Şimdi Ara

Gen 2 (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 Aralık 2024 Sinemada | Korku, Gerilim
    Yönetmen - Senarist :Gökhan Murat Toktamışoğlu

Oyuncular : Sefa Zengin

2.fragman :

*Gelişmeler oldukça konu güncellenecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 16 Aralık 2024; 18:37:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk filmin hatrına izlenir 

• İlk filmi izlememiştim. Bu film yokluğunda izlemeli miyim bilmiyorum ey DH ahalisi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fragmandan anlaşılan birşey olmadığı için ikinci fragmanı bekledim ve konuya ekledim.

Benim yorumum bu filmin ilk filmle alakası yok.Bu film daha çok gore a kaçmış.Gore sahneleri yapay kalırsa gerçekci olmaz.Fragman beni pek sarmadı senaryo zayıf,kalitesiz bir film olacak diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Aralık 2024; 13:34:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi geçenlerde izlemiştim. Bu filmin fragmanına bakıyorum da ilk filmle neredeyse hiç alakası yok gibi duruyor. Bu bildiğiniz Hostel gibi bir şey olmuş, gore filmi gibi duruyor. İlk film gore filmi değildi ve enteresan da olsa bir hikayesi bir senaryosu vardı. Ayrıca film adının aksine "genlerle" ilgili herhangi bir şey anlatmıyor ve senaryosunda kullanmıyordu. Filmin ismini de filmin anlattıklarıyla çok alakasız bulurum mesela, ilk film için konuşuyorum.

Gore olsun olmasın Türk sinemasının böyle şeylere ihtiyacı var. Gerçekte sinemamız ölü vaziyette. Umarım izlemeye değer bir şeyler çekmişlerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.