Şimdi Ara

general mobil imei sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mty2147

quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Hic ugrasma geri kit kati yukle. Kit kati yukledikten sonradagarantiye gonder. Sorun bolumunrde sole yazarsin.
    Kit kati yukledim imei gitti diye onlar yaparlar.

Imei garantiye girer mi?

Bilmiyomda. Kit kati yukledikten sonra oldu dersen yaparlar cunku kitkatta romdu oyuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 13 Temmuz 2014; 16:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mty2147

quote:

Hic ugrasma geri kit kati yukle. Kit kati yukledikten sonradagarantiye gonder. Sorun bolumunrde sole yazarsin.
    Kit kati yukledim imei gitti diye onlar yaparlar.

Imei garantiye girer mi?

Bilmiyomda. Kit kati yukledikten sonra oldu dersen yaparlar cunku kitkatta romdu oyuzden.

Teşekkürler kardeşim

• arkadaşlar forum pittech teki dahil bir sürü imei yükleme yöntenmini denedim olmuyor hepside de driverlar falan tamam programlar telefonu görüyor tam yüklemeye başlıyorum aygıt çıkarıldı hatası alıyorum lütfen orochi gibi uzman arkadaşlar yardım etsin bi el atın şu konuya
  • arkadaşlar sorun çözülmüştür yardımlarınız için teşekkürler

• mty2147 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl çözdüğünüzü belirtseydiniz başka arkadaşların başına getirirse fikirleri olur.
  • eski bir stock romu bilgisayarda flashlama ile çözüldü eskiden cwm ile yüklediğim stock romlar tam yüklenmiyormuydu stock romlar mı hatalıydı ama cwm ile yüklediğim stock romları birçok kez kullanmıştım sadece kitkat'tan dönüşte imeiler uçmuştu bilmiyorum ne oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.