şener şen in muhtesem oyunculugu ve Eşkiya tabikiiii....
ama son zamanlardaki en iyi filmlerden biri de Duvara Karşı....
Eski Türk filmlerinin hemen hemen hepsini çok severim.Ediz Hun,Hülya Koçyiğit,Cüneyt Arkın,Türkan Şoray,İzzet Günay ve akılıma gelmeyen tüm eski yıldızların filmlerine bayılırım..."En" konusuna gelince..Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in başrolünü paylaştığı "HIÇKIRIK" benim için çok özel bir yer taşır...Bu arada bir de Sadri Alışık için ayrı bir başlık açmak gerekir...Muhteşem bir oyuncu ve komedyen...Dehşet güzellikte bir ses tonu...Absürt filmlerine hala kahkaha ile gülebiliyorum...
HEHE BAKIN BULDUK ARTIK EN İİ TÜRK FİLMİNİ == EŞKİYA !!
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Eski Türk filmlerinin hemen hemen hepsini çok severim.Ediz Hun,Hülya Koçyiğit,Cüneyt Arkın,Türkan Şoray,İzzet Günay ve akılıma gelmeyen tüm eski yıldızların filmlerine bayılırım..."En" konusuna gelince..Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in başrolünü paylaştığı "HIÇKIRIK" benim için çok özel bir yer taşır...Bu arada bir de Sadri Alışık için ayrı bir başlık açmak gerekir...Muhteşem bir oyuncu ve komedyen...Dehşet güzellikte bir ses tonu...Absürt filmlerine hala kahkaha ile gülebiliyorum...
Valla HIÇKIRIK filmini hiç duymadım konusu nedir anlatabilir misin? Bu arada Sadri Alışık konusunda haklısın,Turist Ömer filmlerine hala ve hala deli gibi gülüyorum.Hele Sadri Alışık'ın -bence- doğaçlama esprileri konuşmaları çok komik
KURTULUŞ gemide eşkıya mustafa hakkında herşey Dönüş Selvi boylum Al yazmalım Yılanların Öcü hababam sınıfı (aslı) tosun paşa
daha birçoğu...
hababam
demek züğürt ağayı 1 ben seviyorum :(
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY Valla HIÇKIRIK filmini hiç duymadım konusu nedir anlatabilir misin?
Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun kardeş gibi büyümüşlerdir.Ancak Ediz Hun Hülya Koçyiğit'e aşıktır.Bir türlü ona açılmaz ve sonunda kaçmak için deniz subayı olmaya karar verir...Bir gece sarhoşken yazdığı aşk mektubunu emireri postalar ve herşey açığa çıkar.Bu arada Hülya Koçyiğit'te evlenmiştir.vs..Aslında konusu çok da orjinal değil.(Hoş, hangi eski Türk filminin konusu orjinal ki?) Ben aşk filmlerinde konudan ziyade diyalogları,bakışları,mimikleri, hareketleri önemserim.Ediz Hun'un aşktan cayır cayır yanarken aşkını haykıramaması ona sarılamaması ve girdiği girdapta boğulması daha önemlisi oyunculuğu ile bana bunu hissettirmesi benim için çok kayda değer...
DAVARO
Kemal Sunal Çöpçüler Kralı beni hep 70 lerin esrarengiz ve orjinal havasına götürmüştür. Gelecekte türk sineması o kadar gelişecekki,bence biraz boş yer bırakalım ve onları bekleyelim. 1.... 2.... 3..... 4....... .. . . .
DÜNYAYI KURTARAN ADAM.....
DÜNYAYI KURTARAN ADAM YAZDIM AMA YAZILACAK OKADAR ÇOK FİLM VARKİ HANGİ BİRİNİ YAZAYIM ÖZELLİKLE ESKİ FİLMLER KEMAL SUNAL ŞENER ŞEN KADİR İNANIR HÜLYA KOÇYİĞİT .... VE DAHA BİR ÇOK SANATÇININ OYNADIĞI FİLMLER VAR HANGİ BİRİNİ YAZAYIM...
henüz çekilmeyendir. son yıllarda diğerlerinden ayrılan filler ve çimen var.
parçale behçet ve püsküllü bela şaka şaka
uçurtmayı vurmasınlar, komser şekspir,
+Züğürt ağa
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Türk filmlerinin kralı Eşkıya'dır..
selvı boylum al yazmalım cıcek abbas eskıya salako
eşkiya
cüneyt babanın filmleri.. herzaman tek
dünyayı kurtaran adam ne kadar iğrenç bi film öyle:) en iysine gelince; AYRIM YAPMADAN KEMAL SUNAL İLE ŞENER ŞEN İN BERABER OYNADIĞI BÜTÜN FİLMLER!!!!