13degree gelicek yakında, amaçları; 13D item giyenler ile 101 lvl normal item giyenlerin arasında çok fazla dengesizlik olmasın diye bi nevi rare hediye ediyorlar. 12D+6= 13D+0 olucak. 11degree giyen kalmasın artık oyunun dengesi bozulmasın dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: EsL
Millete power ları rareleri veriyorlarki yarın bir gün 13 dg geldiğinde %30 luck event ı daha getirirler hadi herkes silk almaya itemleri 13 dg yapmaya:)
Amin Mustafacım, Keşke öle bişiy yapsalar (hiç sanmıyorum). 28 günlüğüne yapmışlardı o eventi ve banka kredilerim falan vardı alayını peşin ödedim tüm taksitlerini kapadım, bi sefer daha olursa parayı nereye koyarım işde onu bilemiyorum
İlhan senin için parayı koyacak yer ayarlayabilirim sölemen yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
13degree gelicek yakında, amaçları; 13D item giyenler ile 101 lvl normal item giyenlerin arasında çok fazla dengesizlik olmasın diye bi nevi rare hediye ediyorlar. 12D+6= 13D+0 olucak. 11degree giyen kalmasın artık oyunun dengesi bozulmasın dediler.
quote:
Millete power ları rareleri veriyorlarki yarın bir gün 13 dg geldiğinde %30 luck event ı daha getirirler hadi herkes silk almaya itemleri 13 dg yapmaya:)
Amin Mustafacım, Keşke öle bişiy yapsalar (hiç sanmıyorum). 28 günlüğüne yapmışlardı o eventi ve banka kredilerim falan vardı alayını peşin ödedim tüm taksitlerini kapadım, bi sefer daha olursa parayı nereye koyarım işde onu bilemiyorum
İlhan senin için parayı koyacak yer ayarlayabilirim sölemen yeterli
Film izlemeyi unutmuştum Silkroad yüzünden ama yaklaşık bir yıldır uzak kaldım oyundan sosyalliğim tavan yaptı :) Gelin bırakın şu zırvalığı. Bıraktığım yerden bir adım ileri gidememişler. (Joymax)
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
ben 3000 silk aldim o ara senden :D
Magic pop taki item takas olayı resmen harika 1-5-6 m aldığım rare pek gitmeyen silahları rare+staf yada rare+1h yaparak 25-30 arası satıyorum tavsiye edilir. 2-dikkatimi çekti ilk takası yapılan iteme +4 e kadar basabiliyor ama takastan geçmiş itemlere ilk ne basıldıysa aynen devam ediyor. 3-dayanıklılığı saldırı oranı vb. gibi değerler sürekli değişiyor size en uygunu olanını kullanırsınız. 4-nova , rare , legent itemleri bedavaya defalarca değiştirebiliyorsunuz(diğerlerinde para istiyor) 5-sadece elbise ve silahlarda geçerli kalkan ve aksesuarlarda kullanamıyorsunuz
belki bilmeyenler vardır ben yeni öğrendiğim için yazdım belki yardımım olur
Event bahane sadece ticari amaç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme