Bildirim
Gemi adamı sağlık raporu nereden alabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben alman galata polikliniğinden almıştım 170 lira gibi bir fiyata tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 12 Ağustos 2016; 11:29:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stille
Zonguldak alaplı myo gemi makineleri işletme kazandım sağlık raporu istiyolar istanbul'da nereden alabilirim
Pendik özel şifadan alabilirsin. 3 saatte veriyorlar. aç karnına gitmen yeterli. -
Bu sene ben de itüye başlıyorum inşallah. Sağlık raporunu olduğun ilçede belli yerler verebiliyor aile hekimlerinden alamazsın mesela ama onlara sorup öğrenebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galata poliniğinden 180 liraya aldım -
gemi adamı sağlık raporu alacaksın. ben 2010da almıştım okulu kazandığımda devlet hastanelerinin bir çoğu veriyor.2 yılda bir periyodik var ayrıca.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X