Şimdi Ara

GEMİ ADAMI OLMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SENE LİSEYE GEÇİCEM ZİYA KALKAVAN LİSESİNE GİTMEK İSTİYORUM GEMİ ADAMI OLMAK İÇİN FAKAT İŞİN İÇİNDE KURS OLAYI FALAN VARMIŞ BİDE GEMİ ADAMI OLANLARI BİR KAÇ SORUM VAR GELİRİ FALAN NEDİR

• Ben ziya kalkavanda okuyorum kurs olayı mesleki dersleri gecemezsen o dersin disaridan kursunu almak zorundasin bu okuldan cikinca sana bir ehliyet veriyolar ama surebilcegin gemiler ufak gemiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokoldum122

Ben ziya kalkavanda okuyorum kurs olayı mesleki dersleri gecemezsen o dersin disaridan kursunu almak zorundasin bu okuldan cikinca sana bir ehliyet veriyolar ama surebilcegin gemiler ufak gemiler
    Ufak gemi derken, yük gemisi falan sürülüyodu diye biliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhnbrk

Ben ziya kalkavanda okuyorum kurs olayı mesleki dersleri gecemezsen o dersin disaridan kursunu almak zorundasin bu okuldan cikinca sana bir ehliyet veriyolar ama surebilcegin gemiler ufak gemiler

Araya bir düzeltme yapmak için giriyorum.

Gemi sürülmez gemi kullanılır paşam.

Ek olarak ; Gemi adamı olmak için o okula gitmen gerekmez illa.Herhangi bir okuldan mezun olsan da olabilirsin.O okullarda zabitlik(kaptan ve makinist) eğitimi verilir kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Woodpecker -- 19 Ocak 2016; 22:42:36 >
  • anladım hocam!
  • anladım hocam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokoldum122

anladım hocam!
    Bir yardımcı olsanız kaptan olmak için en az 5 sene gemide çalışmak gerekiyormuş ne kadar doğru bu duyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CahilMan

Bir yardımcı olsanız kaptan olmak için en az 5 sene gemide çalışmak gerekiyormuş ne kadar doğru bu duyum ?

Dostum üniversite mezunu olunca (4 yıllık) uzakyol 3. kaptan olarak işe başlıyorsun. 4 yıl hizmetten sonra 2. kaptan oluyorsun. 3 yıl daha çalıştıktan sonra da süvari yani 1. kaptan oluyorsun.
  • peki üniversiteden mezun olduktan sonra ortalama ne kadar maaş alırım
  • Bu işi para için yapacaksan hiç yapma...
  • erkut17500 kullanıcısına yanıt
    Harika bir cevap olmuş Tebrikler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuponpro

Harika bir cevap olmuş Tebrikler hocam
    hey gidi ziya kalkavan. göndermediler beni tinerci olurum diye istanbula.şimdi ise arapça okuyorum. gayette memnunum.

hayat çok garip yav.
    BU İŞİ PARA İÇİN YAPMAYACAĞIM TABİKİDE
    İLLAKİ HERKES BİR İŞE BAŞLARKEN PARASINI MERAK EDER
    ONU SORUYORUM
  • quote:

BU İŞİ PARA İÇİN YAPMAYACAĞIM TABİKİDE
    İLLAKİ HERKES BİR İŞE BAŞLARKEN PARASINI MERAK EDER
    ONU SORUYORUM
    buyur kardeşim bir türk kuruyük firmasının maaşları

GEMİ ADAMI OLMAK İSTİYORUM

link

Bu iş para için yapılmayacak da ne için yapılacak çok merak ediyorum ? Sırf denizi seviyorum yanlızlığı seviorum adrenalin koşuşturmaca hoşuma gidiyoru diye bu işi yapan birine rastlamadım ben. Bir insan aylarca ailesini arkadaşlarını hatta gnlerce haftalarca kara parcası bile görmeden yapılan seyirleri para için yapmayacakta ne için yapacak...
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    AİLEM ZATEN YOK HALAMLARLA BİRLİKTE YAŞIYORUM,
    EVET DENİZİ VE YALNIZLIĞIDA SEVİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

quote:

Dostum üniversite mezunu olunca (4 yıllık) uzakyol 3. kaptan olarak işe başlıyorsun. 4 yıl hizmetten sonra 2. kaptan oluyorsun. 3 yıl daha çalıştıktan sonra da süvari yani 1. kaptan oluyorsun.

hocam ben tm bölümüyüm 12.sınıfa geçtim. Bölümümde birtek deniz işletme var, kaptan olabilirmiyim?
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Deniz işletme mf den alıyor. Yalnız bölümümde bir tek deniz işletme var derken ne demek istediniz anlayamadım. Denizcilik lisesinde mi okuyorsunuz anadolu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Deniz işletme mf den alıyor. Yalnız bölümümde bir tek deniz işletme var derken ne demek istediniz anlayamadım. Denizcilik lisesinde mi okuyorsunuz anadolu mu?

Anadolu okuyorum hocam tm yim. Hocam ben incelemiştim tm-1 den alıyor diye biliyorum. Deniz işletme okunurmu? deniz işletme okusam ondan güverteye geçme gibi bir şansım varmı.
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Güverte bölümü zaten "Deniz Ulaştırma İşletme"dir. Yani ikisi de aynı şey. Bizim lisede bu yıl sınıf listelerine "Güverte İşletme" olarak yazmışlar, üniversitede de "Deniz Ulaştırma İşletme" olarak geçiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.