kombi yanarken yanmıyor görünüyor sıcaklık 21,8 e ayarlı 23 derecelere çıkıyor 0.1 hassasiyette.. çözemedim ben bu cihazı
emre845E
kullanıcısına yanıt
0.1 hasasiyet derece arttırma ve azaltmada olan hassasiyet yoksa açma kapama 0.5 hassasiyetle yapıyor
Arkadaşlar selam, bu ürün sadece kombi aç kapa mı yapıyor ? Yoksa kombinin su sıcaklığını da ayarlayabiliyor mu ?
Teşekkürler
Cihazda modemin dibinde olmasina ragmen internet kopma sorunu vardi ben de icini actim resimde gordugunuz kirmizi kablonun bir ucu boşta gorunuyir acaba benden baska icini acan var mi boyle bir durumla karsilastiniz mi merak ediyorum
cowboy48C
kullanıcısına yanıt
o anteni olması lazım
Anladim hocam firmayi aradim gonderin kontrol edelim dediler
Cihazınızı gönderdiniz mi? Ben pazartesi gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek.
Arkadaşlar tarafımca yapılmış ürün inceleme ve kurulum videoları, umarım işinize yarar
Benim chazda surekli kopuyor sonra 3-5 dakika sonra baglaniyor. Surekli böyle ne yaptiysam çözemedim
Cihazlarini firmaya gonderen arkadaslar son durumu buraya yazabilir misiniz
Ben ürünü geçen kış sorunsuz kullanıyordum, 0.1 hassasiyeti de düzgün çalışıyordu. Bu kış cihaz ayarlanan derecede devreye girmemeye ya da devreden cikmamaya başladı. Yani 23e ayarladim diyelim, 21.5 olsa bile ürün devreye girmiyor. Elimle manuel 23.1 yapsam devreye giriyor. Kısacası ürün bozuldu sanıp servise gonderdim İzmir'e. 3 hafta gondermediler kac kere konuştum ettim. En son guncelleme yaptık test ettik vs dediler ama nafile hic bir değişiklik yoktu. Yarın tekrar göndereceğim ve yeni ürün talep edeceğim. Size bilgi veririm.
Teşekkürler
kazar
kullanıcısına yanıt
Hocam beni cihazım da aynı probleme sahipti 23 ocakta yolladım eğer düzgün olmazsa üstüne para vereyim ht 500 termostat yollayın diyeceğim
23 Aralik demek istediniz sanirim?
Bugun servisi aradim ben de yolladim biraz once cihazı. Bakalim surec nasil olacak?
kazar
kullanıcısına yanıt
Sorunu hangi yolla firmaya iletiniz, mail telefon vs?
MesutistM
kullanıcısına yanıt
Ben telefonla aradim sorunu soyledim. Hemen aras kargo ile ucretsiz yollayin yenisini gonderelim dediler. Ben de kargoya verdim hemen.
kazar
kullanıcısına yanıt
Arkadaşlar cihazım bugun geldi şimdilik bir sıkıntı yok gibi zaten firma sıfır cihaz yollamış jelatinli olarak..
cowboy48C
kullanıcısına yanıt
Güle güle kullanın umarım bizimki de sorunsuz ulaşır. Bugun aradım ellerine ulaşmış. 7 veya 10gün icinde gonderilir dediler. Gondermeden once ariyacaklarmis. Gecikmesin lutfen dedim sirayla hallediyiruz dediler. Bakalim bekleyeceğiz
kazar
kullanıcısına yanıt
Hocam onlar sizi aramıyor siz on gün sonra aramaya başlayın :D