vay inanılmaz filmdir üzerine 40 yıl konuşulur bence türkiyede nadir "gerçek bağımısız" filmlerdendir oyuncuların çoğu para almadan oynamış,film bir gönül işi haline gelmiştir ben filmi amerikan ve ingiliz underground sinemasına benzetiyorum bu arada anlamadığım bir nedenle insanlar bu filmdeki küfürlere çok takılır ama bu erkan can'ın filmin dvd sindeki röportajında dediği gibi gerçektir erkekler kendi arasında böyle konuşur onun için yadırganmaması gerekir bunların bu arada serdar akar neden arada kurtlar vadisine bulaştı,öyle kasıntı,sıradan bir şeyin içinde yeraldı hiç anlamadım bence kendisi bir "bakış açısı" olan nadir yönetmenlerden
filme dediğimiz yok çok iyi bi film ama erkan can gereksiz küfürlerle bozmuş biraz. yani küfür edersin tamam da adam abartmış ya yapmacık bi oyunculuk olmuş
yusha kardeşim tamam film güzel demişsin de erkan can belki de filmi ayakta tutan en önemli adam ve kariyerinin en iyi işlerinden birini çıkardı bu filmde lütfen küfürlere takılma erkan can inanılmaz oynamıştır bu filmde(zaten bence kendisi türk sinemasının gördüğü en iyi erkek oyuncular arasında)bu arada tüm oyuncuların performansı zaten müthiştir ama erkan can bayağı bir öne çıkar
Burda Erkan Can yapmacık oynuyorsa, leopardan kaçan ceylanın can havli de yapmacıktır.
küfür gene iyi adamalr 48 satin 49 sati üflenti filmde çeke çeke adamalr piysada ot bırakmıo
kardeşim millet niye takılmış küfüre bukadar anlamadım yabancı filmlerin hepsinde iki kelimeden biri f**k,son of a b**ch buynları yadırgamıyoruz türkçe olunca yadırgıyoruz ama atbii yabancı dil olunca başkası konuşuyormuş gibi geliyor bize
AKlıma gelen bütün repliklerde küfür var bee...
Sadece Kaptan'ın sabah kalktığında "-anlat dün gece noldu" bi bunda yok yahu:D
Bakire kız nası .... oluyor ben anlamadım gitti.
İ
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Bakire kız nası .... oluyor ben anlamadım gitti.
/>
İkinci filmdeydi sanırım,bekaretleri bozulan fahişeleri götürdükelri bir doktor vardı.
İknci filmden kastım Laleli'de Bir Azize.
Belki 10 defa izledim her şeyiyle süper ötesi.Oyuncular çok kaliteli.Özellikle Erkan Can.
aklıma şu korsan cdci konuşmaları geldi
- gemide varmı? - gemide var , teknede var, sahilde var abi .... - peki
gerçekten de çok güzel bir filmdi iyikide izlemişim
Güzel filmdi gerçekten. Gemide ki hayatı abartılı da olsa başarılı bir şekilde yansıttığı gerçek...
deniz kumu eninde sonunda geri alıcak çaresi yok bunun....