Şimdi Ara

gencturkcell bul kazan oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk mesaj 4 kontör sonrakiler beleş olsaymış kabul ederdim ama olmaz böyle :) Hem sıralamayıda göremiyorum hiç bulaşmam :) Kontöre sponsor olacak varsa yarışalım
  • 300 puan yaptım, başka uğraşan varmı
  • Ben 100 kontor kazandım ama yükleme olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu oyundan size ekmek çıkmaz arkadaşlar, hiç bulaşmayın

Katılıyorum Hiç bulaşmamak lazım buna
  • Bu kadar kişi böyle düşünüyorsa ben siteye hiç bakmadan oynamaktan vazgeçtim
  • kontur kazanan arkadaşım kazandıgın kontur 1 hafta icinde yuklenecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Ben 100 kontor kazandım ama yükleme olmadı

normal kontor yüklemesi mi olacak (yani süre uzayacakmı ) yoksa hediye kontor mu (sadece konusmada mı geçerli )
  • quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

quote:

Ben 100 kontor kazandım ama yükleme olmadı

normal kontor yüklemesi mi olacak (yani süre uzayacakmı ) yoksa hediye kontor mu (sadece konusmada mı geçerli )

Büyük ihtimalle normal kontor, sitesinde konuşma dakikası vs. demiyor. Eğer faturalıysa konuşma dk. veriyorlar.
  • O zaman ben yollamam.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

gönderdiğin sms başına ücret alıyorlar...
  • Kontör gece 2'de yüklendi. *123# den baktığımız kontör. Normal kontör olarak yüklendi. Ayrıca 500Kontor'de konuşmak için geldi. *123*4#'den öğreniliyor. Sağol Turkcell.
  • quote:

Kontör gece 2'de yüklendi. *123# den baktığımız kontör. Normal kontör olarak yüklendi. Ayrıca 500Kontor'de konuşmak için geldi. *123*4#'den öğreniliyor. Sağol Turkcell.

HAyırlı olsun (:
  • Eğlencesine 1-2 kez oynayıp şansını deneyen denesin ancak bağımlısı olmayın , zira bu yarışmada kim birinci kim sonuncu sizin puanınızla siz kaçıncı sıradasınız öğrenemiyorsunuz, bir nevi boşa kürek.
  • hediye çeki kazananlara msj gelmio mu yha...
  • bu yarışma tamamen hileli turkcell güvenimi sıfırladı 2000 kontör harcadım ve sonuç sıfır yarışmanın sonuçları bile açıklanmadı şikayet var yazdım ve komik cevaplar aldım sözde kazananlara sms ile haber verilmiş peki neden açıklanmıyor kazananlar ne kadar sms ile katılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ERH@N_

bu yarışma tamamen hileli turkcell güvenimi sıfırladı 2000 kontör harcadım ve sonuç sıfır yarışmanın sonuçları bile açıklanmadı şikayet var yazdım ve komik cevaplar aldım sözde kazananlara sms ile haber verilmiş peki neden açıklanmıyor kazananlar ne kadar sms ile katılmış

ben de coladan gelen 120 kontörü bu yarışmasya harcadım. hile olduğunu düşününce pes ettim. şikayet ettim. sus payı olarak 50 kontör verdiler. 50 kontöre susturdular beni.

• quote:

bu yarışma tamamen hileli turkcell güvenimi sıfırladı 2000 kontör harcadım ve sonuç sıfır yarışmanın sonuçları bile açıklanmadı şikayet var yazdım ve komik cevaplar aldım sözde kazananlara sms ile haber verilmiş peki neden açıklanmıyor kazananlar ne kadar sms ile katılmış

2000 kontör mü ne yaptım hocam sen ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

ben de coladan gelen 120 kontörü bu yarışmasya harcadım. hile olduğunu düşününce pes ettim. şikayet ettim. sus payı olarak 50 kontör verdiler. 50 kontöre susturdular beni.

ben kazandım :D sms ile bilgi verdiler. ama ilk gün oynamıştım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

quote:

2000 kontör mü ne yaptım hocam sen ya..

evet ya 2000 kontör mü :D ben 50 kontor fln harcamıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

bana onu bile yapmadılar bu şekilde bi yarışma olmaz sonuçları açıklanmiyor apar topar hemen genç turkcelldeki link kaliriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ERH@N_ -- 20 Eylül 2008; 11:17:54 >

• Sevgili Arkadaşım,

Bak ne demişim zamanında, Geçmiş olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Eğlencesine 1-2 kez oynayıp şansını deneyen denesin ancak bağımlısı olmayın , zira bu yarışmada kim birinci kim sonuncu sizin puanınızla siz kaçıncı sıradasınız öğrenemiyorsunuz, bir nevi boşa kürek.

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Arkadaşlar Dikkat!!!

Sıralamada kaçıncı olduğunuzu , 1. nin kaçıncı puanda olduğunu göremiyorsunuz, Yani bir nevi boşa kürek sallamış oluyorsunuz, ben yarışacaktım ama bu şartlar altında yarışamam ,

Ancak gerekli sıralamayı anı anına verirlerse yarışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 20 Eylül 2008; 17:08:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.