Şimdi Ara

Gem`s <3 [KırDırdım] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Orjinalden alıntı: J3LiboN

Te$ekkurLer arkada$Lar Cevap yazan herkes cok saoLsunn insaLLah sizLere Nasip oLur

amin

rebbil alemin
  • meğer bugun bakım varmısta benım haberım yok
  • h.olsun biricik priestim :)
  • +8 bascas dimi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: PdA

+8 bascas dimi :D

pda hoş geldın kanka yaw
    sen buralara uğrarmıydın

• avatar denemesi 1 - 2 ses 1 - 2 olmuyoooooooooooooooooooooooooooo

yardım PLS
  • quote:

avatar denemesi 1 - 2 ses 1 - 2 olmuyoooooooooooooooooooooooooooo

yardım PLS

kanka profilim gir orda avatar değiştir var
    orda sectiğin zaman evet hayır çıkıcak evet de

orda 3 şeçenek var avatarımı gosteri tıkla
    sonra olucak
  • quote:

h.olsun biricik priestim :)

saoL biriCik Wariorum
  • ya arkadaslar ronarkta en iyi blue gem ve son bosstan silver gem düşürebiliyoruz..siz bu red yellowları hangi yaratiklardan aliyorsunuz Allah aşkına? açıldığından beri girdim 1 tane düşmedi bizim partylere..hiç satan da yok sadece bizim yellowlar satılıyor onlarda serverlar arası savaş ödülleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 3 Ekim 2007; 3:37:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nAutiLe

ya arkadaslar ronarkta en iyi blue gem ve son bosstan silver gem düşürebiliyoruz..siz bu red yellowları hangi yaratiklardan aliyorsunuz Allah aşkına? açıldığından beri girdim 1 tane düşmedi bizim partylere..hiç satan da yok sadece bizim yellowlar satılıyor onlarda serverlar arası savaş ödülleri..

Red Gem 77 - 78 LeveLLerin iceride sawasi kazandikLari taktirde aLdikLari gem yani meseLa benim LvLim 71 ve sawasi kazaninca green gem geLiyor iste o gemLerin rengi LeveLine gore degisiyor 75-76 LeveLLErde de yeLLow geLiyor biLdigim kadari iLe
  • h.o olsun son anada koymuşsun cocugu dogum gununde kutlu olsun bu arada
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nAutiLe

ya arkadaslar ronarkta en iyi blue gem ve son bosstan silver gem düşürebiliyoruz..siz bu red yellowları hangi yaratiklardan aliyorsunuz Allah aşkına? açıldığından beri girdim 1 tane düşmedi bizim partylere..hiç satan da yok sadece bizim yellowlar satılıyor onlarda serverlar arası savaş ödülleri..

Red Gem 77 - 78 LeveLLerin iceride sawasi kazandikLari taktirde aLdikLari gem yani meseLa benim LvLim 71 ve sawasi kazaninca green gem geLiyor iste o gemLerin rengi LeveLine gore degisiyor 75-76 LeveLLErde de yeLLow geLiyor biLdigim kadari iLe

hocam çok saolasın ya deliricektim artık bize niye düşmüyo diye..o zaman 75 e kasmak lazım artık acaba blue gem kaçta veriliyor? 72im hala green.. bi ümit 73de blue gelir :P

• nAutiLe
    Koptum :P

yaw kanky kafana takma bak hocamız bize anlatmıs
    bundan sonra tek işimiz kasmak
    gogogogogogo 80 YALAN :D:D:D
  • 70-71-72 Green 73-74 bLue Gem 75-76 yeLLow Gem 77-78 Red Gem sanirim 79-80 de siLverdir orasini biLmiorum
  • quote:

70-71-72 Green 73-74 bLue Gem 75-76 yeLLow Gem 77-78 Red Gem sanirim 79-80 de siLverdir orasini biLmiorum

exp kasmak için bi sebep daha çıktı bana go go superior parasite
  • zaten dedın ya sana sansın ıyıdır kırdırmada son 2 tanesınde cıkmıs kutlarım hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kardes..!! Olympiadamısın ..!!
  • Şimdiden
    iki doğdun kardeşimmmm
  • Kırdır gitsin elbet birinden sağlam bişey düşecek.
  • GüzeL itemler durdun durdun son anda turnayı gözünden vurdun Doğum günün kutlu olsun iyi bi hediye olmuştur heralde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.