ben yine üzülerek söylüyorum işimiz çok zor..şomağızlılık etmeyeyim de. zaten bunu elersek valencia'dan başka güçlü bir takım yok herhalde.rahat finale kadar yolu var.
ROVANŞTA G.BİRLİĞİ FARK YİCEK NEDENİ İSE ADAMLARIN AS OYUNCUNLARINUN O MACTA OYNAYACAK OLMASI.VALENCIANIN HIZLI OYUNU VE KENDI SEYIRCISININ DESTEGINIDE KATARSAK GENÇLER EN AZ 4 TANE YER...
Rovanşta gençler fark atacak. Neden çünkü gençler valencia dan çok daha kaliteli ve oturmuş bir takım. Bjklı arkadaşlar da Gbliği Valencia yı elerlerse bakalım Luce yi savunabilecekler mi?
inşallah fark atar da.biraz da gerçekçi olmak lazım sanırım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Hellmarch</i> <br />. Neden çünkü gençler valencia dan çok daha kaliteli ve oturmuş bir takım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
heralde şaka yapıyosun dimi [bore]
şaka tabii ki Tuna... Yoksa sadece Aymar gb nin maddi değerine eşit.. şimdi olaya birazdaha gerçekçi bakmalıyız... orada yapacağımız iş bence çanakkale geçilmezi oynamak.. youla ve mbayo ikilisine bırak ortasaha ve forveti Valencianın ağır defansını her uzun topta sollasınlar.. valencianın bize gol atacağı bir gerçek.. belki de goller diyelim.. bizim tek şansımız var gollere gollerle karşılık vermek.. umarım Ersun hoca macera aramaya gitmez.. Ve gençlerbirliği gururumuz olmaya devam eder..
sonuc belli
ispanyadaki maçta beşiktaş iki kontra atakla gol buldu. gençlerbirliğinin hızlı adamları sayesinde orada goller bulabileceğini düşünüyorum. bence son zamanların en zevkli maçlarından birisi olacak. bir beşiktaşlı olarak gençlerbirliğinin valencia yı elemesi beni üzmez aksine sevindirir. topic i açarken en az bir galibiyet alır diyordum. fikrimi değiştirdim. ikinci galibiyetide gençler alacak.
zaten Gençlerin Valenciayı elemesini istemeyen adam varsın Beşiktaşlı olmasın.
TUNA SİLAH BEN BİRAZ DAHA İLERİ GİDEYİM GENÇLERBİRLİĞİNİN KAZANMASINI İSTEMEYEN DEĞİL BEŞİKTAŞLI TÜRK BİLE OLMASIN.BÖYLE MANTIK OLURMU.NEREDEYSE UTANMASALAR İSPANYOLLAR TURU GEÇSİN YAZACAKLAR.AYIP YA!HADİ ÜÇ İSTANBUL TAKIMI BİRBİRİNİ BAŞARISINI HAZMEDEMİYOR.GB LİĞİNİ BU İŞLERE KATMAYIN.FORZA GENÇLERBİRLİĞİ.
