Şimdi Ara

Genç Bankkart hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak;

1- ben kredi alıyorum ve bugün bankaya gittiğimde kart bakiyemde değilde vadesiz hesapta 400 lira olduğunu gördüm. bu normal mi? yani bakıye de yazması gerekiyordu ayrıca bu vadesiz hesaptakini çekersem eğer kredi kartından çekmiş olmuyormuyum anlamadım.

2- kredi kartı özelliğini kullanarak 3 gün önce 80 liralık alışveriş yaptım. bana 320 lira yansiması gerekmiyormuydu? kesmeleri lazımdı yani ayrıca ben nasıl ödeyebilirim bu parayı ve herhangi bir şey gelecek mi eve acaba ekstre falan. gelmemesini istiyorum.

• Kredi kartı için ayrı limit var internet şubesinde bakabilirsin ona son ödeme tarihi de yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yinede pek anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn-80

Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak;

1- ben kredi alıyorum ve bugün bankaya gittiğimde kart bakiyemde değilde vadesiz hesapta 400 lira olduğunu gördüm. bu normal mi? yani bakıye de yazması gerekiyordu ayrıca bu vadesiz hesaptakini çekersem eğer kredi kartından çekmiş olmuyormuyum anlamadım.

2- kredi kartı özelliğini kullanarak 3 gün önce 80 liralık alışveriş yaptım. bana 320 lira yansiması gerekmiyormuydu? kesmeleri lazımdı yani ayrıca ben nasıl ödeyebilirim bu parayı ve herhangi bir şey gelecek mi eve acaba ekstre falan. gelmemesini istiyorum.

Kredi kartı fonksiyonunu açtırmak için bir işlem yapılıyor mu yoksa bankaya bir şey demeden gidip alışveriş yapılıyor mu?
    Ayrıca kartın 500 lira limiti var.Kyk senin hesabına yatar kredi kartı işlemiyle alakasızdır yani direk krediden kesmiyorlar.Sen kredi kartı borcunu yatırmak istersen ya burstan ödeyebil ya da kendi paranla öde diye alternatif var binevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.