piri reis ünversitesi %50 burslu yazıcam okuyan varsa yada benim gibi okumak isteyen varsa bildiklerini yazabilirmi birde iş bulma gibi bir sıkıntısı yokmuş maaşları hakkında bilgi isitiyorum yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler.
Bende düşünüyorum bu bölümü yazmayı ama hiçbir bilgim yok bu yıl yeni açılmış zaten.
http://www.denizciyiz.com/forums/ Bu foruma göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Gemi makinaları, Deni ulaştırma müh. hakkında detaylı bilgiler mevcut.
bu arada bu meslekler çok abartılıyor onuda söyleyim. Çok para kazanıyorlarmışda İşsiz kalmıyorlarmış. Bu forumda süvarisine kadar var hepsi yorumunu yapmış onları dinleyin.
dostum dedigin denızcılık formuna baktım ama abartan yok zaten ben ısteyerek gıdecegım o bolumu ve gercektende maasları Turkıye standartlarının uzerınde
ben bu bölümü okuyorum yıldız teknikte bize anlatılanlara göre maaşı ve iş bulma olanagı abartılcak kadar var 3.5 bin dolarla baslıosun işe 3. sınıftaki stajında bile maaşın 633 dolar eger makine dairesne dayanabilrim o çalısma ortamına ayak uydurabilrim diosan secmelisin bu bölümü zaten bi süre sonra karadada güzel iş imkanların olcak
MERHABA GEMİ MAKİNALARI İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜ TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA PUANIM SADECE KIBRISA YETİYOR 1. İTÜ KIBRIS YERLEŞKESİ %50 BURSLU OLARAK 2. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ TAM BURSLU OLARAK SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ VE KIBRISTA OKUDUĞUM İÇİN İŞ BULMAKTA ZORLUK ÇEKERMİYİM O YÜKSEK MEVLALARLA İŞE BAŞLAYABİLİRMİYİM YARDIMIZINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI AKŞAMLAR.
Yazın iyidir denizde yaşarsınız karınız sizi aldatır o arada bi dönersiniz babanız ölmüş denizdeyken belki bi gün aileniz dönmenizi beklerken cenazenizde gelebilir yada en yakın limana 50 mil uzaktayken kalp krizi geçirirsiniz helikopter yetişir sizi almaya...Bence yazın en azından aç kalmazsınız.
sorumun cevabı bu değil ama genede saol yorumun için
Yazın iyidir.Çocuğunuzu göremezsiniz.Eşiniz siz 6 ay denizdeyken sizi aldatır başka adamlarla ananız babanız siz denizdeyken ölür cenazesine bile gidemezsin.Denizde kalp krizi geçirirsiniz limana 50 mil uzaktan hiç bi helikopter gelemez denizde ölürsünüz ailenize 20 gün sonra cenazeniz teslim edilir yada direk denize atılabilir çok uğraşılmadan limanda kayboldu derler.Ama maaşı iyi yanı seçin ŞUNU DA UNUTMAYIN SİZDEN BİŞEY ALMADAN KİMSE SİZE Bİ ŞEY VERMEZ başka bişeyinizi vermedikçe..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme