Şimdi Ara

Genel sistem bilgilendirmesi ve tavsiye'ye açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyiaksamlar merhabalar foruma yeni üyeyim..
    tanışalım adı altında bir tanıtma konusu baktım ama göremedim vardıda gözden kacırdıysam kusura bakmayın..
    Aydın/Nazilli'de oturuyorum Mermer dekorasyon işiyle uğrasıyoruz 26 yasındayım herkeze iyi forumlar...

Soruma gelicek olursak;
    İşyerinde kullandığım pc ile alakalı
    Anakart Adı: MSI G31M3 V2 (MS-7529)
    Ram: 3gb 2+1 ddr2 800Mhz
    İşlemci: Q8200
    Ekran kartı: 9500gt(satıldı yenisi alınıcak)
    Aslında eskiden bilgisayar donanımı vs hiç merakım ilgim olmadı genelde motorlu tasıtlara ilgim alakam oldu.Fakat yakın zamanda bos zamanlarda oyunda oynamaya basladığım için işlemci güçleri ekran kartları vs arastırma yaptım
    kendimce az cok bilgiye ulaştım fakat yinede eksiğim çok fazla bu yüzden siz değerli üstadların fikirlerini almak için ve bilgi paylasımında bulunmak için üye olmus bulunmaktayım şimdiden yardım eden etmeyen herkese tesekkür ederim.
    Aslında 775 pin anakart artık eski bir sistem biliyorum gönülde var bi i5 için sistem kurmak 1155pin yada 1156pin sanırım.
    fakat suanda okadar bütçe ayıramıyorum eldeki mevcut parçalarla orta seviye bir pc almak düsüncesindeyim 1gb olan rami cıkarıp 2gb almayı düsünüyorum 2+2=4gb olsun dedim zaten anakartımda en fazla 4gb destekliyor sanırım.ekran kartımda 9500gt vardı crysis 1 oynadım fena değildi problem yasamadım fakat crysis 2'ye baslıyayım dedim taktir edersinizki oynayamadım cok düsük fps değerleri oldu.daha sonra ekran kartını satışa koydum 60-80tl gibi satıldıgını gördüm bir satıs sitesinde 50tl gibi sattım 3günde.60-70tl deyip aylarca bekliceğime biran önce elden cıksın dedim değeri neyse ona verdim.
    Şimdi 2,3gündür ekran kartı araştırmaktayım Malum cok fazla model secenek var kafam corba gibi oldu 2.el alıcağım ayırabilceğim bütçe en fazla 100-150tl gibi makul gelen ekran kartı
    Gts 250 idi fakat biraz daha işin içine girince directx 10 destekli bir kart oldugu ve yarın öbürgün 1-2sene zarfında hemen hemen tüm yeni oyunlar 11destekli olucak ve iş görmeyen bir kart olucak diye düsündüm oyüzden hd 6670 2.el benim bütçe aralığımda fakat nasıldır memnun edermi beni yoksa hazır alınıyoken 20-30tl'ye bakmayıp biraz daha iyi bir kart bulunabilirmi 2.el.
    Şöyle tavsiyelerede açığım
    mesela işlemcim fena değil idare edicek düzeyde oldugunu biliyorum ekran kartıda şimdi siz değerli üstadların tavsiyeleriyle fiyat/performans acısından en iyisini alıcağımıza eminim.ama anakart ile ilgili bir bilgim yok mesela 2.el 775pin cok iyi bir anakart tavsiye edersiniz bende suan mevcut olan anakartı satıp üzerine para koyup tavsiye ettiğiniz anakartı almaya calısırım sistemde darboğaz vs denilen problemleri yasatıcak bir anakartsa onuda yapmak gerekir diye düsünüyorum
    cok uzun oldu kusuruma bakmayın iyi forumlar

ekstra mantıklı gelen ekran kartı seceneklerim:
    Gts 450
    Hd 5770

• power a bağlı olarak 7770 öneririm
    ekran kartı
  • power 300w casper marka.
    7770 benim bütçe aralığımda 2.el bulunabilirmi
  • doone D kullanıcısına yanıt
    casper psu kötüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun bir fiyata casper 400w bulmustum onudamı tavsiye etmezsiniz?
  • 6670 almayı düsünüyorum 90-100 tl ikinci el olarak yokmu daha baska tavsiyeleriniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.