Şimdi Ara

Gem Ve Kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2.5 gb var bunları kutu we gem oalrak deqerlendirmei düşünüyorum nasıl yapayım

• %100000000000000000000000000 Mavi kutu 2 tane bile alıcak olsan mavi al derim
  • Senin yaptığına değerlendirmek denmez, kumar oynamak denir bence. Umarım bu dediğimi yanlış anlamazsın.
  • yanlış anlamadım da değerlendirmek derken yani bi unique çıksa yeter onun için değerlendirmek dedim malum piyasalar belli +7 ib bile 4-5 gb en az bende kutularla şansımı denemek istiyorum.
  • sakın gem alma anca bus, armor&weapon enchant scrool çıkıyor.

güzel bi piramit yap bence,

10 kırmızı kutu
    5 yeşiş
    2 mavi gibi, sadece bi örnek.
  • ya şimdide birşey çıkmazsa diye korkuyorum :) 2.5 gb yi kutuya harcasam iyi bir drop alırmıyım ?
  • kutu alayım mı almayım mı ?
  • Bana kalırsa 2.5 gb ye sakın gem alma kutulardan daha cok item düşüyo hele hiç kırmızı kutu alma chitin düşüyo mavi al 3 tane 4 tane ne kadar alabiliyosan istediğine ulaşırsın
  • başka bir önerisi olan var mı ?ona göre bişeyler yapıcam da bu akşam kırdırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: $izofren

başka bir önerisi olan var mı ?ona göre bişeyler yapıcam da bu akşam kırdırmayı düşünüyorum

mavi kutu al bütün parayla bence
  • çarşamba gecesi kırdırıcam karar verdim şimdi bi mavi kutu parası daha kasıyorum bezoar gavolt vs ile xD 3.5 gb oldu çarşambaya kadar ne kadar kasarsak artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.