Aykut hocaya biraz zaman lazım 5ile 7 hafta arası zaman lazım eğer o zaman zarfında fazla kaybetmezsek sistemde oturacaktır ve ondan sonra arka arkaya galibiyetler gelecektir...
gençler evet çok iyiler fakat ben hala şunu iddaa ediyorum bu gençlere özel antrenörler fizikçiler tutulmalı ve günde en az 1saat fizik çalışmaları ağırlık çalışmaları lazım bütün türk altyapısının bunu yapması lazım bak o zaman ne gençler çıkıyor... AYKUT KOCAMAN EN AZ 5SENE BAŞIMIZDA KALIR...
siz daha asıl yeteneği görmediniz 2sene daha sabredin...
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
Aykut hocaya biraz zaman lazım 5ile 7 hafta arası zaman lazım eğer o zaman zarfında fazla kaybetmezsek sistemde oturacaktır ve ondan sonra arka arkaya galibiyetler gelecektir...
gençler evet çok iyiler fakat ben hala şunu iddaa ediyorum bu gençlere özel antrenörler fizikçiler tutulmalı ve günde en az 1saat fizik çalışmaları ağırlık çalışmaları lazım bütün türk altyapısının bunu yapması lazım bak o zaman ne gençler çıkıyor... AYKUT KOCAMAN EN AZ 5SENE BAŞIMIZDA KALIR...
Recep Niyaz mi?
Recep Niyaz çok konuşuluyor. İnşallah dedikleri gibi çıkar.
Daha Onur var, Furkan var, Abdülkadir var, var da var...
quote:
Orijinalden alıntı: canpc
quote:
Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam
quote:
herşey çok güzel gidiyor ağabey,altyapıdan gençler de geliyor
barcelona gibi olacağız barcelona
İnşallah
çok güzel olacak ağabey,önümüzdeki sene şampiyonlar ligini aldıkmı tamam,dia da geldi niang da geldi
Arkadaşlar arka odadan CL kupasını getirin bakalım.
Herşey çok güzel olacak
Daum gelse şöyle olur, Daum gelse böyle olur boşversene. Şu gençleri sahada görmek kaç şampiyonluğa değer.
quote:
espri yapıyorum,Gs liyim zaten normalde
Anormel Durumlarda Hangi Takımlısın
Fb gelecegini kurtarmis Yas ortalmasinida baya dusurduler takimin. Super oldu Gencler baya teknik ve topla oynamayi her turlu bilen oyuncular olduklarini gosterdiler. Icimiz rahat, yedekler guven veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
Recep Niyaz mi?
evet recep niyaz ve onunda ufağı olan sefa
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Daha Onur var, Furkan var, Abdülkadir var, var da var...
Abdulkadir bir sakatlıktan kurtulabilse süper olacak..ama şanssızlık mı başka bişey mi diyelim artık bir türlü olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme