Şimdi Ara

GENÇLER LÜTFEN YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

GENÇLER LÜTFEN YARDIM !

(En Son Oy Tarihi: 5.10.2018)
Giriş

Sorumu Sormadan Önce Lütfen Bu Konuda Bilgi Sahibi Olanlar Gelsin...
    Gençler Ben Bu Ay İçerisinde Telefonum Bozulduğu İçin Yenisini Almayı Düşünüyorum Aklımda Çok Seçenek Var Ve 3 Tanesini Seçtim.
    Bu 3 Seçenek İse LG G6 , Samsung Galaxy S7 Edge ve Huawei P20 Lite
    Bu 3 Cihaz En Çok Hoşuma Gidenler. Fakat Bir Konuda Takıldım; Ben Çok Oyun Oynayan Birisiyim Ve İyi Performans İsteyen Oyunlar Oynuyorum Mesela PUBG,Asphalt 9 vs. Bu 3 Cihazda Performans Konusunda Birbirine Çok Yakın. Sizden İstediğim İse Bu Cihazlar Arasından En İyi Performanslısını Seçmeniz.

Bu Arada Yorumlarınızın Yanı Sıra Anket Bırakıyorum Anketi Cevaplamayı Unutmayın.
    Ayrıca 2700 Tl Altı İyi Performanslı (Tasarımı Çok Kötü Olmasın) Telefonlar Önerebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalaxiaTR -- 4 Ekim 2018; 17:14:48 >

• P20 lite'a verilen o para çöpe atılan paradır.

Performasa göre sırayla;

-Nokia 8 - Sony Xperia XZ1
    -HTC 10 - LG G6
    -Samsung Galaxy S7 ve S7 edge
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    LG G6 ya Çok Kötü Diyorlar. Bozuluyomuş vs Sen Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyosun
  • O oyunlari oynuyorsan bu telefonlarin hicbirini alma parana yazik olur.s7 edge ve g6 suan icin isini gorur ama sonradan sikinti yasarsin.snapdragon 835 li nokia 8 , sony xz1 veya kirin 970 islemcili honor play gibi telefonlara bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 4 Ekim 2018; 17:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ilacın Honor Play.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalaxiaTR G kullanıcısına yanıt
    LG G5 ve öncesi ürünler sıkıntılı idi.
    Elektronik şans işi, Samsung alınca bozulmayacak diye bir durum yok örneğin.
  • technoB T kullanıcısına yanıt
    Honor Play Bütçemi Aşıyo. nokia 8 vs sony xz1inde Tasarımları Kötü.
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    2500 Tlyi Aşmasın Ve Tasarımı Güzel Olsun
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    2500 Tl Geçilmemeli
  • Xz Premium öneririm. Hem donanım olarak güncel bir cihaz hem de tasarım olarak kötü olmayan bir cihaz. İstersen XZ1 de alabilirsin. Eğer illa ki bu 3 cihazdan biri olsun diyorsan. S7 Edge önerimdir. Tasarım olarak zaten hepsini tokatlıyor. Ama donanım olarak 2 yıllık bir cihaz sayılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.