Şimdi Ara

GENERAL - HT400 Akıllı Oda Termostatı Hakkında Herşey! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
26.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kombi yanarken yanmıyor görünüyor sıcaklık 21,8 e ayarlı 23 derecelere çıkıyor 0.1 hassasiyette.. çözemedim ben bu cihazı
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    0.1 hasasiyet derece arttırma ve azaltmada olan hassasiyet yoksa açma kapama 0.5 hassasiyetle yapıyor
  • Arkadaşlar selam, bu ürün sadece kombi aç kapa mı yapıyor ? Yoksa kombinin su sıcaklığını da ayarlayabiliyor mu ?

Teşekkürler
  • GENERAL - HT400 Akıllı Oda Termostatı Hakkında Herşey!

Cihazda modemin dibinde olmasina ragmen internet kopma sorunu vardi ben de icini actim resimde gordugunuz kirmizi kablonun bir ucu boşta gorunuyir acaba benden baska icini acan var mi boyle bir durumla karsilastiniz mi merak ediyorum
  • cowboy48 C kullanıcısına yanıt
    o anteni olması lazım
  • Anladim hocam firmayi aradim gonderin kontrol edelim dediler
  • Cihazınızı gönderdiniz mi? Ben pazartesi gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek.
  • Arkadaşlar tarafımca yapılmış ürün inceleme ve kurulum videoları, umarım işinize yarar

• Benim chazda surekli kopuyor sonra 3-5 dakika sonra baglaniyor. Surekli böyle ne yaptiysam çözemedim
  • Cihazlarini firmaya gonderen arkadaslar son durumu buraya yazabilir misiniz
  • Ben ürünü geçen kış sorunsuz kullanıyordum, 0.1 hassasiyeti de düzgün çalışıyordu. Bu kış cihaz ayarlanan derecede devreye girmemeye ya da devreden cikmamaya başladı. Yani 23e ayarladim diyelim, 21.5 olsa bile ürün devreye girmiyor. Elimle manuel 23.1 yapsam devreye giriyor. Kısacası ürün bozuldu sanıp servise gonderdim İzmir'e. 3 hafta gondermediler kac kere konuştum ettim. En son guncelleme yaptık test ettik vs dediler ama nafile hic bir değişiklik yoktu. Yarın tekrar göndereceğim ve yeni ürün talep edeceğim. Size bilgi veririm.
  • Teşekkürler
  • kazar kullanıcısına yanıt
    Hocam beni cihazım da aynı probleme sahipti 23 ocakta yolladım eğer düzgün olmazsa üstüne para vereyim ht 500 termostat yollayın diyeceğim
  • 23 Aralik demek istediniz sanirim?
  • Bugun servisi aradim ben de yolladim biraz once cihazı. Bakalim surec nasil olacak?
    Sorunu hangi yolla firmaya iletiniz, mail telefon vs?
  • Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Ben telefonla aradim sorunu soyledim. Hemen aras kargo ile ucretsiz yollayin yenisini gonderelim dediler. Ben de kargoya verdim hemen.
    Arkadaşlar cihazım bugun geldi şimdilik bir sıkıntı yok gibi zaten firma sıfır cihaz yollamış jelatinli olarak..
  • cowboy48 C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın umarım bizimki de sorunsuz ulaşır.
    Bugun aradım ellerine ulaşmış. 7 veya 10gün icinde gonderilir dediler. Gondermeden once ariyacaklarmis. Gecikmesin lutfen dedim sirayla hallediyiruz dediler. Bakalim bekleyeceğiz
    Hocam onlar sizi aramıyor siz on gün sonra aramaya başlayın :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.