arkadaşlar bende 2.5 gb var bunları kutu we gem oalrak deqerlendirmei düşünüyorum nasıl yapayım
%100000000000000000000000000 Mavi kutu 2 tane bile alıcak olsan mavi al derim
Senin yaptığına değerlendirmek denmez, kumar oynamak denir bence. Umarım bu dediğimi yanlış anlamazsın.
yanlış anlamadım da değerlendirmek derken yani bi unique çıksa yeter onun için değerlendirmek dedim malum piyasalar belli +7 ib bile 4-5 gb en az bende kutularla şansımı denemek istiyorum.
sakın gem alma anca bus, armor&weapon enchant scrool çıkıyor.
güzel bi piramit yap bence,
10 kırmızı kutu 5 yeşiş 2 mavi gibi, sadece bi örnek.
ya şimdide birşey çıkmazsa diye korkuyorum :) 2.5 gb yi kutuya harcasam iyi bir drop alırmıyım ?
kutu alayım mı almayım mı ?
Bana kalırsa 2.5 gb ye sakın gem alma kutulardan daha cok item düşüyo hele hiç kırmızı kutu alma chitin düşüyo mavi al 3 tane 4 tane ne kadar alabiliyosan istediğine ulaşırsın
başka bir önerisi olan var mı ?ona göre bişeyler yapıcam da bu akşam kırdırmayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: $izofren
başka bir önerisi olan var mı ?ona göre bişeyler yapıcam da bu akşam kırdırmayı düşünüyorum
mavi kutu al bütün parayla bence
çarşamba gecesi kırdırıcam karar verdim şimdi bi mavi kutu parası daha kasıyorum bezoar gavolt vs ile xD 3.5 gb oldu çarşambaya kadar ne kadar kasarsak artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme