Şimdi Ara

Genç birine gidecek araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidrolik dostum modeline göre dolu araç 4 disk abs yol tutuşu iyi kullanırken güven veriyor insana eski model olmasına rağmen attığım ilandakinde dijital klimada var fiyatıda uygun ben alıcaktım aslında bunu hiç tüp değmemiş motor diridir tahminimce evlilik işlerinden dolayı askıya aldım 3-4 aydır ilanda pek bilmezler bu seriyi o yüzden ele ayağa düşmüş araç değil bu serilerin çoğu dikkat edeceğin tek şey doch motor olması kemiklidir kendisi vw
  • BMW candır..

Bu mesaja eklenen görseller:

Genç birine gidecek araba tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Kim, hangi gerekçeyle önden çekişe girmeyin diyor?

Yok işte bayırda aniden gaza köklen aks kırılır filan diyor şahsen ben bu olaya hiç tanık olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Düğmeli egsozu özellik diye yazmış

Adam haklı :) 500 TL veriyorlar o egzos için öyle özellikli bmw'ler ankara'da full paket olarak geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZOKAN

hidrolik dostum modeline göre dolu araç 4 disk abs yol tutuşu iyi kullanırken güven veriyor insana eski model olmasına rağmen attığım ilandakinde dijital klimada var fiyatıda uygun ben alıcaktım aslında bunu hiç tüp değmemiş motor diridir tahminimce evlilik işlerinden dolayı askıya aldım 3-4 aydır ilanda pek bilmezler bu seriyi o yüzden ele ayağa düşmüş araç değil bu serilerin çoğu dikkat edeceğin tek şey doch motor olması kemiklidir kendisi vw

Kredi çekip almak gerek aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccashturk

quote:

Yok işte bayırda aniden gaza köklen aks kırılır filan diyor şahsen ben bu olaya hiç tanık olmadım

Kim demişse tamamen saçmalamış hocam. Trafikte gezen arabaların bir çoğu önden çekişli ne öyle bir olaya şahit oldum ne de böyle saçma bir gerekçe duydum. Eğer öyle bir şey olsaydı insanlar sanayiden çıkartamazdı arabalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: mccashturk

quote:

Kim demişse tamamen saçmalamış hocam. Trafikte gezen arabaların bir çoğu önden çekişli ne öyle bir olaya şahit oldum ne de böyle saçma bir gerekçe duydum. Eğer öyle bir şey olsaydı insanlar sanayiden çıkartamazdı arabalarını.

Aynen bende öyle düşünüyorum ama golf'te olmuş öyle bir sorun hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.