Bildirim
Gemi Maketi Başlangıç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende daha önceki araştırmıştım bir kaç yıl önce ve biraz model, proje ve taslaklar bulmuştum. Ancak başlamak için gerçekten çok detaylı teşhizat gerekli olduğuna karar vermiştim veyahut anlamıştım bu sebepten epeyce askıya aldım. Şimdi iş eğitimi ödevi yapar gibi maket ev yapmaya başlayacağım ve bu işe gerçekten çekirdekten girmemiz gerektiği kesin kanısındayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik gereksinimler, teçhizat vb ona şüphem yok belli malzeme ihtiyacının farkındayım gözümü korkutmuyor fakat yapım sürecini kavramayı destekleyecek bilgilere ihtiyacım var neticede herşey gibi bu işinde bir kılavuzu olduğuna şüphem yok aslına deniz harp okulu ve deniz astsubay meslek okulunda bu iş öğrencilere hobi olarak sunuluyor forumda bu başlığa denk gelen deniz mezunları el atabilirlerse sevinirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X