Şimdi Ara

💥 GEMİNİ 10$ + 6$ - 100$ DEĞERİNDE AL-SAT YAP 16$💵 BTC KAZAN - 💥 [ KAMPANYA BİTTİ ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kampanya devam ediyor arkadaşlar, şartları sağladığınızda ertesi gün sabah 6 da ödüller yükleniyor.

• Güncel, devam ediyor

• Güncel, kampanya devam ediyor

• Kampanya devam ediyor, henüz bitmedi

• Güncel, pasaport şartı kalktı arkadaşlar. Kimlik ile üye olunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 19 Mart 2022; 16:38:36 >
  • Bu saatten sonra referansımla kayıt olan arkadaşlara 6$ geri ödeme yapıyorum. Kayıt olurken ekran kaydı videosu almayı unutmayın, kampanya güncel, devam ediyor.

• Kayıt olurken iki faktörlü kimlik doğrulamayı açmayın arkadaşlar, bu konuda çok soru geliyor. Açtığınız zaman 3 gün boyunca paranızı çektirmiyor.

Bir diğer çok sık sorulan soru ise 15$ gibi bir tutar yatırıp toplam 100$ trade etsem kampanyadan faydalanabiliyor muyum? Evet faydalanırsınız, herhangi bir yatırım sınırı belirlenmemiş, önemli olan 100$ değerinde al-sat yapmak.

• Biraz önce referansınızla üye oldum hocam. İşlemler hallolduktan sonra kayıt videosunu size iletirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -lightning- kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam, ödül yüklendiği zaman ekran görüntüsü ve trx (tron) adresinizi atarsanız ödemenizi yaparım  

• daha önce 3 borsada refiyle kaydolmuştum; güvenilir ve yardımsever birisi çekinmeden kendisinden yardım isteyebilirsiniz ve ödeme konusunda da çok hızlı , teşekkür ediyorum tekrar

• Akomelo A kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, mutlu oldum açıkçası. Başka kampanyalarda görüşmek üzere  

• Hocam ben dün gece referansinla kayıt oldum, sonradan askıya alınmış galiba son anda trene bindimisiz, henüz ödül yansımadı , yansıyınca telegramdan mi buradan mi yardımcı olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admdr A kullanıcısına yanıt

Hocam hangisi rahatınıza geliyorsa oradan yazabilirsiniz, her türlü yardımcı olurum. Bu arada iyi yakalamışsınız son anda artık referans linkiyle kayıt olmaya izin vermiyor. Bir güzel kampanyanın daha sonuna geldik, suistimal eden insanlar sağolsun...

• Arkadaşlar ödüller bugün de yatmadı, birkaç arkadaşa cevap olarak ödüllerin yatmayacağını yazmışlar. Referans ile kayıt olup 100$ trade yapan arkadaşlara çok büyük haksızlık bu. Supporta birkaç yazı yazdım, en azından trade yapan arkadaşlara ödüllerini yatırmaları lazım diye. Tepkimizi dile getirmeliyiz sizden ricam herkes supporta yazsın. Aynı zamanda Trust Pilot, google play, app store gibi yerlerden 1 yıldız verip durumu anlatabiliriz. Eğer çok yoğun tepki gelirse kendi imajlarının çizilmesini istemezler diye düşünüyorum.

• Üye olacakatım fakat referans bonusu vermiyorlar mı artık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Folivora -- 29 Mart 2022; 9:36:19 >
  • Folivora kullanıcısına yanıt

Hocam maalesef, Türkiyeye kısıtladılar kampanyayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.