Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihattr

Öğlen bir ara 3-5 defa gidip geldi ama şimdi sorun yok.

Gene Ne Oldu İnternete?

dostum sen nerede oturuyorsun yahu söyle oraya taşıncam
  • Bende net geberio , downloadta sorun yok 1 mb sabit çekiyor
  • Suan net hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyage123

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Öğlen bir ara 3-5 defa gidip geldi ama şimdi sorun yok.

Gene Ne Oldu İnternete?

dostum sen nerede oturuyorsun yahu söyle oraya taşıncam

Bursa. Kenar bir yerde oturuyoruz ama saha dolabı 100-150 metre uzaklıkta. 27mbit'e kadar yolu var. Yani bağlantı güzel. 2 sene önce 1 mbit'i ancak alabilirdim. :D

Bir de kablolar, altyapı falan çok eski olmadığı için lokal sorun çıkmıyor.

• Sanki edge hizi var su an

Zeytinburnunda oturuyirum, bu kadar yavas baglantiyi 8mbite gectigimden beri gormedim
  • Bugün ilginç şeyler oluyor..
    spedteste göre ben yerevan diye bir yerdeyim Yerevan hangi İl/İlçeye bağlıysa .. Speedtest kafayı yedi
    en yakın şehri gösterdim onda da 5,21 mbps çıktı..her zamanki yerden yapsaydım 12 mbps çıkabilirdi veya daha çok.

smile adslden yaptım 12 mbps çıktı olmadı Türktelekomdan yaptım bu seferde 40 mbps çıktı oysa benim 1-8 kadardı
    bugün ne oluyor anlamadım gitti acaba hızı gerçekten yükselttiler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Bugün ilginç şeyler oluyor..
    spedteste göre ben yerevan diye bir yerdeyim Yerevan hangi İl/İlçeye bağlıysa .. Speedtest kafayı yedi
    en yakın şehri gösterdim onda da 5,21 mbps çıktı..her zamanki yerden yapsaydım 12 mbps çıkabilirdi veya daha çok.

smile adslden yaptım 12 mbps çıktı olmadı Türktelekomdan yaptım bu seferde 40 mbps çıktı oysa benim 1-8 kadardı

Yerevan, Erivan oluyor. Ermenistan'ın başkenti.

• quote:

Bugün ilginç şeyler oluyor..

foruma yazmak işkence olmaya başladı

10 dk önce aşırı yavaşlamaya başladı net

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

gayrettepede sorun var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bende Van mı yoksa Karsa bağlı bir ilçe mi diye düşünüyordum bilgilendirme için teşekkürler
    speedtest beni Türkiye dışında gösterdiğine göre ya kafayı iyicene yemiş (aşırı yüklenmeden ya da çalışmaktan verilerinde sapıtma olmuş

quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

Daha düne kadar inanır mısınız 2 lerde geziyordum ama bugün ttnet uçuyor

• En doğru sonucu TTNet'in hız testi veriyor, speedtest şaşırabiliyor. Beni de Avustralya'da göstermişti bi ara
  • quote:

quote:

Bende Van mı yoksa Karsa bağlı bir ilçe mi diye düşünüyordum bilgilendirme için teşekkürler
    speedtest beni Türkiye dışında gösterdiğine göre ya kafayı iyicene yemiş (aşırı yüklenmeden ya da çalışmaktan verilerinde sapıtma olmuş

quote:

Daha düne kadar inanır mısınız 2 lerde geziyordum ama bugün ttnet uçuyor

az önceki mesajı bile zor yazmıştım speedtest bile açılmıyordu

modemi 2 kez resetledim sonuç

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

• quote:

En doğru sonucu TTNet'in hız testi veriyor, speedtest şaşırabiliyor. Beni de Avustralya'da göstermişti bi ara

Tavsiyenize uyup, TTneti deneyeceğim Başıma ilk defa böyle bir şey gelince bayağı bir şaşırmıştım; Allahtan beni, sizin kadar o kadar uzağa atmamış :) bana acımış olmalı

quote:

az önceki mesajı bile zor yazmıştım speedtest bile açılmıyordu

modemi 2 kez resetledim sonuç

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Ttnet sanırım bazı yerlerde gün içinde bir coşuyor bir sakinleşiyor, bazı yerledeyse tüm gün coşuyor sanırım tam gün coşanlardım(bugünlük) yarına Allah Kerim.. TTnetten baktım 24,69 mbps bayağı iyi umarım bunun bir de götürüsü olmaz

• Bu sabah itibariyle hızım yerlerde sürünüyor.Upload hızı da 0,03 lerde.Benden başka hız düşmesi yaşayan var mı
  • Bu ttnetin allah 1000 ...sini versin. 3 yildir sorunsuz kullandigim 8mbit limitsiz hattim son 1 aydir rezalet durumda....bi bakiyorum 6k ya sabitlemisler ertesi gun bakiyorum 2kya sabitlenmis, zirt pirt kopuyor hat...hatta sorun olsa 3 yil boyunca ortalama 7k ile nasil download yaptim diyorum mirin kirin etmekten ote gidemiyorlar.

TTNET ten kurtulmak istiyorum arkadaslar alternatif tavsiyeniz varmidir? ariyorsunuz sorun yok demekten baska bi halt ettikleri yok ama gun gibi ortada sorun oldugu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Bu ttnetin allah 1000 ...sini versin. 3 yildir sorunsuz kullandigim 8mbit limitsiz hattim son 1 aydir rezalet durumda....bi bakiyorum 6k ya sabitlemisler ertesi gun bakiyorum 2kya sabitlenmis, zirt pirt kopuyor hat...hatta sorun olsa 3 yil boyunca ortalama 7k ile nasil download yaptim diyorum mirin kirin etmekten ote gidemiyorlar.

TTNET ten kurtulmak istiyorum arkadaslar alternatif tavsiyeniz varmidir? ariyorsunuz sorun yok demekten baska bi halt ettikleri yok ama gun gibi ortada sorun oldugu...

Hepsi aynı cacık, alayında akk var. İmkan varsa uydunet.
  • 5-6 milyon 8 mbit kullanıcısı var.%80'lik bir oran yapar bu.Bu kadar kişi tek ses olursa yetkililer kayıtsız kalamaz.Hep bir ağızdan AKN istemiyoruz dense bir sonuç alınabilir.

Titanik batıyor,ve flikalar yetersiz.Diğer firmalar ancak %10-20'yi kurtarabilir gerisi dibe batacak.
  • Tek ses olma zamanı...

Gene Ne Oldu İnternete?
  • Arkadaşlar BTK'ya AKK'nın tamamen kaldırılması için şikayetinizi yazınız.

https://tuketici.btk.gov.tr/
  • quote:

Gene Ne Oldu İnternete?

Sanki İnternet uçuyordu da bişey oldu sanıcaz herzaman ki hali bu internetin

(konu başlıgına cevap yazmak istedim)
  • İnterneti satarken limitsiz derler, sitelerinde küçücük yazıyla ayrı bir linkle belirtirler, ağızların bir kere bile kota,AKK çıkmaz sonra vay efendim AKK'Ye takıldınız. Az kaldı arkadaşlar biraz daha sabır, dilekçe yolda büyük ses getirecek. Siz yeter ki inanın. Sahipsiz bırakmayalım o arkadaşları
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.