamayan, onunla bağlarını koparan insan bunu yaptığı ölçüde yurduna inancını yitirir, ya dinsiz olur ya da duygusuz bir odun." Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
benim sözüm, '' Mantığını iyi kullanamayan duygularına köle olacaktır ''
quote:
Orijinalden alıntı: MirAge42
Seni Sevmek İbadetim Ama Şimdi Cenabetim
koptum yerlerdeyim
acı çekerek uyuyabilirsin ama acı çektirerek uyuyamazsın...
fma'cılar bilir...
quote:
Orijinalden alıntı: dotard
Geçme Namık Kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları ebenin genital bölgesine çam diktim, git topla kozalakları.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
Taliplerim çok diye sevin sen, ama unutma bir malın fiyatı düştükçe alıcısı çoğalır.
düzeltme:imla
Süpersin kankam! Sana puanım 10 !
Çirkin kadın yoktur. Az votka vardır.
İmzam;
may pavır dabıl tu dı las taym may revenj of cenırıl ziro haur of the lord vader
içimi döktüm oh be
Bu lafı çok seviyorum ya
at yalanı seveyim inananı
Fatih'ten kalan şarabı ben bi içtim..
quote:
Orijinalden alıntı: DeLy56
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
Taliplerim çok diye sevin sen, ama unutma bir malın fiyatı düştükçe alıcısı çoğalır.
düzeltme:imla
Süpersin kankam! Sana puanım 10 !
Bu yaptığın firisıtaylır mıydı kankam?
Koy koy ataiste Koy sataniste Koy putpereste Koy hepsi g.t olsun Ramazan Ayı Mubarek olsun... :)
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, o da '' senin ağzını yüzünü s**erim s**tir git '' demiş
Kızlar mektup gibidir..önce yazarsın , sonra yalarsın , en sonda postalarsın..