Bildirim
Gemide araba üretimi olayı gerçek mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gemide neden araç üretsinler ki?= -
İyi fikir aslında okyanus açıklarında üretseler vergiden yırtarlar -
ülkeye girerken gene vergi alınmayacak mı? Parçalarından yine devlet vergisini almayacak mı? -
japonlar yapıyor diye biliyorum ama kesin bir kaynak gösteremem japoncular gelir açıklarlar neden japon derseniz malum bir ada ülkesi alan yok denizi doldurarak arazi elde ediyorlar o yüzden gemide üretiyorlar diye duymuştum -
http://forum.donanimhaber.com/m_6518814/tm.htm
Gayet dolu bir konu olmuş, incelemenizi tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: laax
ülkeye girerken gene vergi alınmayacak mı? Parçalarından yine devlet vergisini almayacak mı?
Hammaddeyi 3. dünya ülkelerinden alır gemiye getirir gümrük vergilerinden vs yırtar sonuçta devlet yok okyanusun ortasında.Tabi bu söylediğim tamamen hayal ürünü yasal engeller çıkabilir. -
Şöyle bi durum var bunu yapmaların nedenleri yolda geçen vakitten tasarruf etmek ve üretim yeri tasarrufu oluşuyor boşuna bina gideri felan olmaz yani -
bu olay tabiikide gerçek. toyota bu işi devreye sokarak, mühendislik alanında devrime imza atmıştır bence.
Endüstri mühendisliğinin doruk yaptığı noktadır. -
Tekstilde boyle bi olay vardi.
Vergiden kiradan falan da yirtiyorlar
Araba isini bilemem biraz zor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X