Arkadaşlar bakın Gbliği Türkiye liginde şampiyon olamayabilir. Çünkü Tr süper ligi her zaman şaibeleidir ve de öyle kalacaktır ne yazık ki! Bana göre kim ne derse desin Gb liği 2 senedir en iyi top oynayan takımdır. Biraz seyircisi biraz da arkası olsa çok ama çok rahat şampiyon olurdu. Ben Gbliğini Tr nin Şampiyonu olarak gördüğüm için Valenciayı rahat eler diyorum. Hem Bjk hem Gs hem de Fb nin şampiyonluklarının çoğu kayırılmaları sonucu olmuştur. Bu takımları bugün kayırmasalar inanın bana geçen sene Fb küme düşer Gsda bu sene Bjkta daha evvel ki senelerde küme düşerdi. Hadi abartmayalım küme düşmese bile inanın bu aldıkları şampiyonlukların en az yarısı isim yaptıkları içindir. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Tekrar söylüyorum Gbliği Valenciayı tabir-i caizse havada karada eler. Kolay olmasının sebebi ise Valencanın eksik yönlerini Gbliğinin çok iyi kullanmasıdır. Bugü Gbliğine sıkı defans yapan bir italyan takımı falan çıksaydı işler değişirdi. Bir de artık bu klupleri gözümüzde çok fazla büyütüyoruz. Futbol 11 e 11 ve bir top 4 hakemle vs vs oynanır. Şartlar eşittir, sadece inanan ve azmeden kazanır. Bu her zaman böyle olmuştur. Gb liği Dünya Kupasında 3. olmuş bir ülkenin en iyi top oynayan takımlarından biridir. Valencia ise ne o eski gücünde ne de kapasitesindedir. İşallah hakemde geçen sefer ki gibi gördüğünü çalan bir hakem olur ve de rahat rahat turu geçeriz. :)
Onu bunu bilmem ama Ersun Yanal hoca önümüzdeki sezon ya 3 büyüklerden birine ya da Avrupa'ya yolcu.Adama Valencia'yı versen G.B'yi 10-0 yenerdi herhalde.
gençlerbirliğinin uefa da tur atlaması için hafta sonundaki sebat maçının ertelenmesi gerekir. fenerbahçe maçında çok koştu takım yine.
ne ertelenecek yahu, kossunlar isleri ne?
FB HAFTADA ÜÇ MAÇI KALDIRAMIYOR.ONUN İÇİN GB LİĞİNE ELENDİ.ASLINDA AZİZ BAŞKANIN FEDERASYON VE HAKEMLERLE TOPLANTI YAPIP FB NİN MAÇLARINI 15 GÜNE BİR OYNATMASI LAZIM .ÇOK YAZIK VAH VAH VAH!BU KADAR TARAFLI FEDERASYONLA FB NE YAPSIN.
Gençlerbirliğinin daha da iyi olabilmesi için para lazım arkadaşlar. Çünkü bunun dışındakilerin tamamı bu takımda mevcut. En önemli öğe de RUH. Bu çocuklar aslanlar gibi top oynuyor. Bence de geçen 2 yılda en iyi top oynayan, en çok koşan takım Gençlerbirliğidir. Bu takımı buralara kadar getiren de başkan İlhan CAVCAV.dır. Malesef bu takımda parasal sıkıntılar var. Bu kadar başarıya rağmen ben Ankaralıların niye stadı doldurmadıklarını halen anlayabilmiş değilim. Bundan zaten takımda yakınıyor. Futbol ve futbolcudan en iyi anlayam takımda bence kesinlikle Gençlerbirliğidir. Yaptıkları transferlerdeki başarılar bunun kesin kanıtıdır. Ama ne yazıkki sezon sonunda bu oyuncularını kaybediyorlar çünkü ihtiyaçları olan likit parayı bulmaları lazım. Bunu başkan ATV.deki "Bizim Stadyum" programında dile getirdi zaten. Futbolu futbol yapan seyircidir. Gençlerbirliğinin bu başarısının üstüne Trabzon Avni Akerde hiç abartısız konuşuyorum nefes alacak yer kalmazdı [ tabi birazda stadın küçüklüğünden kaynaklanıyor :)) ]
Umarım Gençler önündeki bu engelide aşar. Türkiye.nin haklı gururu olma yolunda bir önemli iş daha başarır. Tabi bunların yanında Türkiye Kupasını.da bize bırakırlar artık :))
kupayı size bırakırlarsa avrupaya gitme olayları tehlikeye girer yavuzbah... bence cok zor mac olacak... gecen senekinden daha zor inan:)
Bilmiyorum işte sonuç ortada. GB FB yi eze eze mi desek yoksa çok iyi bir oyun sonunda mı desek geçmeyi bildi. Bana göre de Valencia yı çok rahat geçecek güçte.:)
Dediğim gibi.Gençlerde o potansiyel var. %51 Gençler geçer bu turu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme