Öğlen bir ara 3-5 defa gidip geldi ama şimdi sorun yok.
dostum sen nerede oturuyorsun yahu söyle oraya taşıncam
Bende net geberio , downloadta sorun yok 1 mb sabit çekiyor
Suan net hiç yok.
quote:
Orijinalden alıntı: voyage123
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Öğlen bir ara 3-5 defa gidip geldi ama şimdi sorun yok.
dostum sen nerede oturuyorsun yahu söyle oraya taşıncam
Bursa. Kenar bir yerde oturuyoruz ama saha dolabı 100-150 metre uzaklıkta. 27mbit'e kadar yolu var. Yani bağlantı güzel. 2 sene önce 1 mbit'i ancak alabilirdim. :D
Bir de kablolar, altyapı falan çok eski olmadığı için lokal sorun çıkmıyor.
Sanki edge hizi var su an
Zeytinburnunda oturuyirum, bu kadar yavas baglantiyi 8mbite gectigimden beri gormedim
Bugün ilginç şeyler oluyor.. spedteste göre ben yerevan diye bir yerdeyim Yerevan hangi İl/İlçeye bağlıysa .. Speedtest kafayı yedi en yakın şehri gösterdim onda da 5,21 mbps çıktı..her zamanki yerden yapsaydım 12 mbps çıkabilirdi veya daha çok.
smile adslden yaptım 12 mbps çıktı olmadı Türktelekomdan yaptım bu seferde 40 mbps çıktı oysa benim 1-8 kadardı bugün ne oluyor anlamadım gitti acaba hızı gerçekten yükselttiler mi
quote:
Orijinalden alıntı: Quard
Bugün ilginç şeyler oluyor.. spedteste göre ben yerevan diye bir yerdeyim Yerevan hangi İl/İlçeye bağlıysa .. Speedtest kafayı yedi en yakın şehri gösterdim onda da 5,21 mbps çıktı..her zamanki yerden yapsaydım 12 mbps çıkabilirdi veya daha çok.
smile adslden yaptım 12 mbps çıktı olmadı Türktelekomdan yaptım bu seferde 40 mbps çıktı oysa benim 1-8 kadardı bugün ne oluyor anlamadım gitti acaba hızı gerçekten yükselttiler mi
Yerevan, Erivan oluyor. Ermenistan'ın başkenti.
quote:
Bende Van mı yoksa Karsa bağlı bir ilçe mi diye düşünüyordum bilgilendirme için teşekkürler speedtest beni Türkiye dışında gösterdiğine göre ya kafayı iyicene yemiş (aşırı yüklenmeden ya da çalışmaktan verilerinde sapıtma olmuş
Daha düne kadar inanır mısınız 2 lerde geziyordum ama bugün ttnet uçuyor
En doğru sonucu TTNet'in hız testi veriyor, speedtest şaşırabiliyor. Beni de Avustralya'da göstermişti bi ara
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
Yerevan, Erivan oluyor. Ermenistan'ın başkenti.
Bende Van mı yoksa Karsa bağlı bir ilçe mi diye düşünüyordum bilgilendirme için teşekkürler speedtest beni Türkiye dışında gösterdiğine göre ya kafayı iyicene yemiş (aşırı yüklenmeden ya da çalışmaktan verilerinde sapıtma olmuş
Daha düne kadar inanır mısınız 2 lerde geziyordum ama bugün ttnet uçuyor
az önceki mesajı bile zor yazmıştım speedtest bile açılmıyordu
modemi 2 kez resetledim sonuç
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
En doğru sonucu TTNet'in hız testi veriyor, speedtest şaşırabiliyor. Beni de Avustralya'da göstermişti bi ara
Tavsiyenize uyup, TTneti deneyeceğim Başıma ilk defa böyle bir şey gelince bayağı bir şaşırmıştım; Allahtan beni, sizin kadar o kadar uzağa atmamış :) bana acımış olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: FiberOptix
az önceki mesajı bile zor yazmıştım speedtest bile açılmıyordu
modemi 2 kez resetledim sonuç
Ttnet sanırım bazı yerlerde gün içinde bir coşuyor bir sakinleşiyor, bazı yerledeyse tüm gün coşuyor sanırım tam gün coşanlardım(bugünlük) yarına Allah Kerim.. TTnetten baktım 24,69 mbps bayağı iyi umarım bunun bir de götürüsü olmaz
Bu sabah itibariyle hızım yerlerde sürünüyor.Upload hızı da 0,03 lerde.Benden başka hız düşmesi yaşayan var mı
Bu ttnetin allah 1000 ...sini versin. 3 yildir sorunsuz kullandigim 8mbit limitsiz hattim son 1 aydir rezalet durumda....bi bakiyorum 6k ya sabitlemisler ertesi gun bakiyorum 2kya sabitlenmis, zirt pirt kopuyor hat...hatta sorun olsa 3 yil boyunca ortalama 7k ile nasil download yaptim diyorum mirin kirin etmekten ote gidemiyorlar.
TTNET ten kurtulmak istiyorum arkadaslar alternatif tavsiyeniz varmidir? ariyorsunuz sorun yok demekten baska bi halt ettikleri yok ama gun gibi ortada sorun oldugu...
quote:
Orijinalden alıntı: Tube Screamer
Bu ttnetin allah 1000 ...sini versin. 3 yildir sorunsuz kullandigim 8mbit limitsiz hattim son 1 aydir rezalet durumda....bi bakiyorum 6k ya sabitlemisler ertesi gun bakiyorum 2kya sabitlenmis, zirt pirt kopuyor hat...hatta sorun olsa 3 yil boyunca ortalama 7k ile nasil download yaptim diyorum mirin kirin etmekten ote gidemiyorlar.
TTNET ten kurtulmak istiyorum arkadaslar alternatif tavsiyeniz varmidir? ariyorsunuz sorun yok demekten baska bi halt ettikleri yok ama gun gibi ortada sorun oldugu...
Hepsi aynı cacık, alayında akk var. İmkan varsa uydunet.
5-6 milyon 8 mbit kullanıcısı var.%80'lik bir oran yapar bu.Bu kadar kişi tek ses olursa yetkililer kayıtsız kalamaz.Hep bir ağızdan AKN istemiyoruz dense bir sonuç alınabilir.
Titanik batıyor,ve flikalar yetersiz.Diğer firmalar ancak %10-20'yi kurtarabilir gerisi dibe batacak.
Tek ses olma zamanı...
Arkadaşlar BTK'ya AKK'nın tamamen kaldırılması için şikayetinizi yazınız.
Sanki İnternet uçuyordu da bişey oldu sanıcaz herzaman ki hali bu internetin
(konu başlıgına cevap yazmak istedim)
İnterneti satarken limitsiz derler, sitelerinde küçücük yazıyla ayrı bir linkle belirtirler, ağızların bir kere bile kota,AKK çıkmaz sonra vay efendim AKK'Ye takıldınız. Az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır, dilekçe yolda büyük ses getirecek. Siz yeter ki inanın. Sahipsiz bırakmayalım o arkadaşları